کد خبر: ۵۴۶۳۳۱
زمان انتشار: ۰۹:۰۸     ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

آیا دیدن تصاویر قحطی در غزه، روی افکار عمومی در اسرائیل تاثیر دارد؟

برای اولین بار پس از آغاز جنگ کنونی غزه کانال ۱۲ رژیم صهیونسیتی، فیلمی شامل تصاویر و فیلم های کودکان گرسنه و خانواده هاشان که نا امید شده اند نشان داد، درحالی که پخش این تصاویر همدردی ها و انتقاداتی به دنبال داشت اما تحلیگران می گویند با شناختی که از جامعه اسرائیل دارند بعید است روی افکار عمومی تاثیر چندانی داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری 598، کانال ۱۲ رژیم صهیونسیتی برای اولین بار تصاویر تکان دهنده ای از قحطی و گرسنگی در غزه را نشان داد که باعث شده است اسرائیلی ها به اخبار دست اول جهان در زمینه ایجاد قحطی و جلوگیری از کمک های بشردوستانه تبدیل شوند.

البته پس از پخش این تصاویر و پس از اینکه مجری برنامه، یونیت لوی نتیجه گرفت که زمان آن رسیده است که پخش این تصاویر را یک شکست اخلاقی برای اسرائیل بدانیم نه شکست رسانه ای، از سوی بسیاری از مخاطبان با اعتراض و انتقاد شدید روبرو شد و عده ای از مردم اسرائیل خواستار تحریم پخش اینگونه فیلم ها شدند.

طبق نظر سنجی‌ ها اکثر مردم اسرائیل خواهان پایان جنگ و آزادی اسرا هستند.این ارقام که حاصل نظر سنجی هاست در بین اعراب اسرائیلی حتی تا ۸۹ درصد هم رسیده است.

اما هنوز هم بسیاری از مردم اسرائیل معتقدند، تصاویر رنج غزه، گرافیکی بوده و واقعیت ندارد. آنها ارتش اسرائیل را به دلیل ضعف عملکردی در رابطه با آزادی اسیران جنگی اسرائیلی‌ سرزنش می کنند و در تظاهرات به این موضوع می پردازند.

منبع:سیاست خارجی

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام