کد خبر: ۳۷۲۹۷۰
زمان انتشار: ۱۴:۴۶     ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵

تداوم اعزام نیروهای ارتش به سوریه

جانشین فرماندهی کل‌آجا گفت: نیروهای رزمنده ارتش در تمام عرصه به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرم به سوریه اعزام می‌شوند و تا هر زمانی که این امر نیاز باشد، این اعزام‌ها تداوم دارد.

به گزارش پایگاه 598، امیر سرتیپ سید عبدالکریم موسوی دقایقی پیش در جمع خبرنگاران در زیباکنار با اشاره به حضور نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در سوریه، اظهار کرد: همزمان با آغاز درگیری‌ها در سوریه نیروهای مسلح ارتش جمهوری اسلامی ایران برای حضور در منطقه اعلام آمادگی کردند و فرماندهان را تحت فشار گذاشتند.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به فرماندهان اعلام کردند آماده دفاع از حرم ائمه (ع) هستند، افزود: این موضوع را به اطلاع مقام معظم رهبری فرماندهی معظم کل قوا رساندیم و ایشان با اعزام تعدادی از نیروها موافقت کردند.

این مقام مسئول تصریح کرد: نیروهای رزمنده ارتش در تمام عرصه به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرم اعزام می‌شوند و تا هر زمانی که این امر نیاز باشد تداوم دارد.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام