کد خبر: ۳۴۲۱۸۳
زمان انتشار: ۰۹:۵۳     ۰۷ مهر ۱۳۹۴
زاهدی در گفت‌وگو با تسنیم:

کمیسیون اصل ۹۰ پرونده بورسیه‌ها را به قوه‌قضائیه ارجاع داد

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به آخرین وضعیت پرونده بورسیه‌ها گفت: کمیسیون اصل ۹۰ پرونده بورسیه‌ها را به قوه قضائیه ارجاع داد.

به گزارش پایگاه 598، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بورسیه‌ها، گفت: آقای دکتر فرهادی وزیر علوم گفته‌ تصمیمات جدید درباره بورسیه‌ها را اجرا کردند و مشکلی نیست.

وی افزود: اما تعداد زیادی از بورسیه‌ها ادعا می‌کنند که تصمیمات اجرایی نشده و مشکلات‌شان همچنان باقی مانده است.

زاهدی تاکید کرد: براساس آخرین اخباری که بنده دارم، کمیسیون اصل 90 مجلس به لحاظ شکایت‌های زیادی که رسیده و به نظر می‌رسد بسیاری از مشکلات حل نشده، پرونده بورسیه‌ها را به قوه قضائیه ارجاع داده است.


اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام