أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۹۰۲۱۱
زمان انتشار: ۱۲:۳۳     ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
موسوی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای افزایش تولید برق مطرح کرد:
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: هرچند با کاهش موقتی کار صنایع بزرگ، نزدیک به ۴ هزار مگاوات برق به مصارف اضافه شد اما این کار تبعات بسیاری تاکنون داشته است چراکه هر کیسه سیمان ۳۰ هزار تومانی به بیش از ۱۰۰هزار تومان رسیده است.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از خانه ملت، سیدموسی موسوی با اشاره به ناترازی بالغ بر 10هزار مگاواتی برق در کشور، گفت: علت اصلی ناترازی برق این است که به نسبت افزایش مصرف مشترکین اعم از خانگی، تجاری، صنعت و کشاورزی، افزایش تولید برق نداشته‌ایم چراکه نیروگاه‌سازی نشده است درحالی که براساس برنامه ششم توسعه می‌بایست 25 هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه می‌شد اما این افزایش نهایتا به 11 هزار مگاوات می‌رسد.

نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگرچه خشکسالی، افزایش غیرمنتظره دمای هوا و اتفاقاتی از این دست شرایط را در سال جاری سخت‌تر کرد اما تمامی این موارد قابل پیش‌بینی بود، اما مدیریت ضعیف همه چیز را به خشکسالی و گرمای زود هنگام هوا می‌اندازد.

وی با بیان اینکه درخواست کاهش مصرف از این مردم نجیب و شریف نخستین قدم برای کنترل خاموشی‌ها در سال جاری است، اظهار کرد: هرچند با کاهش موقتی کار صنایع بزرگ، نزدیک به 4 هزار مگاوات برق به مصارف خانگی، تجاری و صنایع کوچک اضافه شد اما این کار تبعات بسیاری تاکنون داشته است چراکه هر کیسه سیمان 30 هزار تومانی به بیش از 100هزار تومان رسیده! بنابراین اگرچه بتوان با این راهکارهای کوتاه مدت خاموشی‌ها را کاهش داد اما گرانی‌های منتج از آن مردم را بیش از پیش شاکی کرده است.

موسوی با بیان اینکه اصلی‌ترین راهکار برای جلوگیری از کمبود برق در کشور تولید آن از طرق مختلف همچون انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: با توجه به اینکه حدود 10 تا 12 هزار مگاوات برق در مسیر توزیع هدر می‌رود جلوگیری از این مهم با تعمیر شبکه‌های فرسوده و به روزرسانی آن‌ها نیز می‌تواند کمبود برق در کشور را کاهش دهد چراکه هدررفت برق در شبکه‌های انتقالِ کشورهای پیشرفته بین 4 تا 5 مگاوات است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام وصول "طرح توسعه و مانع‌زدایی از صنعت برق کشور"  به منظور رونق صنعت برق در کشور خبر داد و گفت: ساخت نیروگاه، تقویت بخش خصوصی و پرداخت بدهی‌های این بخش ازجمله مفاد طرح مذکور به شمار می‌آیند، درواقع به دنبال تشویق و تکلیف این موارد است.

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها