کد خبر: ۵۴۷۹۶۴
زمان انتشار: ۱۰:۲۵     ۰۴ آبان ۱۴۰۴

جایی برای تندروها نیست!

شماره ۴۴ نشریه طنز شلمون منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری 598، شماره ۴۴ نشریه طنز شلمون منتشر شد.

در بخشی از این نشریه طنز آمده است؟

«... اقداماتی را آغاز کرده‌ایم و امیدواریم پس انجام مذاکره با طرف مقابل، بررسی و مداقه نهایی به عمل آمده؛ سپس نتیجه غایی اعلام گردد ...»
آیا جملات بالا برای شما هم آشنا و تا حدود زیادی آزاردهنده است؟ درست است که این ترکیب جملات نقل قول از کسی نیست و نگارنده، دیپلمات‌ها را ریخته است توی حمید لولایی‌ها؛ اما ما را به این سؤال وامی‌دارد که چرا ده-دوازده سالی است شبیه این جملات را در پاسخ به هر نیازی در کشور می‌شنویم؟

شلمون چهل و چهارم، ابتدا آمده است تا ابعاد این سؤال را وابکاود! با وجود اینکه خودش ابعاد چندانی ندارد و کلاً چهار صفحه بیشتر نیست.

اما این تنها سؤالی نیست که شلمون این ماه به سراغش رفته است. اگر تمام عمر برایتان سؤال بوده که «تندرو چیست و به چه کسی می‌گویند؟» باید بگوییم که وای به حال تندروها! چون در این شماره به یک تندروشناس تبدیل خواهید شد و مشت آنان را هر کجا باز خواهید کرد. 

و اما پس از پیوستن به معاهده میمون و خجسته‌ی CFT، به این پرسش پرداخته‌ایم که «چگونه یک تروریست را شناسایی کنیم؟» تا با دقت بالا از همه مجراهای تأمین مالی تروریسم آگاه شوید.

در فرهنگ واژگان طبری این شماره هم، به واژه‌ی «لامیزه» پرداخته‌ایم. که خودش کلی سؤال ایجاد می‌کند که چی لای میزه؟ لای کدوم میز؟ لای این همه چیز قحط بود؛ لای میز؟ آقای لاوروف چرا شامپاین؟ آقای ظریف چرا می‌خند؟ و بسیاری سؤال دیگر.

کاریکاتورهای این شماره هم از این قاعده پرسش و پاسخ مستثنا نیستند و از «وام ما کی حاضر می‌شه؟» تا «هسته‌ای به چه دردی می‌خوره؟» را در خود جای داده‌اند که تا نبینید، ندانید!

با همراهی طنزپردازانی چون سجاد گیل‌پور، مرضیه ملکشاهی، سید محمدجواد طاهری، کوثر اکبرپور روشن، حسن‌رضا سدرکلا، سید محمدصادق پورمرشد، سید علیرضا مهدوی‌زاده، سیده فاطمه زهرا حسینی، منصوره مهدوی، شجره چرخ‌گیر و عزیزان دیگر.

قابل دریافت از لینک زیر 👇یا ورود به  Shalmoon.ir

لینک دانلود

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام