کد خبر: ۱۷۰۸۱
زمان انتشار: ۱۶:۴۳     ۱۶ مرداد ۱۳۹۰

عکس/نماز اهل سنت در حرم امام حسین

"لیث الحسناوی" از مسئولان اداری آستان مقدس امام حسین (ع) طی اظهاراتی در مورد این اقدام اهل سنت گفت: حضور این شیوخ عشایر در این مکان مقدس و نماز خواندن، نشان دهنده این است که آنان نیز مخالف اندیشه های افراطی و تکفیر مانند اندیشه شبکه تروریستی القاعده هستند.
به گزارش شیعه آنلاین، مرقد مطهر أبا عبدالله الحسین (ع) همواره پذیرای مسلمانان مذاهب مختلف اسلامی بوده است.

در همین راستا هفته گذشته گروهی از شیوخ عشایر اهل سنت از استان های نینوا، صلاح الدین، سامرا، دیالی و دیگر شهرها و استان های شمال عراق با سفر به شهر کربلای معلا، به زیارت حرم مطهر امام حسین (ع) رفته و در صحن آن مقدس نماز خواندند.

در همین حال "لیث الحسناوی" از مسئولان اداری آستان مقدس امام حسین (ع) طی اظهاراتی در مورد این اقدام اهل سنت گفت: حضور این شیوخ عشایر در این مکان مقدس و نماز خواندن، نشان دهنده این است که آنان نیز مخالف اندیشه های افراطی و تکفیر مانند اندیشه شبکه تروریستی القاعده هستند.





اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
۰
۰
بارها در حرم امام رضا (ع) هم بنده از برادران اهل سنت مشاهده کرده ام
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام