کد خبر: ۲۸۴۴۷۳
زمان انتشار: ۲۰:۲۴     ۱۷ دی ۱۳۹۳
معاون روابط کار وزارت کار با اعلام اینکه قدرت خرید کارگران به یک سوم کاهش یافته است گفت: برای تعیین حداقل دستمزد سال ۹۴، کار سختی پیش رو داریم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تراز؛ سیدحسن هفده تن امروز در حاشیه یک نشست خبری یکی از راهکارهای جبران قدرت خرید کارگران را ایجاد نظام تامین اجتماعی که خوشبختانه دولت یازدهم در این زمینه به موفقیت هایی دست یافته، دانست.

معاون روابط کار وزارت کار با تاکید بر اینکه قدرت خرید کارگران از سال ۸۹ تاکنون به یک سوم رسیده است اظهارداشت: از آنجا که قدرت خرید کارگران از سال ۸۹ تاکنون به یک سوم تقلیل یافته به دنبال آن هستیم کسری قدرت خرید کارگران که هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت دلار که تاثیر نامطلوبی بر آن کاهش داشته را جبران کنیم.

وی ادامه داد: ایجاد نظام سلامت با افزایش اعتبار دفترچه های بیمه ارتقا یافت به طوری که هم اکنون بیمارستان های دولتی بیش از ۹۰ درصد از هزینه های درمان را از بیماران نمی گیرند. پیش از این، ۴۴ درصد حقوق کارکنان صرف هزینه های درمانی می شد.

هفده تن گفت: مسئولان حوزه کار در صدد هستند که طرح جامع نظام بیمه بیکاری و افزایش ضریب پوشش بیمه بیکاری را ارتقا دهند و این در حالی است که نشست های متعددی، هر هفته برای رفع مشکلات این بخش با تشکل های کارگری و کارفرمایی در وزارت کار برگزار می شود.

معاون روابط کار وزارت کار افزود: امسال در خصوص تعیین دستمزد سال سختی خواهیم داشت، چرا که تورم پایین است و باید دو شاخص تورم و معیشت نیروی کار را براساس ماده ۴۱ مدنظر قرار بدهیم و راهکاری بیابیم که افزایش مزد ضمن بالا بردن بهره وری، به کارگر قدرت خرید نیز بدهد.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۰ نشست مزد با حضور تشکل های کارگری و کارفرمایی تشکیل داده ایم و از نمایندگان کارگران و کارفرمایان خواسته ایم پیشنهادات خود در خصوص نحوه تعیین و افزایش دستمزد را ارائه دهند.

هفده تن گفت: وزارت کار در بحث دستمزد دخالتی نمی کند و هر دو گروه کارگری و کارفرمایی باید درمورد آن به توافق برسند و بسته پیشنهادی خود را به ما ارائه دهند. درصدد هستیم بدون اینکه به انتظارات تورمی در جامعه دامن بزنیم قدرت خرید کارگران را که از سال ۱۳۸۴ یک سوم شده به طریقی جبران کنیم.

به گفته معاون وزیر کار سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید کم است و باید بتوانیم هزینه های مبادله و قیمت تمام شده کارفرما را کاهش دهیم تا دستمزدی مطلوب تعیین شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها