يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۸۵۱۵۷
زمان انتشار: ۱۳:۲۱     ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
قیل و قال‌های اصلاح‌طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰؛
سوال و مغالطه اصلی اینجاست که چگونه جریانی که تا دیروز نسبت به تعیین صلاحیت توسط شورای نگهبان اعتراض داشتند، امروز خود برای مردم تعیین و تکلیف می کنند و اصول مسلم قانون اساسی را زیر پا می گذارند و قصد دارند با آنکه قانون اساسی این حق را برای همه افراد در نظر گرفته است ، آن را فقط برای مخالفان سیاسی خود سلب کنند و جمهوریت را با در نظر گرفتن امیال شخصی خود باز تعریف می کنند !
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله ای سراسر مغالطه نوشت : "آنکس که در 1300 حکمرانی را در ایران به دست گرفت، رضاخان میرپنج نام داشت که یک نظامی بود. ..... خاطره تلخ به دست گرفتن حکمرانی ایران توسط یک نظامی نباید در 1400 تکرار شود. هرچند اینبار این اتفاق ممکن است از مجرای انتخابات بیفتد ولی تفاوتی در اصل و ماهیت ماجرا وجود نخواهد داشت. وجود یک نظامی در رأس حکمرانی، قرینه‌سازی نامیمونی با 1300 خواهد بود و البته تبعات منفی زیادی نیز خواهد داشت.تفاوتی هم میان آنکس که چند ماه قبل از انتخابات لباس نظامی را درآورده با آنکه چند سال قبل این کار را کرده وجود ندارد. خُلق و خوی نظامی‌گری در آنها وجود دارد و این همان چیزی است که با حکمرانی دارای صبغه جمهوریت منافات دارد."

این قیل و قال روزنامه و جریان اصلاح طلبی درحالی است که نه تنها چشم های خود را بر روی سوابق نظامی – امنیتی رئیس جمهور فعلی که از همه رئیس جمهوری های پیشن بیشتر است، بسته اند بلکه بر روی سوابق کاندیدای مورد حمایت خود جناب دکتر لاریجانی نیز که در گذشته سابقه نظامی داشته است نیز بسته اند.

سوال و مغالطه اصلی اینجاست که چگونه جریانی که تا دیروز نسبت به تعیین صلاحیت توسط شورای نگهبان اعتراض داشتند، امروز خود برای مردم تعیین و تکلیف می کنند و اصول مسلم قانون اساسی را زیر پا می گذارند و قصد دارند با آنکه قانون اساسی این حق را برای همه افراد در نظر گرفته است ، آن را فقط برای مخالفان سیاسی خود سلب کنند و جمهوریت را با در نظر گرفتن امیال شخصی خود باز تعریف می کنند !

البته کوته فکری و جفای اصلی نویسنده آن مغالطه نامیمون نیست بلکه مشابهت سازی وضعیت جامعه امروز ایران با وضعیت اسفناک ، ضعیف و چندپاره جامعه ایران در آن سال ها است ، جایی که مردم نظاره گر انتقال قدرت از دیکتاتوری احمدشاه ضعیف به دیکتاری رضا خوان بودند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها