کد خبر: ۳۱۳۱۹۳
زمان انتشار: ۰۵:۰۰     ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴

تغییر در کادرفنی استقلال نباید از روی غرض ورزی و کینه باشد

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: «اگر قرار است تغییری در کادر فنی صورت بگیرد نباید از روی غرض‌ورزی، کینه و تصمیمات غیرمنطقی باشد.»
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، محمود فکری در مورد پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل صبا گفت: «با این برد آرامش تیم بیشتر شد. حالا دو بازی داریم که یکی از آنها با مدعی جدی قهرمانی خواهد بود و بازی دیگر هم با پرسپولیس است که اهمیت خاص خودش را دارد. این دو بازی برای ما سنگین است.»

 

مربی استقلال ادامه داد: «اگر بتوانیم لیگ امسال را با کسب سهمیه آسیا پشت‌سر بگذاریم، فکر می‌کنم ناراحتی هواداران تا حدودی کمتر شود. امیدوارم هم سهمیه آسیا را کسب کنیم و هم پرسپولیس را شکست دهیم تا هواداران خوشحال شوند.»

 

فکری در مورد اظهار نظرهای مختلفی که درمورد تغییر یا ثبات در کادر فنی استقلال مطرح است، گفت: «باید منتظر ماند و دید که باشگاه استقلال در نهایت به چه کسی سپرده خواهد شد. بعد از آن باید دید که آیا صاحب استقلال و کادر فنی این تیم، به یک نقطه مشترک خواهند رسید یا خیر؟»

 

وی خاطرنشان کرد: «اگر قرار باشد مربی تغییر کند، باید دید چه کسی قرار است به استقلال بیاید. اگر قرار باشد تغییر صورت بگیرد، ولی وضعیت تیم بهتر نشود، پس چرا این کار باید انجام شود؟ مطمئنا امیر قلعه‌نویی هم می‌داند که در این دو سال نتوانست با استقلال به قهرمانی برسد و اگر قرار باشد فصل آینده در این تیم بماند، باید ضعف‌ها را برطرف کند.»

 

فکری گفت: «اگر قرار است تغییری در کادر فنی صورت بگیرد، یا هر تصمیمی که قرار است گرفته شود، نباید در این مسائل شاهد غرض‌ورزی، کینه و تصمیمات غیرمنطقی باشیم. باید دشمنی‌ها کنار گذاشته شوند تا یک تصمیم درست گرفته شود.»

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام