کد خبر: ۳۷۶۲۰۸
زمان انتشار: ۱۷:۱۶     ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
نصرالله:
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان طی پیامی به همایش یک‌روزه "همصدا با اقصی" در تهران اظهار داشت: اسرائیل بزرگ سقوط کرد و دیگر نمی‌تواند مدعی اسرائیل بزرگ از "نیل تا فرات" باشد، این پروژه شکست خورده و سقوط کرده است.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، «سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان طی پیامی که امروز در کنفرانس بین المللی «همصدا با اقصی» در تهران توسط شیخ علی دغموش رئیس بخش خارجی این جنبش قرائت شد، از ایران برای برگزاری چنین کنفرانسی در این مقطع حساس قدردانی کرد. 

در ادامه این پیام آمده است: هرگونه حمایت از فلسطین قوت قلبی برای فلسطینیان است و آنچه که هم اکنون در مسجدالاقصی می گذرد همه امتها را مجدداً در برابر مسئولیت‌های نوین خود قرار می‌دهد. 

سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان در پیام خود به کنفرانس بین المللی همصدا با اقصی که توسط شیخ علی دعموش رئیس شورای روابط خارجی لبنان قرائت شد ،  تاکید کرد :  تهدیداتی که از سوی رژیم صهیونیستی علیه مسجد الاقصی گسیل می شود ، اینک امت اسلام را در برابر مسئولیتهای سنگین در خصوص ملت فلسطین و به ویژه بیت الاقصی قرار می دهد .

 

دبیر کل حزب الله لبنان در پیام خود افزود : مساله اساسی این است که بحران که آن را تاریخچه گذشته و اوضاع حال و آینده را مرتب می کند تنها رژیم اسرائیل و پدیده صهیونیسم نیست بلکه اینک اراده بین المللی است تا این غده سرطانی در منطقه ما کاشته شود و همواره از سوی محافل بین المللی و به ویژه امریکا و غرب مورد حمایت فراگیر قرار گیرد .

در ادامه پیام سید حسن نصر الله آمده است : بنابر این مسئله فلسطین به ان چه که درگیری دو طرف در ظاهر است ، محدود نیست به این که اسرائیل در برابر ملت فلسطین قرار دارد و این که این نبرد یک نبرد اسرائیلی – فلسطینی است، نیست بلکه این تنها ظاهر نبرد است اما حقیقت درگیری چیزی دیگری است حقیقت درگیری در سرزمین فلسطین است و این که اسرائیل خط مقدم نیروهای استکبار و استعمار جدید و قدیم است . و دنیای استکبار هم همه نوع حمایت سیاسی، نظامی،‌اقتصادی و دیپلماتیک را از اسراییل که خط مقدم آنها برای تامین مصالح و منافعشان در منطقه است انجام می دهند. به همین خاطر است که اسراییل همواره از دولت های غربی باج خواهی می کند . یک نمونه از این باج خواهی پس از توافق هسته ای میان ایران و کشورهای پنج بعلاوه یک صورت گرفت و کشورهای غربی مجبور شدند 5 میلیارد دلار به این رژیم باج بدهند.

در این طرف فلسطین قرار دارد که نه برای سرزمین خود بلکه در دفاع از مقدسات اسلامی ما مسلمانان و مسیحیان در برابر اسراییل صف کشیده است. فلسطینی ها امروز خط مقدم دنیای اسلام در رویارویی با نظام سلطه و نماینده او یعنی رژیم صهیونیستی است امام ما چه حمایتی از فلسطینی ها کرده ایم . ما از نماینده دنیای اسلامک در برابر نماینده دنیای سلطه چه کرده ایم.

وی تصریح کرد:این اشتباه است که بگویم در فلسطین یک نبرد بین فلسطینی ها و اسراییلی ها صورت گرفته است. این یک مقایسه اشتباهی استفلسطینی به نیابت از مردم فلسطین با رژیم صهیونیستی مبارزه نمی کند. بلکه به نیابت از امت اسلامی از مقدسات امت اسلامی و مسیحیان دفاع می کند. فلسطینی ها از سالها پیش در این خط مقدم بوده اند. بنابراین ملت ها و دولت های عربی و اسلامی باید از این زاویه به موضوع فلسطین نگاه کنند.

در پیام سید حسن نصرالله آمده است: این نبرد متعلق به امت اسلامی و یک نبرد تاریخی است و متاسفانه فتنه طایفه ای همه منطقه را به خود مشغول کرده است. از افغانستان و پاکستان گرفته تا یمن ،‌سوریه و عراق و حتی لیبی مسلمانان درگیر فتنه شده اند.دولت ها و امت هایی که باید به فلسطین کمک کنند به انحای مختلف درگیر مسائل منطقه شده اند.

در بخش دیگری از این پیام به دلایل و اسباب این بی توجهی نسبت به قضیه اصلی جهان اسلام آمده است : متاسفانه برخی دولت های عربی و اسلامی و حتی برخی ملت ها و جنبش های و و نخبگان  و متدینین در عالم عربی و اشسلامی می گویند ما هیچ مسئولیتی نسبت به فلسطینی ها و مسجدالاقصی نداریم و این مسئولیت خود فلسطینی ها است.

وی عامل دوم این بی توجهی را اینگونه تشریح کرد:برخی هم احساس می کنند اسراییل برای حکومت ها و ملتهای دیگر خطری ندارد و تهدید اسراییل فقط برای فلسطینی ها است.نه برای لبنانی و ها و سوریه ای ها و اردنی ها و باقی کشورهای عربی. این تصور فقط مختص دولت ها نیست متاسفانه برخی ملتها هم چنین تصوری دارند. به همین دلیل است که اسراییل همچنان منطقه را تهدید می کند و به محاصره غزه ادامه می دهد چون چنین تصوراتی به تقویت او منجر می شود. بنابر این همه باید تلاش کنیم تا به ملتها بگوئیم که اسراییل خطر است، اهداف اسراییل خطر است ، تهدیدات اسراییل خطر است . برای اعلام این موضوع همت همه ملتها،‌ رسانه ها و تلاش سیاسی را مورد نیاز است.

دبیرکل حزب الله سومین عامل بی توجهی را تلاش برخی کشورها در جابجا کردن دوست و دشمن توصیف کرد و گفت برخی ها تلاش می کنند ایران را دشمن دنیای اسلام و اسراییل را دوست جهان اسلام جا بزنند.

وی ناتوانی برخی دولت ها در فهم اولویت های دنیای اسلام را چهارمین سبب بی توجهی به موضوع فلسطین دانست و افزود: برخی دولت های منطقه اصل را رها کرده اند و به فرع چسبیده اند. همه کارشان را رها کرده اند و به این فکر می کنند که چگونه به سوریه و عراق تروریست بفرستند. این دولتها پول ملت و منابع عمومی امت اسلامی را تا به سوریه ،‌عراق، یمن و لیبی تروریست اعزام کنند و ملت این کشورها را بکشند.

سید حسن نصرالله در این پیام تصریح کرد: درست است خطر اسرائیل مثل قبل نیست و اسرائیلی ها بسیار عقب نشینی کردند ، عقب نشینی آن‌ها نتیجه جهاد فداکارهای‌ها ، پیروزی ها و دستاوردهای جنبش های مقاومت در منطقه است. اسرائیل بزرگ سقوط کرد . اسرائیل دیگر نمی‌تواند در جنوب لبنان بماند ، نمی‌تواند در غزه بماند و مدعی اسرائیل بزرگ از نیل تا فرات باشد . این پروژه شکست خورده و سقوط کرده است. اسرائیل بزرگی که لبنان و فلسطین آن را شکست داده اند سقوط کرد . اما اسرایئل قدرت مند که فلسطین را به جز غزه اشغال کرده و غزه را محاصره کرده هنوز قدرتمند است و دولت ها و کشورهای منطقه را تهدید می‌کند و از هر فرصت موجود در حال و آینده استفاده می‌کند.

سید حسن نصرالله با تاکید بر این که باید به ملت‌ها و کشورهای عربی و اسلامی بگوییم که اسراییل خطرناک است، هدف‌ها و خواسته‌هایش برای دولت‌ها و ملت‌های اسلامی خطرناک است و مقابله با آن نیازمند تلاش‌های سیاسی، فرهنگی و رسانه‌یی است افزود: این مسوولیتی است که بر گردن علما،‌ گروه‌های سیاسی و نخبگان و رسانه‌های عمومی است به طور مثال در لبنان برخی از لبنانی‌ها معتقدند دیگر اسراییل هیچ تهدیدی برای لبنان به حساب نمی‌آید و مقاومت لبنان این موضوع را بهانه‌ای برای نگهداری سلاح قرار داده است، این یکی از همین مصیبت‌هاست. این نمونه‌ای از طرز تفکر اشتباه موجود در منطقه است.

نصر الله در این پیام با اشاره به اختلافات و درگیری‌هایی که در جهان اسلام به وجود آمده گفت: امروزه به جای این که همه تلاش‌ها برای پیروزی ملت مظلوم فلسطین باشد تلاش‌ها و کوشش‌ها برای ایجاد دفع فتنه‌های طایفه‌یی و مذهبی انجام می‌شود و این از خطرهای بزرگی است که امت اسلام را تهدید می‌کند. از نظر مذهبی تلاش‌های زیادی صورت می گیرد تا درگیری‌های منطقه را به درگیری‌های شیعه و سنی تبدیل کنند تا نیروی همه را از بین ببرند.

نصرالله در پایان افزود: پیشنهاد می‌کنم که اتحادیه بین‌المللی سازمان‌های غیردولتی مدافع حقوق فلسطین گروهی را تشکیل دهد تا جنبش‌ها، جمعیت‌ها، نیروها و مراکز پژوهشی و نخبگان در آن مشارکت کنند و در آن گروه و چارچوب، شیوه‌های پژوهش درباره یافتن راه‌حل مشکلات مورد بررسی قرار بگیرد. شاید ما در این شیوه قادر به جمع کل امت برای این نبرد نباشیم اما تلاش در این راستا بهتر و ارجح‌تر از آن است که وضعیت تلخ و دردناک کنونی را تحمل کنیم.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس متن کامل این پیام دبیرکل جنبش حزب الله لبنان به همایش هم صدا با اقصی که به مناسبت شصت و هشتمین سالروز اشغال فلسطین در تهران صادر شد به شرح زیر است:

با سلام و درود به پیامبر گرانقدر اسلام حضرت ختمی‌المرتبت محمد مصطفی (ص) و خاندان و یاران باوفایش و درود به همه پیامبران و فرستادگان الهی

با سلام خدمت حاضران محترم

خواهران و برادران گرامی

پس از عرض سلام و تقدیر و تشکر از کلیه سروران، خواهران و برادران در اتحادیه بین‌المللی سازمان‌های غیردولتی حامی حقوق مردم فلسطین بویژه دبیر کل اتحادیه سرکار خانم دکتر زهرا مصطفوی در برگزاری این نشست مبارک و این زمان حساس تا همچنان حمایت و تایید خود را از مقاومت و تلاش مردم فلسطین در دفاع از مسجد‌الاقصی و قیام انتفاضه جدید در فلسطین و با الهام‌گیری مقاومت در لبنان به عرض می‌رسانم که رزمندگان مقاومت حاضر در عرصه همواره به هرگونه حمایت و تایید نیاز دارند. هر چند این حمایت با کلام و یا موضع‌گیری رسانه‌ای سیاسی باشد. بدون شک این حمایت‌های ما به دلگرمی به رزمندگان حاضر در میدان جنگ بویژه آنان که همواره درگیر با چالش‌هایی که صهیونیست‌ها برایشان فراهم می‌کنند به این حمایت‌ها نیاز دارند.

خواهران و برادران گرامی؛

تهدیداتی که از سوی رژیم صهیونیستی علیه مسجدالاقصی گسیل می‌شود اینک امت اسلام را در برابر مسئولیت‌های سنگین در خصوص ملت فلسطین و بویژه بیت‌المقدس قرار می‌دهد. مسئله اساسی این است که بحران که آن را تاریخچه گذشته و اوضاع حال و آینده را تشکیل می‌دهد تنها رژیم اسرائیل و پدیده صهیونیست نیست. بنابراین مسئله فلسطین به آنچه که درگیری دو طرف در ظاهر است محدود نیست به این که اسرائیل در برابر ملت فلسطین قرار دارد و اینکه این نبرد یک نبرد اسرائیلی - فلسطینی است. این تنها ظاهر نبرد است اما حقیقت درگیری چیز دیگری است.

حقیقت درگیری در سرزمین فلسطین است اینکه اسرائیل خط مقدم نیروهای استکبار و استعمار جدید و قدیم است. این رژیم نماینده طرح‌های استکباری و استعماری است و در تمام منطقه فرهنگ، تمدن و ثروت‌ها و امکانات جهان اسلام را هدف قرار داده است. اسرائیل پایه نظام سلطه و خط مقدم این رویارویی است و ملت فلسطین سال‌هاست که به عنوان نماینده و در خط مقدم جبهه می‌جنگد و مقاومت و مبارزه و دفاع می‌کند.

از مقدسات و فرهنگ و سرزمین و امکانات و آینده این ملت دفاع می‌کند بله درست است این است رویکرد صحیح. تحلیل یا رویکرد اشتباه رویکردی است که می‌گوید این نبرد فقط فلسطینی - اسرائیلی است و شاید از هر کس در هر مکان دیگری به نحوی با اسرائیل می‌جنگد و یا پرچم مقاومت ضد اسرائیل را برافراشته می‌کند پرسیده شود که برای چه مبارزه می‌کنی؟ آیا کسی از او خواسته به نیابت از فلسطینی‌ها بجنگد؟ آیا از او خواسته شده که بیشتر از یک فلسطینی سنگ فلسطین را به سینه بزند و بیشتر از صاحب ملک نگران ملک و زمین باشد؟ این بدان معنی نیست که به نیابت از فلسطینی‌ها می‌جنگد بلکه امت اسلام باید از خود دفاع کند.

امت اسلامی از خودش و مقدساتش دفاع می‌کند. آیا مسجد‌الاقصی و بیت‌المقدس فقط مقدسات فلسطینی است یا مقدسات اسلامی؟ یا مقدسات فلسطینی - مسیحی؟ در هر حال سال‌هاست که فلسطینی‌ها در خط مقدم جبهه حضور دارند و از مقدسات این امت دفاع می‌کنند و بر تمامی امت واجب است که با این تحلیل و رویکرد به این نبرد نگاه کنند.

امروز طرف مقابل این نبرد یعنی اسرائیل با اقتدار حضور دارد. دشمن اسرائیلی از همه حمایت‌های مادی، اقتصادی، نظامی، تکنولوژیک، سیاسی و رسانه‌ای برخوردار است. اسرائیل این را حق مسلم خود می‌داند که جهان استکبار از او پشتیبانی کند چرا که او حافظ منافع آنها در منطقه است و دائما از آنها تقاضای کمک‌های نظامی کرده و از هر فرصتی در این زمینه برای کسب منافع خود استفاده می‌کند.

در نتیجه اردوگاه استکبار جهانی برای نماینده‌اش در این نظر چیزی کم نمی‌گذارد اما جهان اسلام با نماینده خود که فلسطین باشد در این نبرد چگونه برخورد می‌کند؟ به صورت کلی نتیجه این سوال و ارزیابی منفی بوده و قادر به ارائه نتایج مثبتی نیستم. من با این حرف در پی سرخوردگی و ملامت امت نیستم من در پی یافتن علت‌ها و شیوه اصلاح و حل آنها هستم. چرخه این نبرد همچنان ادامه داشته و هیچ‌گاه توسط رهبران، جناح‌ها یا جنبش‌های مقاومت تمام نخواهد شد.

در ثانی این نبرد، نبرد امت اسلام است. نبردی تاریخی است و بر تمام ما واجب است. در پی ادای مسئولیت‌های خود در این نبرد باشیم. تعامل امت با این قضیه همیشه تعاملی منفی بوده و هنوز هم هست. تعامل امت حتی قبل از این حوادثی که در منطقه در حال رخ داده است منفی بود بنابراین کسی نمی‌تواند بهانه کند و بگوید که فتنه‌ای که منطقه را در حال حاضر در بر گرفته است و امت اسلام و کشورهایی چون سوریه، عراق، یمن، لیبی، افغانستان و پاکستان را در حالت کنونی گرفتار کرده نبوده است بلکه این ملت‌ها همواره درگیر این مشکلات بوده‌اند.

متاسفانه باید عرض کنم بی‌تردید در برخورد این حوادث تلفات این بحران را زیادتر کرده است چرا که عده زیادی که می‌توانستند مجاهدت‌های سیاسی، رسانه‌ای، نظامی، کمک‌های مالی یا لجستیکی به نفع فلسطین داشته باشند نکردند و در حال حاضر درگیر بحران‌های دیگری شدند که وجود یا عدم وجود آنها را تهدید می‌کند. این موضوع نیاز به موضع‌گیری صحیح دارد و امیدوارم در برخی موارد که در زیر اشاره می‌کنم موضع‌گیری سریع اتفاق بیفتد.

اول: امروزه بیشتر کشورهای اسلامی و عربی و حتی برخی از جنبش‌های اسلامی و مذهبی و جهان عرب می‌گویند که ما مسئولیتی در قبال مسجدالاقصی و بیت‌المقدس نداریم و این مسئولیت خود ملت فلسطین است و می‌بینیم که امروز رویکردی صورت نگرفته تا فتواهای فقهی را به سمت و سویی سوق دهد که هیچ پایه شرعی ندارد. اینجا و برای این ایده ما نیازمند طرح و برنامه هستیم چرا که برای بسیاری از ملت‌ها در کمک و دفاع از ملت فلسطین شبهه به لحاظ عقیدتی ایجاد شده است. آنها اعتقاد ندارد که وظیفه شرعی و واجب دینی نسبت به مسئله فلسطین دارند البته این موضوع برای من و شما از بدیهیات است و چیزی که علمای امت بر آن اتفاق نظر دارند اما شاید برای دیگران واضح نیست و به صورت یک شبهه درآمده و حاصل حوادث اخیر می‌باشد و رفع آن به تلاش‌های عرفی، فرهنگی و حوزوی بزرگی نیازمند است.

دیگر اینکه برخی معتقدند به اینکه اسرائیل دیگر خطری برای دولت‌ها و ملت‌های مسلمان و عربی به حساب نمی‌آید و این رژیم تنها تهدید برای فلسطین است و دیگر تهدیدی برای لبنان، سوریه، اردن، مصر و دیگر کشورهای عربی نیست امروز متاسفانه این طرز تفکر وجود دارد و این طرز تفکر نه تنها در میان دولت‌ها بلکه در میان بسیاری از ملت‌ها، رهبران و نخبه‌ها نیز وجود دارد.

بله درست است، خطر اسرائیل مثل قبل نیست و اسرائیلی‌ها بسیار عقب‌نشینی کرده‌اند عقب‌نشینی آنها نتیجه جهاد، فداکاری‌ها، پیروزی‌ها و دستاوردهای جنبش‌های مقاومت در منطقه است. اسرائیل بزرگ سقوط کرد اسرائیل دیگر نمی‌تواند در جنوب لبنان بماند، نمی‌تواند در غزه بماند و مدعی اسرائیل بزرگ از نیل تا فرات باشد. این پروژه شکست خورده و سقوط کرده است. اسرائیل بزرگی که لبنان و فلسطین آن را شکست دادند سقوط کرد اما اسرائیل قدرتمند که فلسطین را بجز غزه اشغال کرده و غزه را محاصره کرده است هنوز هم قدرتمند است و دولت‌ها و کشورهای منطقه را تهدید می‌کند و از هر فرصت موجود در حال و آینده استفاده می‌کند و اینجا لازم است برگردیم تلاش کنیم و به ملت‌ها و کشورهای عربی و اسلامی بگوییم اسرائیل خطرناک است هدف‌ها، خواسته‌ها، تهدیداتش همه برای دولت‌ها و ملت‌ها خطرناک است و مقابله با آن نیازمند تلاش‌های سیاسی، فرهنگی و سیاسی است.

این مسئولیتی است برگردن علما و گروه‌های سیاسی، نخبگان و رسانه‌های عمومی. به طور مثال در لبنان برخی از لبنانی‌ها معتقدند دیگر اسرائیل هیچ تهدیدی برای لبنان به حساب نمی‌آید و مقاومت لبنان این موضوع را بهانه‌ای برای نگهداری سلاح قرار داده است. این یکی از همین مصیبت‌هاست. این نمونه‌ای از طرز تفکر اشتباه موجود در منطقه است.

سوم: اشتباه در شناسایی دوست از دشمن و پیروی کورکورانه از دولت‌ها در انتخاب دوست و دشمن. در این مثال  ایران و اسرائیل می‌توانند مثال روشنی باشند.

چهارم: اشتباه در اولویت‌بندی و شناسایی آنها که اگر این تشخیص درست نباشد بسیاری از افراد و گروه‌ها سرگردان گشته و در پیچ و خم‌ها و درگیری‌ها گمراه می‌شوند که از مسئله اصلی ما بسیار دور هستند و ما امروز شاهد آن هستیم. این اشتباه باعث شده تعداد زیادی از افراد و گروه‌ها سرگردان و غرق در پرونده‌ها و طرح‌های خطرناک ملی شوند و این موضوعی است که در حال حاضر با قدرت تمام پیگیری شده است.

حقیقتا انسان بسیار متاثر می‌شود وقتی که این همه نفرات را بسیج می‌کنند و امکانات عظیم در اختیارشان قرار می‌گیرد و اموال فراوان یعنی میلیاردها دلار به صورت شخصی و دولتی برای آنها هزینه می‌شود و همه وسایل بسیج شده و در سراسر جهان اسلام برای آنها فراهم می‌شود و فتواهایی صادر می‌شود تا در عراق، سوریه، یمن و حتی لیبی بجنگند.

حال این سوال به ذهن می‌رسد که چرا این اقدامات برای فلسطین انجام نمی‌شود؟ اگر این جوانانی که باید به حال آنها خون گریست به فلسطین باخته‌اند می‌آوردیم، همین‌ها کافی بودند تا اسرائیل را از صحنه روزگار محو کنند اما متاسفانه این نیروها برای ویرانی ملت‌های ما، جامعه ما، ارتش‌ها و اراده‌هایمان و آگاهی‌مان و حتی ویرانی احساساتمان، حتی برای ویرانی وحدت‌مان در مورد اساسی‌ترین موضوع یعنی فلسطین بسیج شده‌اند.

آیا این موضوع شایسته بررسی و تامل و تلاش برای یافتن راه‌حل نیست؟ امروزه به جای تلاش در جهت رفع فتنه‌های منطقه‌ای و تلاش برای پیروزی ملت مظلوم فلسطین، تلاش و کوشش‌ها برای ایجاد فتنه‌های طایفه‌ای و مذهبی انجام می‌شود و این از خطرهای بزرگی است که امت اسلام را تهدید می‌کند از نظر مذهبی تلاش‌های زیادی صورت می‌گیرد تا درگیری‌های منطقه را به درگیری‌های شیعه - سنی تبدیل کنند تا نیروی همه را از بین ببرند و این نیازمند مجاهدت و تلاش زیاد است.

سرانجام پیشنهاد می‌کنم که اتحادیه، گروهی را تشکیل دهد تا جنبش‌ها، جمعیت‌ها، نیروها، مراکز پژوهشی و نخبگان در آن مشارکت کنند و در آن گروه و چارچوب شیوه‌های پژوهش درباره یافتن راه‌حل مشکلات کشورها بپردازند و در آن گروه و چارچوب تلاش فراوان برای این کار انجام دهند.

شاید ما قادر به جذب کل امت برای این نظر نباشیم اما اگر نتوانستیم نصف امت یا بخشی از امت اسلامی را متحد کنیم بهتر و ارجح‌تر آن است که وضعیت تلخ و دردناک خشن کنونی را تحمل کنیم. آیا انجام این کار امکانپذیر است؟ بله و بنده تصور نمی‌کنم در این کار نیاز به زمان طولانی باشد چرا که همه ما در قلب و مرکز میدان نبرد باشیم.

در گذشته کنفرانس‌های زیادی برگزار شده و مراکز پژوهشی زیادی موضوع را مورد پژوهش و بررسی قرار داده‌اند پس بسیار ممکن است که زود به نتیجه‌ای دست یابیم و برنامه‌ریزی کنیم و مسئولیت‌ها را تقسیم کنیم. من نمی‌گویم که اتحاد به تنهایی می‌تواند همه مشکلات را حل کند اما می‌تواند مسئولیت‌ها را تقسیم کند. دولت‌ها، جنبش‌ها، ملت‌ها، نخبگان، گروه‌های لائیک و رسانه‌ها، همه ما می‌توانیم حداقل تلاش خود را انجام دهیم حداقل بتوانیم از زیان‌ها و خسارت‌های خود بکاهیم. من معتقدم که اگر همین روند ادامه پیدا کند ما همچنان در نبرد اصلی و اساسی تلفات جدی در پی خواهیم داشت پس بر ما واجب است حداکثر تلاش مان را به کار گیریم تا تلفات و خسارت‌مان را به حداقل برسانیم.

خواهران و برادران گرامی؛

در انتها در پیشگاه فداکاری‌های بزرگ جوانان ملت فلسطین، من از شما به دور از همه حساسیت‌ها و دیدگاه‌های منفی که در این زمینه وجود دارد کمک و یاری حقیقی برای این مردم می‌طلبم. شاید ما در حال حاضر قادر به آگاه‌سازی فلسطین نباشیم ولی این کار برای انتفاضه فلسطین امکانپذیر است اگر این انتفاضه راهش را ادامه دهد و عزمش را جزم کند می‌تواند دولت دشمن را محدود کرده و دست‌اندرکاران دشمن را از مسجد‌الاقصی دور کند و اجازه ندهد به مسجد‌الاقصی نزدیک شود و دیگر هرگز مقدسات دینی و اسلامی را تهدید نخواهند کرد.

مسئولیت حفظ و محافظت از این مقدسات مسئولیت همه امت است اگر اینها به نیابت از ما در حال دفاع و محافظت از آن هستند پس برما واجب است در تلاش و کوشش برای کمک به ایستادگی و ادامه این انتفاضه کوتاهی نکنیم و دستیابی به بخش اندکی از هدف برای ما بهتر است از اینکه از اهداف بزرگ بازمانده در نبرد همیشگی شکست بخوریم. ما به خداوند عزوجل ایمان و اعتقاد داریم به وعده قاطع و تاکید او بر پیروزی مجاهدین و صابرین و شجاعان ایمان داریم. پس از جانب او به خیر و برکت این امت تا روز قیامت ایمان داریم و تا پایان این جنگ پیروزی برای ما مسلم است. مهم این است تلاش کنیم در زمره کسانی باشیم که خداوند به آنان توفیق رقم‌زدن این پیروزی را می‌دهد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها