کد خبر: ۴۲۹۷۵۴
زمان انتشار: ۱۲:۵۴     ۰۹ شهريور ۱۳۹۶

آقای روحانی خودتان را به فراموشی زده اید ولی مردم فراموش نمیکنند!

چه زود یادتان رفت که در ایام انتخابات اخیر، برای جلب آرای همین منافقین روسیاه، گفتید عده ای در کشور، 38 سال زندان و اعدام راه انداختند و با این ادبیات، همه ی تاریخ انقلاب و نظام را برای چند رای حلال!!! لگدمال کردید.
به گزارش پایگاه 598، دکترسیدعلی طاهری نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی در کانل تلگرامی خود نوشت: روز گذشته، جناب آقای روحانی گفتند داعشی هایی که امروز ، دنیا با آنان مواجه شده است، ما در سال 60 با آنان روبرو بوده ایم و منافقینی که شهیدان رجایی و باهنر و سایر شهدا را ترور کردند، ریشه ی داعشی های امروز هستند.

جناب آقای روحانی!
چه زود یادتان رفت که در ایام انتخابات اخیر، برای جلب آرای همین منافقین روسیاه، گفتید عده ای در کشور، 38 سال زندان و اعدام راه انداختند و با این ادبیات، همه ی تاریخ انقلاب و نظام را برای چند رای حلال!!! لگدمال کردید، تا جایی که فرقه ی رجوی، روسری های بنفش به سر کردند و خود مریم رجوی هم از نطق انتخاباتی شما تعریف و تمجید کرد!!
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام