رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان
تهران با بیان اینكه لاشه گوشت گرم با قیمت 9800 تومان به عاملان توزیع
تحویل می شود، افزود: گوشت گرم گوساله به صورت مخلوط، هر كیلو 13 هزار و
700 تومان در استان تهران توزیع می شود.
'یدالله صادقی' در گفت وگو با ایرنا با
بیان اینكه 80 واحد صنفی قصابی گوشت گرم را در تهران توزیع می كنند،
افزود: در سازمان میادین و تره بار شهرداری و فروشگاه های شهروند و رفاه
نیز گوشت گرم با قیمت مصوب، به صورت بسته بندی و با برند شركت های بسته
بند، توزیع می شود.
وی گفت: متقاضیان پر مصرف از جمله
پادگان ها، بیمارستان ها و مراكز آموزشی نیز می توانند گوشت گرم را به صورت
لاشه با قیمت هر كیلو 9800 تومان تهیه كنند.
صادقی خاطر نشان كرد: متقاضیان پر مصرف برای تهیه گوشت به مجتمع شركت پشتیبانی امور دام واقع در تهرانپارس، مراجعه كنند.
وی تاكید كرد: توزیع گوشت گرم از امروز (دوشنبه)در استان تهران آغاز شده و محدودیتی برای توزیع آن وجود ندارد.
پیش از این 'نعمت اله تركی' معاون
برنامه ریزی استانداری تهران از توزیع گوشت گرم گوساله با قیمت هر كیلو
9800 تومان خبر داده بود كه این قیمت برای عاملان توزیع در سطح استان اعلام
شده است نه مصرف كننده.