کد خبر: ۱۲۰۵۱۸
زمان انتشار: ۱۴:۲۷     ۲۳ اسفند ۱۳۹۱

کسی جرأت رد صلاحیت "خاتمی" را ندارد!

598 به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران:مصطفی تاجزاده، عضو ارشد دو تشکل غیر قانونی "حزب مشارکت" و "سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی" در یادداشتی که از زندان اوین فرستاده بر لزوم نامزدشدن محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری آینده تاکید کرده است.

 

به گزارش "رادیو فردا" آقای تاجزاده نوشته است: «آقای خاتمی باید بداند که هرگز نمی تواند نسبت به سرنوشت میهن و آئین و آینده ایرانیان در این شرایط حساس بی‌تفاوت باشد و خدای ناکرده غفلت و کوتاهی کند.»

 

رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور در دولت محمد خاتمی، مدعی شده است: «اقتدار گراها از ترس ملت جرأت رد صلاحیت ندارند چرا که دیده‌اند مردم نسبت به رأی خود به ویژه در این شرایط بحرانی کنونی، حساسیت زیادی خواهند داشت.محبوبیت و مقبولیت این رئیس جمهور سابق ایران افزایش پیدا کرده است و افزایش حملات اقتدارگرایان به اصلاح‌طلبان، به خاطر عصبانیت آنان از همین است.»

 

مصطفی تاجزاده از زندان اوین نوشته است: «امروز همه نظرسنجی‌ها از وزارت اطلاعات و سپاه گرفته تا صدا و سیما و مجلس نشان می‌دهد که انتخاب اول مردم، خاتمی است.»

 

البته وی هیچگونه توضیحی در خصوص نحوه دست یابی به نظر سنجی های وزارت اطلاعات، سپاه و صدا وسیما آنهم از درو زندان نکرده است.

 

رادیو فردا در ادامه با اشاره به سخنان چند روز پیش وزیر اطلاعات در خصوص تلاش برخی از چهره های مسئله دار و رسانه های ضد انقلاب برای دعوت از محمد خاتمی نوشت: «پنجشنبه هفته پیش(۱۷اسفندماه) وزیر اطلاعات ایران در اشاره غیرمستقیم به محمد خاتمی و پیشنهادهای گروهی از اصلاح‌طلبان برای نامزدشدن او در انتخابات آینده، این پیشنهاد را "پررویی" خواند و آن را به کشورهای غربی مرتبط کرد.


حیدر مصلحی در یک سخنرانی بدون ذکر مستقیم نام محمد خاتمی، به پیشنهادهای مطرح‌شده برای نامزدی او در انتخابات ریاست جمهوری آینده اشاره کرد و گفت «همه ضد انقلاب در داخل و خارج ایران» در پی نامزدی او هستند.
آقای مصلحی این درخواست‌ها را پروپاگاندای رسانه‌های خارج از کشور خواند و گفت این درخواست‌ها برای کاندیداتوری "یکی از افراد وابسته به ارودگاه فتنه" در حالی مطرح شده است که "او بدهی‌های زیادی به ملت ایران دارد".»


وزیر اطلاعات همچنین درباره دعوت از محمد خاتمی برای نامزدی گفت: این که اعلام شده "گروهی از نخبگان از این فرد دعوت به عمل آوردند... منظور از نخبگان داماد، اقوام نزدیک و هم‌پیالگان این فرد هستند. از طرف دیگر به فتنه‌گران زندانی خط داده‌اند كه آنها هم مكاتبه كنند و بگویند شما حتما كاندیدا شوید و كاری به زندانی بودن ما نداشته باشید."

 

گفتنی است پیشتر علی شکوری راد، از چهره های شاخص اصلاح‌طلبان نیز ادعا کرده بود بر خلاف تمام فشارهایی که حکومت به اصلاح طلبان وارد می‌کند، در صورتی که محمد خاتمی وارد انتخابات شود و" مانعی برای او ایجاد نشود، پیروز انتخابات خواهد بود."


او گفته بود که نیمی از مشاوران محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین ایران معتقد به حضور در انتخابات ریاست جمهوری هستند و نیمی دیگر مخالفند و می گویند که شرکت در انتخابات "نتیجه ای در بر نخواهد داشت. البته همه اذعان دارند که که اگر آقای خاتمی بیاید، رای بالایی دارد اما مسیر انتخابات را روشن نمی‌بینند."

 

خاطر نشان می شود در حالی امثال تاج زاده و شکوری راد در سناریوی از پیش تعیین شده ادعا می کند که اگر آقای خاتمی در انتخابات کاندیدا شود قطعا پیروز انتخابات خواهد بود که در انتخابات 88 نیز مشاوران آقای میرحسین موسوی با اطلاعات غلطی که از نظر سنجی های خود ساخته در اختیار وی قرار دادند وی را به این توهم رساندند که ایشان پیروز قطعی انتخابات خواهد بود.

به خاطر همین توهم بود که موسوی روز انتخابات قبل از پایان رای گیری و آغاز شمارش آرا با تشکیل یک کنفرانس مطبوعاتی در اقدامی غیر قانون خود را پیروز نهایی معرفی کرده و مدعی شد در صورتی که غیر از ایشان کسی دیگر پیروز انتخابات اعلام شود تقلب شده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۲۴
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۳
۹۳۱۴
۱۰۱۵۲
ایشان حق کاندید شدن هم ندارد. چه برسد به این که بخواهد رد صلاحیت بشه یا نه؟
پاسخ
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
امیدوارم فهمیده باشی که مفت گفتی رکورد زدی تو منفی گرفتن
حمید
Germany
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
ای کیو سیستم نظرات خراب است من الان 10 تا نظر منفی دادم !
ناشناس
United States of America
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۵
جرتو پرت گفتن که هنر نمیخواد یارووو
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
لعن علی عدوک یاحسین
کروبی خاتمی میرحسین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
طرفدارای خاتمی بایدم بی ادب باشن
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
سیستم مثبت و منفی خرابه !!!!!!!
یک عده بیچاره !!!! هم هی دارند منفی می گذارند و آن هم نفری چندین تا !!!!!!!!!!
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
هر کس از خاتمی ناراحتی می توانه تا دلش بخواد مثبت به نظرات ضد خاتمی بدهد......
منصور
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
مورچه چیه که کله پاچه اش باشه
نادي
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خواهشا تو كه چيزي از سياست نمي دوني حرف الكي نزن ببين منفيهاتو
ناشناس
Germany
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۳
۱۵۴۲
۱۶۰۲
سلام اسم خداست...
و این سید محمد خاتمی_ که نیمی از اطرافیان بخصوص وزیرانش اکنون سالیانیست در آنسوی مرزها با نظام دشمنی و به مردم و شعور مردم توهین میکنند_ قطعا صلاحیت کاندیداتوری ندارد.
پاسخ
آذري
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
ببين اين سيد چه عظمتي داره.تا اسمش مياد بعضيا ....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
درود بر صحبت ناشناس. حق گفتی گل گفتی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
۲۴۷
۲۶۳
حالا بالفر ض اگرم تا یید بشه ایا هنو ز هم دو م خرداد که مردم احساسی را ی بدن و ایشون دنبال جا معه مد نی و تو سعه سیاسی بره من که فکر نمیکنم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
۲۱۶
۱۹۵
آقای تاج زاده شمادر زندان به یکنفر که در جریانات فتنه دستگیر شده بود و در حال آزاد شدن بودنصیحتی کردید که ما اشتباه کرده ایم و این بلوا را راه انداختیم شما که بیرون رفتید این را به همه بگوئید !!! حال مجدداً چه شده این حرفها از یک مرده سیاسی بعید است. شما خیلی بهتر میتوانستید مفید واقع شوید برای شما همین بس که سخنگوی احزابی هستید که در این نظام غیر قانونی اعلام شده اند. گویا شما اقای قانون را هر جا که به نفع تان باشد قانون میدانید.!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۵
۸۰۷
۹۴۸
االه اکبرازاین اصلاح طلبانی که اصلا ازرو نمیرند.باباملت به چه زبانی بگه شمارانمیخوادوگرنه سال 88 رای می اوردید .
پاسخ
اسفندیار رفیعی کشتلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۵
۱۰۶۴
۸۲۷
همان یک بار هم که ملت با انتخاب خاتمی یاد دوران حقارت بار ناصرالدین شاه ملعون را تداعی کردند برای هفت پشت ملت ایران کفایت میکند ضمنا ابشان نه تنها عظمتی ندارند بلکه مانند میرزا ملکم خان فرد ضعیف النفس یوده وبرای ملت ایران گزیده شدن از یک سوراخ بیش از یک بار بعید می نماید
پاسخ
سیامک خان قشقایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
ایکیو ملت یه بار انتخابش نکردن بلکه دوبار اونهم با رای بالایی مطمئن باش اگه تایید بشه بیاد غوغایی بپا خواهد انداخت وایران شاهد رای دادنی می شود که به عمر خود هم ندیده باشد
باهم
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
۰
۰
خیلی ها میخواهند ایشان بیایند تا ... به اهداف خود برسند لکن بعید میدانم فردی روشن بین مثل ایشان خود را فدای ندانم کاریها و کارشکنی های عده ای کند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
۰
۰
اگر قرار با شد یک نفر هزار بار رای منفی یا مثبت بد هد یعنی هیچ نظر سنجی هر نفر یک بار نه هر نفر هزار بار
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
۰
۰
حرف مفت می زنی
پاسخ
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
۰
۰
مرگ بر فتنه گران ................................
لعن علی عدوک یاحسین
کروبی خاتمی میرحسین
پاسخ
سیدعلی
United Arab Emirates
۰۶:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
۷۷
۲۶
زرشک!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
۴
۱۵
من بارها شاهد بودم که به نظرات این سایت یه مثبت دادم , 10 تا مثبت اضافه شده یا به نظری منفی دادم ,10 تا منفی اضافه شده و این سایت رو راستگو نمی دونم!
پاسخ
مدیر پایگاه
با سلام. سیستم امتیاز دهی سایت ایراد دارد و این اشکال وجود دارد که بتوانند به هر تعداد که بخواهند امتیاز دهند.
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام