کد خبر: ۵۷۹۰۱
زمان انتشار: ۱۰:۱۸     ۱۳ خرداد ۱۳۹۱
اصرار هاشمی بر اختلاف نظر با امام و رهبری:
بهار عربی، بیداری انسانی، مبارزه با بی عدالتی های اقتصادی، تحولات منطقه ای، اصلاحات بجای انقلاب و ... واژگانی است که این روزها در برابر اصرار ولی و سرپرست جامعه مسلمین بر واژه و مفهوم عمیق "بیداری اسلامی" از سوی برخی اصحاب دیرین انقلاب صادر می گردد. در این میان اکبر هاشمی رفسنجانی نهم خرداد ماه در همایش "تحولات خاورمیانه و آینده نظم منطقه‌ای" بیان داشته است: نباید بر روی اسم این تحولات زیاد پافشاری کرد. بیداری اسلامی، بهار دنیای عرب یا انقلاب‌های مردمی هر اسمی که داشته باشد مبارک است.

سرویس سیاسی پایگاه 598 - محمد حسن رضائی/ پس از سه دهه از شکل گیری و تثبیت انقلاب اسلامی در ایران که منجر به تاسیس گفتمانی جهانی با آرمان های اسلامی و عدالتخواهانه گردید، ناگهان چشم جهانیان خیره به خروشی عظیم در برخی ملت ها گردید. خیزشی عظیم در ملتهای مسلمان منطقه و برخی کشورهای آفریقایی و بدنبال آن پیدایش موج گسترده اعتراضات در کشورهای اروپائی و کشیده شدن این امواج سهمگین که توجه رسانه های دنیا را به خود معطوف ساخته بود، به قلب تمدن مادی و سرمایه داری دنیا در ایالات متحده آمریکا با عنوان جنبش تسخیر وال استریت یا 99درصدی ها، تحلیل ها و اظهارات گوناگونی از سوی کارشناسان، اندیشمندان و دولتمردان و رهبران سیاسی در دنیا صورت گرفت.


بی تردید می توان گفت پایه و اساس خروش ملت های مسلمان و آزاده بر ظلم و استکبار دیکتاتورهای دست نشانده دولت های غربی را باید در گفتمان بنیانگذار انقلاب جهانی اسلامی امام خمینی (ره) و پس از آن در  مدیریت یداللهی رهبری معظم انقلاب اسلامی ، امام خامنه ای جستجو کرد. گفتمانی که به دنبال درگیری تمدنی حق و باطل بود و در این باره فرمود: جنگ ما جنگ عقيده است، و جغرافيا و مرز نمى شناسد.  و ما بايد در جنگ اعتقادى مان بسيج بزرگ سربازان اسلام را در جهان به راه اندازيم.

در این میان برخی اصحاب خسته و یا از نفس افتاده انقلاب اسلامی در پیچ و خم گذرگاه های حساس و سرنوشت ساز امت اسلامی با برخی اظهارات نسنجیده و یا بعضاً بر اساس شکاف های ایدئولوژیک ایجاد شده با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی، سعی در ایجاد انحراف در مسیر اصلی امت اسلامی که به تعبیر امام راحل منجر به ظهور حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداه خواهد گردید، نمایند.

همان بیگانگان با الفبای مبارزه که در معرکه جنگ تحمیلی در نیافتند که مبارزه با رفاه طلبی سازگار نیست و امام در این جنگ حق و باطل، استضعاف و استكبار و جنگ پابرهنه ها و مرفهين، هدفی را جز صدور انقلاب به خارج از مرزهای جغرافیایی و بیداری ملت های مسلمان  و آزادگان جهان دنبال نمی کند، جام شوکران را به امام امت نوشاندند.

بهار عربی، بیداری انسانی، مبارزه با بی عدالتی های اقتصادی، تحولات منطقه ای، اصلاحات بجای انقلاب و ... واژگانی است که این روزها در برابر اصرار ولی و سرپرست جامعه مسلمین بر واژه و مفهوم عمیق "بیداری اسلامی" از سوی برخی اصحاب دیرین انقلاب صادر می گردد.

در این میان اکبر هاشمی رفسنجانی سه شنبه نهم خرداد ماه در همایشی با عنوان "تحولات خاورمیانه و آینده نظم منطقه‌ای" در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، تحولات منطقه اسلامی و آفریقایی را تحولات بسیار مهمی در عصر حاضر دانسته و افزوده است: می‌توان با اطمینان پیش بینی کرد که این تحول در دراز مدت برای منطقه و دنیا بسیار مفید خواهد بود.

وی در ادامه علی­رغم تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اسلامی بودن و ضد استکباری بودن انقلاب­های منطقه، افزوده است: نباید بر روی اسم این تحولات زیاد پافشاری کرد. بیداری اسلامی، بهار دنیای عرب یا انقلاب‌های مردمی هر اسمی که داشته باشد مبارک است.

هاشمی رفسنجانی در تصریح سخنان خود می گوید: نکته مشترک دیگر بین همه این کشورها این است که احزاب نیرومند در آنها شکل نمی‌گیرد. ممکن است حزب دولتی مانند رستاخیز وجود داشته باشد اما نقطه ضعف همه کشورهای جهان سوم این است که اجازه نمی‌دهند احزاب در آنها شکل بگیرند. اگر احزاب در این دولت‌ها شکل می‌گرفت و مردم وارد صحنه می‌شدند و اصلاحات به وجود می‌آمد دیگر انقلابی صورت نمی‌گرفت. در این شرایط نیروهای سیاسی و فرهیخته عمیقاً ناراضی هستند که به بازی گرفته می‌شوند.

وی در پایان ابراز می دارد: اگر در مسیر درست به حضور نیروهای سالک، خیرخواه و باسواد به صورت NGOها و احزاب بزرگ اجازه فعالیت داده می شد دیگر نیازی به انقلاب نبود. اصلاحات مفیدتر از انقلاب جامعه را به سمت درستی حرکت می‌دهد.

به منظور تبیین شکاف های نظری جناب آقای هاشی رفسنجانی با اندیشه های والای امام امت و رهبری معظم، در ادامه به بیان برخی از فرمایشات امام و رهبری در این باره می پردازیم:

حضرت امام در پیام حضرت امام خمینی )ره) به مناسبت پذیرش قطعنامه 598 در تبیین اصول مبارزه با جهانخواران و مستکبران می فرمایند: ملت عزيز ما كه مبارزان حقيقى و راستين ارزش هاى اسلامى هستند، به خوبى دريافته اند كه مبارزه با رفاه طلبى سازگار نيست، و آنها كه تصور مى كنند مبارزه در راه استقلال و آزادى مستضعفين و محرومان جهان با سرمايه دارى و رفاه طلبى منافات ندارد با الفباى مبارزه بيگانه اند. و آنهايى هم كه تصور مى كنند سرمايه داران و مرفهان بى درد با نصيحت و پند و اندرز متنبه مى شوند و به مبارزان راه آزادى پيوسته و يا به آنان كمك مى كنند آب در هاون مى كوبند.

حضرت امام نبايد در تعیین هدف اصلی انقلاب اسلامی می فرماییند: شهادت را تا اين اندازه به سقوط بكشانيم كه بگوييم در عوض شهادت فرزندان اسلام تنها خرمشهر و يا شهرهاى ديگر آزاد شد. تمامى اينها خيالات باطل ملي گراهاست. ما هدفمان بالاتر از آن است .ملي گراها تصور نمودند ما هدفمان پياده كردن اهداف بين الملل اسلامى در جهان فقر و گرسنگى است. ما مى گوييم تا شرك و كفر هست، مبارزه هست. و تا مبارزه هست، ما هستيم. ما بر سر شهر و مملكت با كسى دعوا نداريم. ما تصميم داريم پرچم لا اله الا اللّه را بر قلل رفيع كرامت و بزرگوارى به اهتزاز درآوريم.

رهبر کبیر انقلاب اسلامی در هشداری جدی به ملت های مسلمان و آزاده درباره عدم امکان اصلاح جهانخواران و مستکبران عالم و اجتناب ناپذیری درگیری تمدنی اسلام با کفر می فرمایند: و حال آنكه اين وظيفه اوليه ما و انقلاب اسلامى ماست كه در سراسر جهان صدا زنيم كه اى خواب رفتگان! اى غفلتزدگان! بيدار شويد و به اطراف خود نگاه كنيد كه در كنار لانه هاى گرگ منزل گرفته ايد. برخيزيد كه اينجا جاى خواب نيست! و نيز فرياد كشيم سريعا قيام كنيد كه جهان ايمن از صياد نيست! امريكا و شوروى در كمين نشسته اند، و تا نابودى كاملتان از شما دست بر نخواهند داشت. راستى اگر بسيج جهانى مسلمين تشكيل شده بود، كسى جرات اينهمه جسارت و شرارت را با فرزندان معنوى رسول اللّه - صلى اللّه عليه و آله و سلم – داشت؟

حضرت امام خمینی نسبت به ضررورت تشکیل بسیج جهانی مستضعفین و ایجاد شبکه مقاومت در سراسر دنیا با نام و نشان اسلامی و انقلابی می افزایند: ما بايد خود را آماده كنيم تا در برابر جبهه متحد شرق و غرب، جبهه قدرتمند اسلامى-انسانى با همان نام و نشان اسلام و انقلاب ما تشكيل شود، و آقايى و سرورى محرومين و پابرهنگان جهان جشن گرفته شود. مطمئن باشيد قدرتهاى شرق و غرب همان مظاهر بى محتواى دنياى مادى اند كه در برابر خلود و جاودانگى دنياى ارزشهاى معنوى قابل ذكر نمى باشند. من به صراحت اعلام مى كنم كه جمهورى اسلامى ايران با تمام وجود براى احياى هويت اسلامى مسلمانان در سراسر جهان سرمايه گذارى مى كند. و دليلى هم ندارد كه مسلمانان جهان را به پيروى از اصول تصاحب قدرت در جهان دعوت نكند و جلوى جاه طلبى و فزونطلبى صاحبان قدرت و پول و فريب را نگيرد.

جنگ ما جنگ عقيده است، و جغرافيا و مرز نمى شناسد. و ما بايد در جنگ اعتقادى مان بسيج بزرگ سربازان اسلام را در جهان به راه اندازيم. انشاءاللّه ملت بزرگ ايران با پشتيبانى مادى و معنوى خود از انقلاب، سختي هاى جنگ را به شيرينى شكست دشمنان خدا در دنيا جبران مى كند. و چه شيرينى بالاتر از اينكه ملت بزرگ ايران مثل يك صاعقه بر سر امريكا فرود آمده است.

امام خمینی در تبیین روش های نرم مبارزه می افزایند: ما مظلومين هميشه تاريخ، محرومان و پابرهنگانيم. ما غير از خدا كسى را نداريم. و اگر هزار بار قطعه قطعه شويم، دست از مبارزه با ظالم بر نمى داريم. جمهورى اسلامى ايران از مسلمانان آزاده جهان كه على رغم اختناق سياسى حاكم بر آنها با ترتيب كنفرانس ها و مصاحبه ها و سخنراني ها پرده از اسرار جنايتبار امريكا و آل سعود برداشتند و مظلوميت ما را به دنيا نشان دادند تشكر مى نمايد.

همچنین ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای در سخنان مهم و اثر بخش خود در افتتاحيه اولين اجلاس بين ‌المللی بيداری اسلامی در شهريور ماه 1390 در تهران درباره اسلامی بودن انقلاب ها و خیزش های ملت های مسلمان می فرمایند:

آنچه ما را در اينجا گرد آورده، بيدارى اسلامى است؛ يعنى حالت برانگيختگى و آگاهى‌اى در امت اسلامى كه اكنون به تحولى بزرگ در ميان ملت‌هاى اين منطقه انجاميده و قيام‌ها و انقلاب‌هائى را پديد آورده كه هرگز در محاسبه‌ شياطين مسلط منطقه‌اى و بين‌المللى نمى‌گنجيد؛ خيزش‌هاى عظيمى كه حصارهاى استبداد و استكبار را ويران و قواى نگهبان آنها را مغلوب و مقهور ساخته است.

ایشان در تبیین چگونگی بوجو آمدن تحولات بزرگ منطقه می فرمایند: شك نيست كه تحولات بزرگ اجتماعى، همواره متكى به پشتوانه‌هاى تاريخى و تمدنى و محصول تراكم معرفت‌ها و تجربه‌ها است. در صدوپنجاه سال اخير حضور شخصيت‌هاى فكرى و جهادى بزرگ جريان‌ساز اسلامى در مصر و عراق و ايران و هند و كشورهاى ديگرى از آسيا و آفريقا، پيش‌زمينه‌هاى وضع كنونى دنياى اسلامند.

به نظر من مهم‌ترين عنصر در اين انقلاب‌ها، حضور واقعى و عمومى مردم در ميدان عمل و صحنه‌ى مبارزه و جهاد است، نه فقط با دل و خواست و ايمانشان، بلكه علاوه بر آن، با جسم و تنشان. فاصله‌ى عميقى است ميان چنين حضورى با قيامى كه به وسيله‌ى يك جمع نظامى يا حتى يك گروه مبارز مسلح در برابر چشمان بى‌تفاوت مردم يا حتى مورد رضايت آنان انجام می‌گيرد.

امام خامنه ای در باره نقش احزاب و NGO ها در پیدایش و ادامه انقلاب های منطقه می افزایند: در چنين انقلابهائى، اصول و ارزشها و هدفها، نه در مانيفستهاى پيش‌ساخته‌ى گروهها و حزبها، بلكه در ذهن و دل و خواست آحاد مردمِ حاضر در صحنه، نگاشته و در قالب شعارها و رفتارهاى آنان اعلام و تثبيت ميشود.

مقام معظم رهری شاخص های تشخیص حرکت اصیل اسلامی در کشورها را اینگونه تبیین می نمایند: با اين محاسبه به روشنى ميتوان تشخيص داد كه اصول انقلاب هاى كنونى منطقه، مصر و ديگر كشورها، در درجه‌ى اول اينها است:

احياء و تجديد عزت و كرامت ملى كه در طول زمان با ديكتاتورى حاكمان فاسد و با سلطه‌ى سياسى آمريكا و غرب، در هم شكسته و پايمال شده است.

برافراشتن پرچم اسلام كه عقيده‌ى عميق و دلبستگى ديرين مردم است و برخوردارى از امنيت روانى و عدالت و پيشرفت و شكوفائى‌اى كه جز در سايه‌ى شريعت اسلامى به دست نخواهد آمد.

ايستادگى در برابر نفوذ و سلطه‌ى آمريكا و اروپا كه در طول دو قرن بيشترين لطمه و خسارت و تحقير را بر مردم اين كشورها وارد آورده‌اند.

مبارزه با رژيم غاصب و دولت جعلى صهيونيست كه استعمار چون خنجرى در پهلوى كشورهاى منطقه فرو برده و وسيله‌اى براى ادامه‌ى سلطه‌ى اهريمنى خود ساخته و ملتى را از سرزمين تاريخى خود بيرون رانده است.

ایشان درباره انکار واقعیت بیداری اسلامی می فرمایند: بى‌شك اين حقيقت كه انقلاب هاى منطقه متكى به اين اصول و خواستار تحقق آنها است، مورد پسند آمريكا و غرب و صهيونيسم نيست و آنها همه‌ى تلاش خود را به كار ميبرند تا آن را انكار كنند، ولى واقعيت با انكار آن دگرگون نميشود.

در پایان نصیحت امام امت به مسئولینی که در ردای روحانیت مشغول به خدمت به نظام اسلامی و ملت شریف ایران هستند را یادآرو می شود: هيچ چيزى به زشتى دنياگرايى روحانيت نيست. و هيچ وسيله اى هم نمى تواند بدتر از دنياگرايى، روحانيت را آلوده كند ... در اين شرايط حساس و سرنوشتسازى كه روحانيت در مصدر امور كشور است و خطر سوءاستفاده ديگران از منزلت روحانيون متصور است، بايد بشدت مواظب حركات خود بود  البته آن چيزى كه روحانيون هرگز نبايد از آن عدول كنند و نبايد با تبليغات ديگران از ميدان به در روند حمايت از محرومين و پا برهنه هاست، چرا كه هر كسى از آن عدول كند از عدالت اجتماعى اسلام عدول كرده است. ما بايد تحت هر شرايطى خود را عهده دار اين مسئوليت بزرگ بدانيم و در تحقق آن اگر كوتاهى بنماييم، خيانت به اسلام و مسلمين كرده ايم.

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲۸
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
حسام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱
۲۵
۱۶
اینقدر متعصب نباشید.هاشمی منکر بیداری این کشورها نیست ایشان نام نهادن بر این فضا را دارای اهمیت خاص نمیدانند.شما برداشت نکنید که منکر کل واقعیت اند.
ظاهرا هر حرفی بزند عده ای منتظرند تا برچسب هایی را که ایشان حامل آن هستند بیشتر کنند!
پاسخ
حسن
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱
۵
۱۷
... دیگه دفاع از ایشان تبدیل به مرضی میشود جواب شهدا را در دنیا جز شرمندگی و تاسف.... خانواده شهید والا مقام روشن مقدم خط وحریم را چند روز پیش متذکر فرمودند اگه توفیق در یافت پند داشته باشیم.....
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۶ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱
«....كسانی كه سالها و بارها چه قبل و چه بعد ازانقلاب امتحان خود را در تعهد به اسلام و انقلاب داده‏ اند و در این راه به پای چوبه‏ های‏ دار رفته و زندانها كشیده و ترور گشته‏ اند و سلامت خود را از دست داده‏ اند و تحت شكنجه‏ های شاه برای استقلال و آزادی مبارزه كرده‏ اند، یقیناً دلشان
به حال انقلاب و ثمرات آن، نه تنها كمتر از دیگران نسوخته كه بیشتر می‏ سوزد و مسیر
ارزشی و الهی و پرطراوت خویش را به هیچ وجه عوض نمی‏ كنند...» (صحیفه امام، ج‏21، ص 156)

«آیا ...آنها كه در توفان پانزده سال مبارزه قبل ازانقلاب و ده سال حوادث كمرشكن بعد از انقلاب نه غصه مبارزه و نه غم جنگ و اداره كشور را خورده‏ اند و نه از شهادت عزیزان متأثر شده‏ اند و با خیالى راحت و آسوده به درس و مباحثه سرگرم بوده‏ اند، مى‏ توانند در آینده پشتوانه انقلاب اسلامى باشند؟!...»
(صحیفه امام، ج‏21، ص 287)
محسن
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۹ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱
دوست عزیز وگرامی اولا که نظر رهبری این است که حرمت واحترام هاشمی محفوظ باشد متاسفانه خود ایشان است که نمی خواهد وبه شدت خانواده واطرافیان عزیزش را برمصالح انقلاب ترجیح می دهد
دوما هاشمی یا هرکس دیگر حتی رهبری گذشته وحالشان با یکدیگر متضاد نباشد وگرنه شمر ملعون جانباز جنگ صفین بود مادر قرآن کریم هم نقیض ومنقوض داریم مگر امام خمینی با تمام علاقه به سید احمد نفرمودنداگر احمد هم در مقابل مصالح این انقلاب وجمهوری اسلامی قرار بگیرد من اورا کنار می گذارم امروز درشرایط غیبت رجوع به عالم و سیاست مدار تر وآشنا به اوضاع جهان وشجاعتر از آقای خامنه ای سراغ دارید بفرمایید اعلام کنید ما از او تبعیت می کنیم امروز هرچه مااز امام داشتیم قانون ناطق ومفسر بی بدیل او رهبری است هاشمی و.....خیلی کسای دیگر می آیند ومی روند مگر آقای منتظری کم زندان کشید خود ایشان بحث ولایت فقیه را در نظام نهدینه کرد ولی چه شد ؟ به قول رهبری عزیز هرکس در مقابل مردم قرار بگیرد ودچار غرور ومقام پرستی شود تودهنی می خورد چقدر رهبری در زمان خاتمی فریاد زدند که مسئلان از اشرافی گری دور شوند چه فرصت سوزی هایی در زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی انجام شد برادر عزیز که صحیفه امام را مستند می فرمایید امام عزیزمان خیلی حرف هازدند وصیت نامه ایشان خود یک سند تاریخی است امام فرمودند نگذارید این انقلاب به دست نااهلان ونامحرمان باوفتد پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به این انقلاب آسیبی نرسد و.... اگرقرار باشد مستندات را بگوییم خیلی زیاد است
التماس دعا
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱
۱۸
۱۰
برای خدا وجدان داشه باشید اختلاف سلیقه ربطی به شکاف ندارد این سه بزرگوار برای مردم عزیزند خدا شما را لعنت کند که دنیا جلوی چشمانتان را گرفته است
پاسخ
عبادالله الصالحین
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۷ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱
خدا تمام کسانی را که در صدد کاهش اقتدار ولایت فقیه هستند و حامیان ایشان را لعنت نماید.
سرایدار اخراجی دانشگاه آزاد خرم آباد
Iran, Islamic Republic of
۰۳:۰۰ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
۱۴
۶
آن زمانی که هاشمی رفسنجانی به عنوان یک نیروی مبتکر و ... در این مملکت مطرح بود من سرایداری بیش نبودم اما حالا به حقوق خویش واقفم هرچند بی حقوق مانده ام .
....
پاسخ
حسین
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۲ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
۸
۱۲
آقای حسام
اتفاقا "کلمات" گاها بار بسیاری دارند.
همین آقای هاشمی عبارت "امام امت" را از ولایت فقیه جدا کرده و بایگانی کرد. همین هاشمی از مدتها قبل اصرار غیر مستقیم(توسط اطرافیانش) داشته و دارد که "آیت الله" اش بخوانند.
در این کشور هیچکس به اندازه ی هاشمی متوجه بارکلمات نیست و برای همین هم اصرار دارد تا بر حذف عبارت "بیداری اسلامی" تاکید کند. آقای حسام لطفا به سایت خامنه ای دات آی آر بروید و عبارت "بیداری اسلامی" را جستجو کنید تا ببینید که فراتر از 2000 مورد به شما تحویل خواهد داد. چه مواردی که در بیانات و قلم حضرت آقا موجود است و چه مواردی که در مقالات اندیشمندان و نخبگان مورد تایید حضرت آقا گفته شده است. حال رئیس مجمع تشخیص مصلحت (معلوم تشخیص مصلحت چه چیزی) برای اولین بار که این عبارت را تلفظ میکند در جهت زدودن و کمرنگ کردن آن افاضات نموده است؟
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
۹
۱۹
هاشمی از ابتدا با رهبران ما اختلاف داشته است و اکنون نیز بیشتر
پاسخ
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۹ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
... شاگرد ضعیف نمره مردودی است نمی شه از مدرسه بیرونش انداخت که بره خلاف کار بشه این درایت رهبری است که همه افراد را نگه می دارد با باجون اعتدال را رعایت فرمایید
محمد
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۶ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
۱۸
۵
اکه اختلاف نطر دارند چگونه رئیس مجمع شدن
پاسخ
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۴ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱
رئیس مجمع بودن ایشان از سر مصلحت سنجی رهبرانه حضرت آقاست.
ضمناً نظام ظرفیت بسیار بالائی دارد و می تواند هرگونه سلیقه و نظری را در خود حل کند، مثل فرد مورد بحث.
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۹ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
۴
۱۰
آقای حسام
اتفاقا "کلمات" گاها بار بسیاری دارند.
همین آقای هاشمی عبارت "امام امت" را از ولایت فقیه جدا کرده و بایگانی کرد. همین هاشمی از مدتها قبل اصرار غیر مستقیم(توسط اطرافیانش) داشته و دارد که "آیت الله" اش بخوانند.
در این کشور هیچکس به اندازه ی هاشمی متوجه بارکلمات نیست و برای همین هم اصرار دارد تا بر حذف عبارت "بیداری اسلامی" تاکید کند. آقای حسام لطفا به سایت خامنه ای دات آی آر بروید و عبارت "بیداری اسلامی" را جستجو کنید تا ببینید که فراتر از 2000 مورد به شما تحویل خواهد داد. چه مواردی که در بیانات و قلم حضرت آقا موجود است و چه مواردی که در مقالات اندیشمندان و نخبگان مورد تایید حضرت آقا گفته شده است. حال رئیس مجمع تشخیص مصلحت (معلوم تشخیص مصلحت چه چیزی) برای اولین بار که این عبارت را تلفظ میکند در جهت زدودن و کمرنگ کردن آن افاضات نموده است؟
پاسخ
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۰ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
۸
۴
هاشمی یک نوع تفکر و ایدئولوژی است مبتنی بر رشد وتوسعه یافتگی به هرقیمتی وپس از آنکه به آن نقطه قابل قبول رسیدیم حال با قدرت اشتباهات را اصلاح نماییم وبا آرامش برنامه ریزی فرهنگی واجتماعی کنیم که این تفکر در هاشمی خلاصه نمی شود در جامعه مدیریتی ایران پس از جنگ نهاده شد وسریان پیدا کرد اساسا آقای هاشمی دیدگاههای آرمانگرانه مبتنی بر شعار را قبول ندارند درصورتی شعار خط نشان کنترل عدم انحراف از اصول است به نظر من هاشمی واحمدی نژاد وخاتمی راباید باهم قاطی کنیم ویک موجود درست کنیم که شجاع وآرمانگرا ومدبر وصبور تولید کنیم البته قسمت احمدی نژادش یک کمی بیشتر باشه
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۱ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
خوبه الان تو هرجایی وقتی می خوایم دستاوردهای کشور را بسنجیم به همین توسعه ای که شما میگین اشاره میشه. انرژی هسته ای، تکنولوژی ماهواره، نانو تکنولوژی، پژوهشکده رویان ووو ... . آقا محسن همه اینا و خیلی چیزای دیگه محصول رویکرد توسعه ای به کشوره والا با شعار فقط توقع مردم بالا میره. البته بگم منم با نگاه فقط لیبرالی آقای هاشمی مخالفم. اما معتقدم خیلی به کشور خدمت کرده.
افسری آذر
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۰۴ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
۴
۱۵
هاشمی
ما گرفتیم آنچرا انداختی . کد نده برادر . کد نده به اندازه کافی در دل ملک عبدالله و سایرین جا داری . کد نده
پاسخ
س. ا.
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۰ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱
۶
۲
برخی اصحاب خسته و یا از نفس افتاده انقلاب اسلامی ،بیگانگان با الفبای مبارزه ،، فکر نمیکنید یه مقدار تند دارید میرید؟آخه خدا خیرت بده، من منکر اشتباهات آقای رفسنجانی نیستم، اما گفتن یه همچین جملاتی کار اسونی نیست، هاشمی به این راحتی از نفس نمی افته، هاشمی بیگانه با الفبای مبارزه نیست، اگه بگین روحیه تجمل خواهی قبول میکنم، اگه بگید روحیه تسامح و برخورد نکردن با بعضی انحرافات قبول میکنم ، اما خسته و بیگانه با مبارزه قبول کردنش سخته ، تازه این حرفارو هم باید کسانی که دستی به طور مستقیم بر اتش داشتند بگن ( که از سن و سال نویسنده و مبارزات قبل از انقلاب ؛در صورت وجود، و حین انقلاب، بازم در صورت وجود ، و جنگ و بعد از جنگ اطلاعی ندارم) ضمنا برادر عزیز جدای از رهبر معظم ، و شهید بزرگوار رجایی از بین روسای جمهور قبلی بفرمائید کدوم همه مشخصات مورد نظر شما رو دارن؟ در خستگی ناپذیری آقای احمدی نژاد شکی ندارم، اما در عمل به قانون که این همه سفارش امام راحل و مقام معظم رهبری است، ایشان چه نمر ه ای دارن؟ کدام رئیس جمهور غیر از بنی صدر فراری از ملت، با رهبر زمان خود مشابه ماجراهای پیش امده را داشت؟ انصاف به خرج بدهیم، هر کدام از ایشان نکات ضعفی داشتند و نقاط قوتی ، ساه سیاه یا سفید سفید نداریم.
پاسخ
حسن
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۹ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱
۱
۴
بیایید واقع بین باشیم ما کجا و این افراد بزرک کجا . ما نباید به خود اجازه بدهیم در مورد سخنان ورفتار رهبر بزرگ دنیا امام خامنه ای و حضرت امام خمینی (ره) و اقای هاشمی نظر بدهیم این آقایان بزرگان انقلاب ما وجهان هستند چه شده که ما بخود اجازه میدهیم به سخنان این عالی مقامان نظر بدهیم آیا روزی اقای هاشمی دوباره به اعتبار وپست مقام قبلی برسد شما دوباره اینچنین احضارنظر میکنید شما در کار بزرکان دخالت نکنید ما وظیفه داریم فقط به سخنان رهبر وبنیان گذار انقلاب امام خمینی و حضرت امام خامنه ای فقط وفقط عمل کنیم ونیاز به تفسیر ندارد این سخنان جز تفرقه ونفاق چیزی دیگری بوجونمی آورد پس هوشیار باشیم
پاسخ
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۸ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱
۹
۵
دهنتو اب بكش وقتي از هاشمي حرف ميزني
هاشمي يار امام خميني بود و شما معنيش رو نميفهمين
خود امام خامنه اي هم با اقاي هاشمي بسيار برادرانه و دوستانه برخورد ميكنند چون ميشناسن ايشون رو
پاسخ
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۰ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱
اما هاشمی هیچگاه قدردان الطاف امام نبود و جام زهر را(به اذعان خود) به امام نوشانید!
همینطور هم قدر دوستی و برادری رهبری را نمی داند و در بزنگاه هایی چون فتنه در مقابل رهبری می ایستد.
ما منتقد نمک نشناسی ایشان هستیم ...
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۴ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۱
آقا میلاد به سبک آقای پناهیان حرف میزنی. اگر منظورتان از جام زهر قرارداد 598 هست که خود مردم با خالی کردن جبهه ها اینو به امام تحمیل کردن نه امثال هاشمی و ....
در ضمن ما هم منتقد نمک نشناسی شما هستیم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۳ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱
۷
۴
شما از حسادت اینکه هاشمی فرمانده کل قوا شد هنوز که هنوز است سوخته اید. حالا هم ... هم
پاسخ
علی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۲ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۱
۲
۰
ایکاش آقای هاشمی خدمات چندین ساله خودرافدای برخی ازدین به دنیافروشان وفرزندان متخلفش نمی کرد
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۱
۰
۲
اعداد را یک بار دیگر بخوانید:

- در دوران دفاع مقدس ، به ازای هر ایرانی ، 608 دلار در سال ارز از کشور خارج می شد. وضعیت جنگی کشور و نیاز به خریدهای تسلیحاتی و نیز واردات اقلام عمومی این رقم را توجیه می کرد.

- در دوران سازندگی که هاشمی رفسنجانی ریاست جمهوری را عهده دار بود ، برغم آن همه ساخت و ساز و بازسازی مناطق جنگی و ایجاد کارخانه و سد و نیروگاه و ...، میزان خروج ارز به نحو قابل ملاحظه ای مدیریت شد و کاهش یافت به گونه ای که از 608 دلار سرانه به 384 دلار رسید.

- در زمان ریاست جمهوری خاتمی نیز روند مدیریت خروج ارز از کشور همچنان ادامه یافت و به ازای هر ایرانی در سال ، 364 دلار ارز از کشور خارج و صرف واردات شد تا بقیه در آمدهای ارزی ، در حساب ذخیره ارزی پس انداز و صرف امور زیربنایی شود.

- اما روند کاهشی مصرف ارزی کشور ، در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد ، ناگهان منفجر شد و مصرف سرانه ارز ، حتی از شرایط جنگی هم بیشتر شد و به عدد بی سابقه 824 دلار به ازای هر نفر رسید!

معنی کاهش خروج ارز از کشور ، این است که چرخه اقتصاد ملی ، قادر به تأمین عرضه و تقاضا در داخل است و نیاز کمتری به واردات وجود دارد.
اما هر گاه مدیریت کلان اقتصادی کشور دچار ضعف شود ، نظام تولید و توزیع در داخل آسیب می بیند و نمی تواند نیازهای معیشتی مردم را برآورده کند.
در چنین شرایطی ، دولت برای حفظ آبروی خود و کتمان سوء مدیریتش ، به ذخایر ارزی کشور دست درازی می کند و با فروش سرمایه ای به نام نفت ، "سیل" واردات را به سمت کشور هدایت می کند و البته در مقابل "سونامی" خروج ارز از کشور را رقم می زند!

همین اعداد و ارقام به تنهایی خط بطلانی است بر همه آنچه ماشین عظیم تبلیغاتی دولت می خواهد به مردم القا کند و این باور را به وجود بیاورد که هم اکنون کارآمدترین دولت تاریخ ایران بر سر کار است!

نکته تلخ ماجرا این است که برغم این همه خروج ارز از کشور و این همه واردات ، اوضاع اقتصادی کشور به حدی نامناسب است که معیشت مردم ، در مقایسه با دوره های قبل ، نه تنها بهبود نیافته ، بلکه قدرت خرید نیز همچنان سیر نزولی به خود گرفته است.
به بیان دیگر ، اگر با این همه ولخرجی ارزی ، وضع مردم بهتر می شد ، باز می شد موضوع را توجیه کرد ولی قضیه این است که هم پول مملکت ار دست رفته و هم اوضاع اقتصادی مردم درست نشده است!

"این همه پول نفت کجا رفته است؟" ؛ جواب مشخص است: به چاه بی تدبیری مسوول دولتی ریخته شده است ؛ چاهی که اگر برای ملت ایران آب نداشته ، برای مافیای واردات و البته برای چینی ها و اماراتی ها و دیگران ، عجب نان های خوش خوراکی داشته است!
پاسخ
مدیر پایگاه
سلام . بابت نظرتون ممنون . لطفا نظرات خود را کوتاه تر بفرمایید چون از انتشار نظرات بلند معذوریم .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲
۰
۱
آقايان اصولگرا !!!
با اینکه اصولگرایان ظرف 8 سال گذشته بیش از تمامی یک قرن گذشته درآمدهای نفتی داشته‌ايد، بیشترین آمار تعطیلی واحدهای بخش خصوصی در همین مقطع اتفاق افتاده؛ بیکاری در کشور طی همه سال‌های حضور اصولگرایان روند صعودی داشته؛ سرانه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، تامین اجتماعی و خدمات رفاهی، بهبود محیط زیست و این دست هزینه ها به رغم برخورداری از آن همه درآمدهای نفتی یکی از پایین‌ترین‌ها در کشورهای توسعه یافته بوده است.
بماند عدم ترمیم شکاف طبقاتی در این 8 سال، کندشدن سرمایه گذاری خارجی، مهاجرت سرمایه‌گذاران و کار آفرینان ایرانی به چین، مالزی، ترکیه، آفریقای جنوبی، خلیج فارس(به رغم دشواری‌های ایجاد شده) و حتی به آمریکای جنوبی. حوزه دیگر ناکامی اصولگرایان در عرصه سیاست خارجی بوده. تحریم‌ها به تدریج اثرش را نمایان می‌کند و جدای از تحمیل تورم و کمبود‌های نگران کننده از دارو و مواد حیاتی گرفته، رشد و توسعه اقتصادی کشور عملا تحرک لازم را ندارد.
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۶ - ۱۱ دی ۱۳۹۴
۰
۰
مرگ بر منافقین و کفار
پاسخ
انقلابی اصولگرا
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۷ - ۱۱ دی ۱۳۹۴
۰
۰
آقای اصلاح طلب اولا درصد بیکار در دولت احمدینژاد صعودی نبوده بلکه نزولی بوده از ۴۱ درصد اواخر خاتمی به ۳۶ درصد البته کاهش کمی داشت که به دلایل مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم های ظالمانه بود که ناشی از فتنه ۸۸ بود میزان اختلاف طبقاتی براساس آمار ضریب جینی در دولت احمدینژاد کاهش یافته است و افزایش قیمت نفت هم شانسی نبوده و براساس استراتژی آنتی استراتژیک دولت بوده یعنی ایجاد تنش با آمریکا که باعث افزایش شد برخلاف دو دولت پس و پیش که همسو با غرب بودند و شما میگوید کاهش سرمایه گذاری خارجی و... ولی علت را نمیگوید که فتنه ۸۸ که تا اواسط سال ۸۹ طول کشید باعث ناامنی و اختشاش و تخریب چهره ایران شد و باعث خروج سرمایه و عدم سرمایه گذاری شد و باعث تحمیل قطعنامه و تحریم ایران در سال ۸۹ شد که شدید ترین تحریم هایی بود که تاکنون برکشوری تحمیل شده بود اگر فتنه سال ۸۸ که باعث امیدواری آمریکا و غرب شد حتما با توجه به پالسهای غربی ها مانند نامه اوباما به رهبرانقلاب مقاومت ملت ایران داشت نتیجه می داد و با حضور بیش از ۸۵ درصدی دشمن داشت تسلیم میشد و مجبور که حق مسلم هسته ای را بدون گرفتن امتیازات بپذیرد که فتنه شد مانند جنگ صفین که مالک اشتر در ده قدمی خیمه معاویه بود که خوارج علیه امیرالمومنین شوریدند و حکمیت را به حضرت تحمیل کردند شما چرا علت را نمی گویید و اصلاف شما که هیچ رفسنجانی با تورم ۵۰درصدی و خاتمی با بیکاری بیش از ۴۰درصدی رکورد دارند پس فتنه گران که اصلاح طلبان جزو آنند مسئولیت کار خود را به دوش دیگران نیندازند و دولت جدید که حامیش هستید با رشد بیکاری و رکود و کاهش قیمت نفت و کاهش شاخص بورس و رشد نرخ ارز همراه است پس به علت بنگرید . (اللهم عجل لولیک الفرج‏)‏
پاسخ
montazer
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۴
۰
۰
عده ای میگویند چرا هاشمی رئیس مجمع تشخیص نظام است چرا با خود فکر نمی کنند که چرا امیرالمومنین‏(ع ) شخصی مانند اشعث بن قیس را استاندار و جزو فرماندهان خود قرار داده بود عده ای را باید کنترل کرد تا خسارت نزنند و باید اینان را به خود نزدیک کرد و عده ای که سابقه هاشمی را مطرح میکنند آیا سابقه او از زبیر بیشتر بوده است و یا اینکه ابطحی در اعترافات خود دلیل ورود هاشمی در حمایت از فتنه را انتقام از رهبری عنوان میکند و کسی مانند اسامه بن زید که در دوران پیامبر فرمانده لشکر بود ولی با امیرالمومنین بیعت نکرد البته هاشمی در دوران امام راحل نیز نقش مثبتی نداشت مثل نقشش در قائم مقامی منتظری و ماجرای ایران کنترا و مجمع عقلا و پذیرش قطعنامه وقتی امام از عدم رسیدگی به جنگ گلایه میکند مسئول هاشمی بود و یا تحمیل منتظری به امام و ماجرای مک فارلین و دادن جام زهر به امام و بعد امام و دوران رهبری فراوان که مهمترینش فتنه ۸۸
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها