يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۳۵۳۷
زمان انتشار: ۱۵:۵۴     ۲۶ تير ۱۳۹۹
فرمانده سازمان آمریکایی سنتکام که تهران آن را تروریستی می‌داند، با ادعای اینکه ایران به قوت قبل برای آمریکا تهدیدآمیز است، اذعان کرد که ایران از توانمندی‌های نظامی قابل توجهی برخوردار است.
به گزارش پایگاه 598، «کنث فرانک مک‌کنزی» رئیس ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا موسوم به «سنتکام» می‌گوید ایالات متحده می‌تواند با تعداد کمتر نظامیان خود در عراق نیز فشار بر داعش را حفظ کند.

مک‌کنزی در مصاحبه با شبکه «صدای آمریکا»، درباره مذاکرات راهبردی که قرار است با دولت عراق در واشنگتن داشته باشند، ابراز امیدواری کرد که حضور نظامیان آمریکایی در این کشور ادامه یابد و بتوانند با بغداد به توافقی در این باره برسند.

وی مدعی شد: «ایران برای مدت‌هاست که سیاست تلاش برای اخراج آمریکا از صحنه عراق را دنبال می‌کند. معتقدم که آنها در بهار امسال احساس بسیار قوی داشتند که فرصت رسیدن به این هدف حاصل شده است. باور دارم که اکنون این موضوع برای آنها به بن‌بست رسیده و می‌بینند که دولت عراق چندان به آنها پایبند نیست».

فرمانده تروریست‌های آمریکایی در غرب آسیا با متهم کردن ایران به دست داشتن در حملات اخیر علیه پایگاه‌ها و نظامیان ایالات متحده در عراق، ادعا کرد: «ایران درک کرده که نمی‌تواند ما را از طریق سیاسی [از عراق] اخراج کند. پس باید تصمیم بگیرند؛ آیا می‌خواهند این کار را با توسل به زور انجام دهند؟ که از طریق نیروهای نیابتی که به خوبی نیز مجهز و مسلح هستند، خواهد بود. در واقع آنها در گذشته سربازان، تفنگداران، ملوانان و ارتشی‌های آمریکایی بسیاری را کشته‌اند».

مک‌کنزی در ادامه ادعاهای خود افزود: «به نظرم ایران به این فکر افتاده که مرزهای چیزهایی را که می‌تواند بر ما درد و رنج وارد کند، بیازماید. ما این موضوع را به دقت زیر نظر داریم. آن حملات تا کنون جزئی بودند ولی ما آنها را زیر نظر داریم زیرا می‌توانند به سرعت به مشکل بزرگی تبدیل شوند و ما البته آماده هستیم در صورت رخ دادن آن، واکنش نشان دهیم».

وی البته در ادامه کمی از متهم کردن مستقیم ایران به دست داشتن در این حملات عقب‌نشینی کرد و گفت: «حتی اگر آنها دستور نداده و نگفته باشند که [مثلا] امشب به آن پایگاه حمله کنید، باز هم از نظر اخلاقی مسئول هستند... دولت عراق نیز [به ما] کمک می‌کند و برای کاهش این حملات، بسیار تهاجمی و بسیار مفید بوده است. به نظرم به همین دلیل است که شاهد حملات کمتری به پایگاه‌های آمریکایی در مقایسه با چیزی که در هفته‌های گذشته دیدیم، هستیم».

این نظامی آمریکایی در پاسخ به سوالی درباره کاهش نظامیان آمریکایی در عراق گفت: «بله ما می‌توانیم با تعداد کمتری نیرو در عراق کار [مبارزه با تروریسم] را انجام دهیم و این کاهش [نیرو] در مشور نزدیک با همگان انجام خواهد شد. البته نمی‌توانم درباره رقم دقیق آن صحبت کنم».

خبرنگار صدای آمریکا سپس پرسید: «دولت ترامپ، مقاماتی دارد که می‌گویند ایران اکنون به دلیل کارزار فشار حداکثری، تحریم‌ها، همه‌گیری [کرونا] و پیامدهای اعتراضات گسترده سال قبل، آسیب‌پذیر شده است. آیا تهدید ایران علیه آمریکا کاهش یافته است؟»

مک‌کنزی نیز در پاسخ گفت: «باور دارم ایران تلاش‌های زیادی انجام داده تا مطمئن شود ظرفیت‌های حیاتی برای داشتن توانایی اقدام را حفظ می‌کند. منظورم نیروی موشکی بالستیک، نیروهای راهبری پدافند هوایی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر عناصر است. به نظرم ایران هنوز هم توانمندی‌های قابل توجهی دارد».

وی در ادامه اذعان کرد: «یکی از چیزهایی که همواره به آن توجه داریم، این است که ایران چه کاری می‌تواند انجام دهد؟ ما همواره توانمندی‌های ایران را زیر نظر داریم... به شما می‌گویم، تهدید ایران راکمتر از چیزی که چندین ماه قبل بودند، نمی‌دانم».
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها