يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۸۴۶۷۲
زمان انتشار: ۱۴:۵۶     ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه کادر درمان خوزستان به شدت خسته هستند، گفت: علاوه بر خستگی، کادر درمان یک خط در میان در حال ابتلا هستند و به قرنطینه خانگی می‌روند و فشار کار بر دیگر نیرو‌ها می‌افتد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا: سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه کادر درمان خوزستان به شدت خسته هستند، گفت: علاوه بر خستگی، کادر درمان یک خط در میان در حال ابتلا هستند و به قرنطینه خانگی می‌روند و فشار کار بر دیگر نیروها می‌افتد.

دکتر فرهاد سلطانی اظهار کرد: همچنان روزانه میزان مراجعه به بیمارستان‌ها در حال افزایش است اما سیستم درمان یک ظرفیتی دارد و این ظرفیت، محدود است.

وی با بیان اینکه کادر درمان خوزستان به شدت خسته هستند، تصریح کرد: علاوه بر خستگی، کادر درمان یک خط در میان در حال ابتلا هستند و به قرنطینه خانگی می‌روند و فشار کار بر دیگر نیروها می‌افتد.

سلطانی گفت: به ویژه پرسنل بخش‌های ویژه که دچار بی‌خوابی و استرس هستند و با بیماران بدحال سر و کار دارند و شاهد مرگ و میر هستند، از نظر روحی بسیار اذیت شده‌اند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در حال حاضر شرایط خوزستان بحرانی است و بیشترین مرگ و میر مربوط به این استان است؛ حدود یک‌چهارم تا یک‌سوم مرگ‌های کرونا در کشور مربوط به خوزستان است.

وی افزود: با توجه به این وضعیت و خستگی روحی و جسمی کادر درمان، هر چه این روند بیماری طولانی‌تر شود و خستگی کادر درمان افزایش یابد، ضریب خطر بالاتر می‌رود و بر کیفیت خدمات تاثیر منفی خواهد داشت؛ به ویژه در شیفت‌های شب که کادر درمان دچار بی‌خوابی و خستگی هستند، احتمال افزایش خطا وجود دارد و در نتیجه میزان مرگ و میر بیشتر می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها