کد خبر: ۳۵۳۰۹۷
زمان انتشار: ۱۴:۲۱     ۱۰ آذر ۱۳۹۴
یک مشاور طب سنتی گفت: مصرف گوشت گاو عامل بروز واریس, وسواس و افکار منفی, بزرگ شدن طحال, پدید آورنده کیست, تومورهای بدخیم, فیبروم, زگیل, تیرگی رنگ پوست, تیرگی‌های زیر چشم, تیرگی‌های آرانج, زانو, قوزک پا, کشاله ران و ... می‌شود.
به گزارش پایگاه 598، محمد دریایی درباره موادغذایی سالم اظهار داشت: شیر گاو و روغنش شفاست؛ گوشتش موجب بیماری است.

به گفته وی مصرف گوشت گاو موجب بروز لک و پیس در صورت می‌شود, بیماری که در غرب بسیار شایع است. در قدیم سرکه, ماست و تخم مرغ را با هم نمی‌خوردند چون معتقد بودند لک و پیس می‌آورد ولی امروزه افراد سس‌های سفید که مخلوط این سه ماده غذایی است به وفور می‌خورند.

این مشاور طب سنتی ادامه داد: مصرف گوشت گاو عامل بروز واریس, وسواس و افکار منفی, بزرگ شدن طحال,  پدید آورنده کیست, تومورهای بدخیم, فیبروم, زگیل, تیرگی رنگ پوست, تیرگی‌های زیر چشم, تیرگی‌های آرانج, زانو, قوزک پا, کشاله ران و ... می‌شود.

دریایی عنوان کرد: مصرف گوشت گاو و گوساله موجب بروز خواب‌های آشفته ویبوست که مادر همه بیماری‌هاست.

وی بیان داشت: جالب است که بیماری‌های نام برده شد از مصرف گوشت گاوهایی که در چراگا‌ه‌های طبیعی در سالیان خیلی دور زندگی می‌کردند ایجاد می‌شده.

این مشاور طب سنتی اضافه کرد: مصرف گوشت گاوهای امروزی که در واحدهای صنعتی و گاوداری‌ها به سر می‌برند, علاوه بر اینکه خیلی چاق هستند, خیلی هم بی تحرکند که این عوامل بر بیماری زا بودن گوشت گاو می‌افزاید.

دریایی با اشاره به اینکه در تهیه سوسیس و کالباس از گوشت‌های کهنه مانند گوشت گاو استفاده می‌کنند, یاداور شد: گوشت گاو سودا را در خون زیاد می‌کند که امروزه سودا عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها است.

منبع:شفاآنلاین
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها