يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۶۸۸۰۱
زمان انتشار: ۰۹:۴۸     ۱۶ فروردين ۱۳۹۹
در پی حاشیه‌سازی‌های اخیر در فضای مجازی؛
چنین حوادث، بلاها و امراضی در طول تاریخ مکرراً با شدت و ضعف محقق شده است و به‌هیچ‌وجه نمی‌توان آن را به‌عنوان یکی از علائم ظهور دانست.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرگزاری حوزه، در پی حاشیه‌سازی‌های اخیر در فضای مجازی در خصوص مسائل و اتفاقات پیش‌آمده بیماری کرونا و علائم ظهور امام زمان (عج) آیت‌الله فاضل لنکرانی در پاسخ به این سؤالی که باب شایعات در فضای مجازی علی‌الخصوص بر مسائل دینی و اعتقادی در رابطه با بیماری با آخرالزمان و شمردن این اتفاق، از علائم ظهور که بر زبان‌ها جاری است، گشوده شده، گفت: علائم ظهور از امور توقیتی است و باید به آنچه در منابع معتبر آمده اکتفا شود و برحسب متون دینی حوادث این زمان از علائم ظهور شمرده نشده بنابراین اضافه نمودن از مصادیق قول به غیر علم و بلکه از موارد تحریف دین است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) بیان داشت: چنین حوادث و بلاها و امراضی در طول تاریخ مکرراً با شدت و ضعف محقق شده است و به‌هیچ‌وجه نمی‌توان آن را به‌عنوان یکی از علائم ظهور و یا قریب‌الوقوع بودن آن دانست. از علائم انتظار واقعی آن است که از تحریف دین جلوگیری شود و ذهن جامعه و جوانان را بدون دلیل متوجه امور غیرواقعی ننماییم و هر حادثه‌ای ولو عجیب و سهمگین را نمی‌توان از علائم ظهور دانست.



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها