کد خبر: ۵۴۷۹۱۰
زمان انتشار: ۱۰:۳۳     ۰۱ آبان ۱۴۰۴

بودجه پیشکش، به بی حجابی دامن نزنید!

روزنامه غربگرای هم‌میهن از قول افراطیون غربگرا گفته است: دولت برای حجاب  بودجه نمی دهد! گذشته از خباثت در طرح این ادعا، اما باید از غربگراها پرسید چه کسی و در کجا از شما برای حجاب بودجه خواسته؟

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری 598-محمدرضا عادلی: روزنامه غربگرای هم‌میهن از قول افراطیون غربگرا گفته ؛ دولت برای حجاب  بودجه نمی دهد!

گذشته از خباثت در طرح این ادعا، اما باید از غربگراها پرسید چه کسی و در کجا از شما برای حجاب بودجه خواسته ؟

مشکل اصلی هم اکنون دامن زدن برخی دولتی ها به بی حجابی است تا آنجا که یک بی حجاب را به نشست خبری رئیس جمهور نفوذ دادند و  از قول او حجاب را به تمسخر گرفتند!

کافی است دولت در مورد حجاب تحریکات کلامی و رفتاری خود  را متوقف کند آنگاه شاهد آرام شدن افکار عمومی و به حاشه راندن مسئله تحمیلی بی حجابی دشمن خواهیم بود.

متأسفانه امروز برخی دولتی ها  دانسته یا نا آگاهانه به نیابت از دشمن  بیرونی با اظهارات نابجا به پروژه بی حجابی دامن می زنند و مسائل و اولویت های اصلی کشور و مردم را به حاشیه رانده اند.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام