کد خبر: ۱۳۴۰۳۰
زمان انتشار: ۱۸:۵۵     ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲

دستورالعمل انتخاباتی یک آقازاده تا پیش از اعلام نتایج بررسی صلاحیت‎ها

وی به اعضای خانواده بویژه یکی از خواهرانش گفته است که ”تا قبل از اعلام اسامی تأیید صلاحیت شده‌ها حق ندارید حرف بزنید اما بعد از اعلام اسامی، من خودم حرف‌های زیادی برای گفتن دارم، حرفهایی که فضای انتخاباتی را منفجر می‌کند.”فرزند این کاندیدا که سابقه سازماندهی آشوب در حوادث سال 88 را نیز دارد، در خصوص جزئیات حرف‌هایی که دارد، توضیح نداده است.
598: فرزند یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری طی دستورالعملی به اعضای خانواده‌اش تأکید کرده است که تا قبل از اعلام نتایج بررسی صلاحیت کاندیداها از هر گونه اظهار نظری خودداری کنند.
 
به گزارش رجانیوز، وی به اعضای خانواده بویژه یکی از خواهرانش گفته است که ”تا قبل از اعلام اسامی تأیید صلاحیت شده‌ها حق ندارید حرف بزنید اما بعد از اعلام اسامی، من خودم حرف‌های زیادی برای گفتن دارم، حرفهایی که فضای انتخاباتی را منفجر می‌کند.”
 
فرزند این کاندیدا که سابقه سازماندهی آشوب در حوادث سال 88 را نیز دارد، در خصوص جزئیات حرف‌هایی که دارد، توضیح نداده است.
 
در عین حال، برخی افراد نزدیک به این کاندیدا معتقدند که فرزند مزبور نقش ویژه‌ای در تحرکات انتخاباتی پدر دارد و رتق و فتق فعالیت‌های انتخاباتی پدر در این دوره از انتخابات کاملاً در دست اوست.
 
برخی برآوردهای امنیتی در خصوص انتخابات حاکی از این بوده است که در انتخابات جاری، مقطع بررسی صلاحیت کاندیداها و اعلام نتایج بررسی، یکی از مقاطع حساس انتخاباتی خواهد بود.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
۰
۰
شما هم دارید به بگم بگم می افتید ولی مردم به زودی تودهنی محکمی بهتون میزنند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
۰
۰
البته ازاین که چرا باوجود اتهام به کشور برگشته است کمی تعجب داشت ولی از این در شگفتیم که چرادادگاه با وی مماشات می کند(اگر دردنیا خدا کمرنگ باشد همینه دیگه)
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
۰
۰
پول چه ها می کند از فرار و برگشت و مسامحه داد گاه و.....با کمال پرروئی درمسجد شمال شهر تهران رفت وآمد کردن و....
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام