کد خبر: ۴۴۸۲۶۸
زمان انتشار: ۱۴:۳۶     ۰۷ آبان ۱۳۹۷

وزیر راه و شهرسازی در مهران: چهار خطه کردن محور مهران- نجف در دستور کار قرار دارد

وزیر راه و شهرسازی از چهار خطه کردن محور مهران- نجف خبر داد و گفت: این طرح مشکلی در بحث اعتبارات ندارد.
به گزارش پایگاه 598، محمد اسلامی ظهر امروز ضمن بازدید میدانی از محور مواصلاتی ایلام به مهران در پایانه مرزی و درجمع خبرنگاران اظهار داشت:  چهار خطه کردن محور مهران، نجف  در دستور کار و این طرح مشکلی در مباحث اعتباری ندارد.

وزیر راه، مسکن و شهرسازی زیر ساخت‌های مواصلاتی ایلام به مهران را مورد اشاره قرار داد و گفت: تکمیل برنامه زیر ساختی اربعین در مرز مهران نیازمند فرصت زمانی بیشتر است.

وی با خط ریلی کرمانشاه به ایلام و امتداد آن به سمت عراق را در اولویت وزارت متبوعه خود دانست و گفت: طرح‌های مختلف ریلی و راه‌های مختلفی برای اتصال به عراق پیش بینی کرده‌ایم که انشاالله بتوانیم نسبت به اجرایی شدن آن اقدام کنیم.


تسنیم

اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام