أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۳۸۴۴۰۹
زمان انتشار: ۱۱:۰۸     ۲۲ تير ۱۳۹۵
مدیرکل دفتر سهام عدالت سازمان خصوصی از بسته شدن پرونده سهام عدالت در سال جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از میزان، اسماعیل مختاری دولت آبادی با اشاره به این جمله که سال مالی شرکت‌ها پایان تیرماه هر سال است، گفت: در حال حاضر 60 شرکت در زیر مجموعه سهام عدالت قرار دارد.
 
وی اظهار داشت: بر اساس قانون تجارت شرکت‌ها چهار ماه پس از سال مالی فرصت دارند مجمع عادی سالانه خود را برگزار تا میزان سود تقسیمی مشخص شود.
 
مدیرکل دفتر سهام عدالت گفت: مجمع عادی 95 درصد شرکت‌های سهام عدالت تا پایان تیر و بقیه در مهر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: در حقیقت سهام عدالت از سال 1396 قابلیت معامله و خرید و فروش پیدا می‌کند.

دولتی آبادی تصریح کرد: اسم افرادی به عنوان سهامدار نهایی در سامانه سازمان خصوصی سازی به ثبت رسیده و تاکنون اسم کسی حذف نشده است.
 
وی گفت: حذف و جایگزینی برخی مشمولان از گردونه سهام عدالت تنها در حد حرف و اظهار نظر بوده است.
 
دولت آبادی در توضیح این مطلب که سهام عدالت به‌عنوان یک حق به اشخاص واگذار شد آیا دولت این اجازه را دارد مالکیت کسی را سلب کند حتی اگر آن شخص فوت کرده باشد، افزود: برگه‌های سهام عدالت نشان از مالکیت اشخاص نیست.

وی اظهار داشت: بر اساس قانون شش دهک جامعه مشمول دریافت سهام عدالت بودند و این ظرفیت هم اکنون پر شده و امکان اضافه کردن یک نفر حتی به سهامداران سهام عدالت وجود ندارد مگر مجلس شورای اسلامی این اجازه را به سازمان خصوصی بدهد.

دولت آبادی گفت: در حال حاضر 52 درصد بدهی سهام عدالت به دولت پرداخت شده و 48 درصد باقی مانده است.
 
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد همچنین با اشاره به اینکه قیمت سهام 49 شرکت از 60 شرکت سهام عدالت قطعی شده است، افزود: قیمت 49 شرکت سهام عدالت 30 هزار میلیارد تومان است.

مدیرکل دفتر سهام عدالت سازمان خصوصی از راه اندازی کمیته ساماندهی سهام عدالت در این سازمان خبر داد و تاکید کرد: بخش مهمی از چالش‌های پیشروی سهام عدالت رفع و این مهم به سمت یک نقطه اطمینان بخش برای صاحبان سهام حرکت می‌کند.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری استان تهران نیز گفت: امکان خرید و فروش سهام عدالت فعلاً برای مردم مقدور نیست.

محمدرضا جودکی با اشاره به اینکه واگذاری سهام عدالت در دولت نهم کلید خورده است، افزود: شناسایی مشمولان سهام عدالت در سال 1385 آغاز شد.
 
وی همچنین اظهار داشت: واگذاری سهام عدالت بر اساس فصل ششم اصل 44 قانون اساسی به شش دهک از مردم جامعه خواهد بود.

جودکی گفت: مبلغ سهام مربوط به دهک اول و دوم به ازای هر نفر 500 هزار تومان و سهام مربوط به دهک‌های سوم تا ششم به ازای هر نفر یک میلیون تومان است.
 
وی افزود: ساختاری در قانون چیده شد مبنی بر این که مردم عضو شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت و شرکت‌های تعاونی سهام دار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی شوند و سهام شرکت‌های سرمایه پذیر به نام شرکت‌های سرمایه گذاری انجام شود که خوشبختانه این پروسه به‌صورت صحیح از سوی وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان خصوصی سازی به نتیجه رسیده است.
 
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری استان تهران همچنین بر لزوم ساماندهی وضعیت دارایی و میزان بدهی سهام عدالت به دولت تاکید و اظهار داشت: متأسفانه هنوز وضعیت دارایی سهام عدالت مشخص نیست برای مثال بیست و هفتم اسفند ماه سال گذشته بر اساس مصوبه هیئت وزیران تغییراتی در شرکت‌های سرمایه پذیر سهام عدالت ایجاد شد و دولت 10 درصد سهام بانک ملت را از گردونه سهام عدالت خارج و درصدی از سهام سیمان دشتستان را به این مجموعه واگذار کرد.
 
وی در خصوص چگونگی بدهی سهام عدالت به دولت را تشریح کرد و گفت: بر اساس قانون تسویه بدهی سهام عدالت به دولت در قالب اقساط 10 ساله است یعنی بعد از 10 سال اگر از محل سود، بدهی تهاتر نشد میزان سهامی که اقساط آن پرداخت شده آزاد و بقیه سهام به جهت جبران بدهی دولت در بازار فروخته می‌شود.
 
جودکی افزود: با توجه به اینکه 31 شهریور ماه امسال قرارداد 10 ساله سهام عدالت به اتمام می‌رسد سؤالی که در ذهن تداعی می‌شود اینکه آیا در این بازه زمانی 10 ساله سهام عدالت به همه مشمولان واگذار شده است؟ آیا تفاوتی بین سهامی که در سال 85 و 92 واگذار شده است، وجود دارد؟
 
وی تصریح کرد: بر اساس قانون می‌بایست تمامی مشمولان سهام عدالت در مدت یک سال شناسایی می‌شدند ولی این روند 7 سال به طول انجامیده است.
 
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری استان تهران همچنین با اشاره به این جمله که در حال حاضر 52 درصد بدهی مشمولان سهام عدالت به خزانه دولت پرداخت شده است، اذعان داشت: متولی دریافت سود از شرکت‌های سرمایه پذیر و واریز آن به خزانه دولت بابت بدهی مشمولان سهام عدالت سازمان خصوصی سازی است.
 
وی بیان داشت: اگر دولت به‌صورت کامل سهام عدالت را به شرکت‌های سرمایه گذاری واگذار کند ضمن پرداخت بدهی دولت، ساز و کار سود دهی به مردم و همین طور مدیریت و مالکیت مردمی تحقق پیدا خواهد کرد.
 
جودکی با بیان اینکه امکان خرید و فروش سهام عدالت فعلاً برای مردم مقدور نیست، گفت: بر اساس قول سازمان خصوصی سازی بعد از 31 شهریور ماه سال جاری که پایان سال مالی اغلب شرکت‌های سرمایه پذیر هم هست بحث سهام عدالت تعیین و تکلیف شود.
 
وی در ادامه از تهیه طرح ساماندهی و بهینه سازی سهام عدالت از سوی دولت خبر داد و افزود: طرح دولت برای ساماندهی سهام عدالت صندوق‌های ای تی اف است و برای تشکیل این صندوق‌ها نیاز به تغییر قانون است.
 
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری استان تهران خاطرنشان کرد: سهام 63 شرکت سرمایه پذیر به نام شرکت‌های سرمایه گذاری شده و شرکت‌های تعاونی به نسبت میزان اعضا سهامدار شرکت‌های سرمایه گذاری است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها