کد خبر: ۵۲۵۹۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۰۵     ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

فوق ستاره رئال مادرید حجامت کرد +عکس

مهاجم مسلمان کهکشانی‌ها باز هم برای درمان مصدومیت خود به سراغ حجامت رفت.

به گزارش پایگاه خبری 598، به نقل از فارس، کریم بنزما، ستاره خط حمله تیم رئال مادرید پس از پایان فصل فوتبالی خود که با مصدومیت از ناحیه پا در دیدار برابر رایو وایکانو همراه بود، بار دیگر به عادت درمانی خود بازگشت.

مهاجم مسلمان کهکشانی‌ها با انتشار تصاویری از خود در شبکه‌های اجتماعی که در حال حجامت کردن از کمر و پای بخیه خورده خود است، نوشت: الحمدلله. تا بعد.

بنزما پیشتر نیز تصاویری از خود که در حجامت کردن است، منتشر کرده بود. 

روزنامه «دیلی میل» نوشته ستاره ۳۵ ساله فرانسوی با پیشنهاد بزرگی از تیم‌های عربستان سعودی مواجه شده و این پیام او هواداران رئال مادرید را امیدوار به ماندن گلزن شماره ۹ کهکشانی‌ها در سانتیاگو برنابئو کرده است.

کاپیتان رئالی‌ها فصل گذشته قرارداد خود را به مدت یک سال تمدید کرد اما گفته می‌شود پیشنهادی ۲ ساله و با دستمزد ۱۷۳ میلیون پوندی از عربستان دریافت کرده است.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام