کد خبر: ۵۴۴۵۸۶
زمان انتشار: ۱۳:۵۸     ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

شکار بزرگ تراکتور؛ گزینه سرخابی ها و سپاهان در راه تبریز

مهاجم لژیونر فوتبال ایران مد نظر مدیران باشگاه تراکتور قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری 598، سعید سحرخیزان مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال گل‌گهرسیرجان، بعد از درخشش در این تیم راهی لیگ برتر روسیه شد تا برای تیم اورنبورگ به میدان برود. اورنبورگ شانس اول سقوط محسوب می‌شود و برای ماندن در لیگ روسیه باید حداقل از ۶ بازی باقیمانده ۹ امتیاز کسب کند و در صورت عدم نتیجه‌گیری رقبا می‌تواند در لیگ بماند.

با توجه به روند امتیازگیری این تیم، کمی این اتفاق دور از انتظار است. البته سحرخیزان نمایش قابل قبولی در اولین فصل حضورش در لیگ برتر روسیه داشته است. این مهاجم ۲۱ ساله توانسته در ۲۵ دیدار این فصل اورنبورگ ۸ گل و یک پاس گل را به ثمر برساند. سحرخیزان با اورنبورگ قرارداد دارد اما در صورت سقوط احتمالی این تیم به دسته پایین‌تر، امکان جدایی برای ستاره ایرانی فراهم خواهد شد.

ظاهراً تراکتوری‌ها در چند روز گذشته با مدیربرنامه‌های این بازیکن ارتباط برقرار کردند و از همین حالا به دنبال جذب شاه‌ماهی نقل‌وانتقالات هستند. البته شنیده می‌شود تیم‌های پرسپولیس، سپاهان اصفهان و استقلال تهران نیز شرایط این مهاجم جوان را پیگیری می‌کنند اما به نظر می‌رسد شانس تراکتور برای جذب این بازیکن بیشتر باشد. این مهاجم جوان که برای حضور در لیست نهایی تیم ملی فوتبال برای جام جهانی ۲۰۲۶ انگیزه بالایی دارد، در زمان درخشش در لباس گل‌گهر یک‌بار توسط امیر قلعه‌نویی به تیم ملی دعوت شد اما هنوز نتوانسته پیراهن تیم ملی بزرگسالان را بر تن کند.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام