کد خبر: ۵۴۵۱۹۸
زمان انتشار: ۰۸:۱۴     ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
تیم فوتبال استقلال که یک فصل پرنوسان همراه با نتایج تلخ و ضعیف را پشت سرگذاشته است، در بزرگترین شانس خود برای بالا بردن یک جام باید ملوان را در فینال جام حذفی شکست دهد و یک طلسم را هم بشکند.

به گزارش پایگاه خبری 598، تیم فوتبال استقلال تهران یک روز پس از ملوان که توانست گل گهر را شکست دهد مسافر اراک شد تا فینال جام حذفی را در ورزشگاه امام خمینی اراک برگزار کند. این دیدار روز پنجشنبه ۸ خرداد از ساعت ۱۹:۴۵ دقیقه برگزار خواهد شد تا تکلیف تیم قهرمان این دوره مشخص شود.

پایانی خوش برای فصلی ناخوش

استقلال که یک فصل پر از تنش و استرس را پشت سر گذاشته بود و به رتبه نهم در لیگ برتر دست پیدا کرد حالا با شکست نفت آبادان زخم خورده از پنالتی ریکانی راهی فینال جام حذفی شد تا بتواند با قهرمانی فصل ناخوش خود را با خوشی به پایان برساند و حداقل با کسب جام مرحمی بر زخم‌های هواداران باشد.

استقلال در بازی که به مراتب سرتر از حریف بود دو بار دروازه تیم کمالوند را فرو ریخت تا به یک برد دیگر دست پیدا کرده و محبوبیت سرمربی جوان استقلال مجتبی جباری بیشتر از گذشته شود.

سرمربی استقلال پس از پایان بازی در پوست خود نمی‌گنجید و هشت شاکی که به جدی بودن و از زمین و زمان ایراد گرفتن مشهور بود خنده‌هایی از عمق وجود انجام داد تا نشان دهد او به شدت تحت فشار بوده ولی توانسته با این برد حساس فشارها را از دوش خود بردارد.

استقلال در اندیشه شکستن طلسم ۷ ساله؛ ملوان مثل سه تیم دیگر می‌شود؟

حرکت زیبای کاپیتان استقلال

یکی از اتفاقات زیبای این دیدار حرکت سید حسین حسینی بود. او به کنار زمین آمد و بازو بند کاپیتانی را به دست مهرداد محمدی سپرد که در اوایل فصل دچار مصدومیت شد تا مدت‌ها از زمین فوتبال دور بماند. حسینی که این روزها صحبت از حضورش در سپاهان است ولی گفته می‌شود در استقلال خواهد ماند با این حرکت به شدت مورد تشویق هواداران قرار گرفت و نشان داد که راه روحیه دادن با بازیکن تازه از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده را بلد است و بی دلیل بازو بند را به دست نبسته است.

تکرار قهرمانی بعد از گذشت ۷ سال

از آخرین باری که استقلال قهرمان جام حذفی شد ۷ سال می‌گذرد آبی‌ها آخرین بار با پیرمرد آلمانی وینفرد شفر به قهرمانی رسیدند و توانستند در خرمشهر تیم خونه به خونه را با نتیجه یک بر صفر شکست داده و به قهرمانی در جام حذفی برسند.

استقلال در سه دوره و در فینال برابر تراکتور، فولاد خوزستان و پرسپولیس شکست خورد و دستش از رسیدن به جام کوتاه ماند و حالا این بار باید به مصاف ملوانی برود که تیمی جوان و با انگیزه است و می‌تواند برای استقلال دردسرساز هم بشود.

باید منتظر بمانیم و ببینیم جدال دو مربی جوان لیگ چه سرانجامی خواهد داشت آیا هشت شاکی خوشحال و قهرمان اراک را ترک خواهد کرد یا مازیار محبوب انزلی چی ها راهی گیلان خواهد شد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام