واکنش نماینده سابق مجلس به قرارداد ۲۵ ساله ایران با چین؛
کوچکزاده: وقتی "شرق" نگران این قرارداد می شود باید احتمال داد این سند همکاری می تواند برای ملت خیری داشته باشد
وقتی بزک کنندگان برجام که نان “شرق” را می خورند و نوکری “غرب” می کنند در مورد قرارداد ۲۵ ساله با چین ایجاد نگرانی می کنند ، باید احتمال داد این قرارداد می تواند برای ملت خیری داشته باشد ، هرچند سوءسابقه دولت در برجام و خسارت محضی که به ملت وارد کردند هر عاقلی را در هر قراردادی که این دولت منعقد کننده آن باشد دچار نگرانی می کند!

به گزارش سیاسی پایگاه 598، مهدی کوچکزاده نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در صفحه خود در اینستاگرام نوشت: وقتی بزک کنندگان برجام که نان "شرق" را می خورند و نوکری "غرب" می کنند در مورد قرارداد ۲۵ ساله با چین ایجاد نگرانی می کنند، باید احتمال داد این قرارداد می تواند برای ملت خیری داشته باشد ، هرچند سوءسابقه دولت در برجام و خسارت محضی که به ملت وارد کردند هر عاقلی را در هر قراردادی که این دولت منعقد کننده آن باشد دچار نگرانی می کند!
"شرق" نان خور "غرب" و "روحانی" هر دو از یک آبشخور فکری سیراب می شوند که در آن "منافع ملی" ، "عزت ملی" ، "مقاومت" ، "شهادت" و . . . بی معنا و یا هم تراز سیر شدن شکم و ارضای مادون آن معنا می شود!
قرار داد ۲۵ ساله با چین از آن حیث که می تواند دارای منافعی برای ملت و به ضرر منافع غرب و غرب پرستان و کاسبان برجام باشد باید طبق قانون اساسی توسط مجلس با دقت بررسی و مراحل قانونی را طی کند!