کد خبر: ۳۲۳۸۴۵
زمان انتشار: ۱۲:۲۶     ۱۰ تير ۱۳۹۴

عقب نشینی 60 واحدی شاخص کل بورس

خبرگزاری میزان: شاخص کل بورس در پایان معاملات آخرین روز هفته با افت 60 واحدی در ارتفاع 64 هزار و 861 واحد ایستاد.
به گزارش پايگاه 598 به نقل از میزان، شاخص کل بورس روز گذشته 589 واحد رشد داشت که به کانال 65 هزار واحد نزدیک شد اما امروز (چهارشنبه) در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص 60 واحد عقب نشینی کرد.

در معاملات امروز بورس، شاخص بازار اول 52 واحد و شاخص آزاد شناور 115 واحد، شاخص کل هم وزن 8 واحد و همچنین شاخص های بازار دوم 68 واحد رشد را ثبت کردند.

در پایان معاملات امروز نیز 733 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 1581 میلیارد ریال در 54 هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.

همچنین در پایان معاملات امروز نمادهای فملی و تاپیکو بیشترین تاثیر منفی و حکشتی و شبندر بیشترین تاثیر مثبت را بر نماگرهای بورس داشتند.

بازار فرابورس نیز با رشد 3 واحدی به 736 واحد رسید که پالایش نفت تهران و گروه پتروشیمی س. ایرانیان بیشترین تاثیر منفی و پالایش نفت لاوان و سهامی ذوب آهن اصفهان بیشترین تاثیر مثبت را داشتند.
اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام