کد خبر: ۴۱۷۹۱۳
زمان انتشار: ۱۱:۳۷     ۱۹ فروردين ۱۳۹۶

ایوانکا ترامپ: به پدرم افتخار می‌کنم

در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به پایگاه هوایی "الشعیرات" سوریه، ایوانکا ترامپ، دختر رئیس جمهور آمریکا از تصمیم پدرش برای دست زدن به این حمله ستایش و حمایت کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، ایوانکا ترامپ، دختر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به حمله موشکی نیروی دریایی آمریکا به دستور پدرش به این پایگاه نظام سوریه به بهانه رخ دادن حمله شیمیایی در توئیتر نوشت: دورانی که ما در آن زندگی می‌کنیم نیازمند تصمیم‌های دشوار است. من به پدرم افتخار می‌کنم که از قبول کردن این "جرایم شنیع علیه بشریت" سرباز زد.

این واکنش ایوانکا ترامپ در حالی انجام شد که حمله مذکور آمریکا با هشدارهای شدید سوریه، روسیه و محور مقاومت همراه شده و در همین راستا نخست‌وزیر روسیه گفته که آمریکا اکنون یک گام تا درگیری با ارتش روسیه فاصله دارد.
اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام