کد خبر: ۴۷۸۳۸۶
زمان انتشار: ۱۱:۳۲     ۰۸ مهر ۱۳۹۹

شاخص کل بورس باز هم ریزش کرد

شاخص کل بورس امروز، سه شنبه، هفتم مهرماه ۱۳۹۹ به روند نزولی خود ادامه داد و با حدود ۳۲هزار واحد افت، به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد سقوط کرد.
به گزارش پایگاه 598، شاخص کل بورس امروز، سه شنبه، هفتم مهرماه ۱۳۹۹ به روند نزولی خود ادامه داد و به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد سقوط کرد.

به این ترتیب شاخص کل با افت حدود ۳۲ هزار واحدی تا لحظه ارسال این خبر به یک میلیون و ۴۸۴ هزار واحد رسید.

شاخص کل بورس باز هم ریزش کرد

تاپیکو، کاوه و رانفور بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های فولاد، فملی و کگل بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

در گروه محصولات شیمیایی شاهد قدرت خریداران حقیقی در نماد پترول در کف قیمت روزانه هستیم. تاپیکو در محدوده بالای ۴ درصد قیمت در حال داد و ستد است. آریا هم در محدوده صفر تابلو دنبال می‌شود.

زاگرس، شغدیر،کرماشا، پارس،شفن، جم_‎‌پیلن، جم، شاراک همگی در دامنه مثبت و متعادل معامله می‌شوند و گرایش به سمت سقف روزانه در آن‌ها دیده می‌شود.

پیشروی بیش از ۳ درصدی قیمت در نماد دارایکم را نظاره گر هستیم. نماد در محدوده بالای ۱۸۴۰۰ تومان قرار گرفت.

در گروه خودرویی‌ها صف‌های فروش دو نماد خودرو و خساپا امروز هم بیش از ۱ میلیارد سهم است. قیمت هر سهم خودرو به ۲۵۱ تومان و خساپا به ۲۱۹ تومان رسیده است.

تاپیکو با افزایش تقاضا در سقف قیمتی ۲۱۵۳ تومان روبه رو است.

صف فروش وغدیر برچیده شده و سهم در قیمت ۱۵۶۷ تومان با افت بیش از ۳ درصد در حال داد و ستد. حجم معامله تا به این لحظه بیش از ۴۶ میلیون سهم است.

صف فروش وبملت جمع شد.

صف فروش نماد خودرو نیز در حال کاهش حجم است.


اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام