
به گزارش پایگاه خبری 598، حجتالاسلام جعفر رحیمی امام جمعه شهرستان ساوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک اظهار داشت : مردم در این سالها سه شخصیت و رفتار از آقای رئیسی دیدند؛ اول منش و بزرگواری آقای رئیسی در مناظرات ریاست جمهوری بود، به طوریکه شخصیتی نجیب، آرام، کاظم الغیظ و حلیم که هرچه به او طعنه و تهمت میزدند، عملا تقوا را رعایت میکرد و به مخاطبین خود رعایت تقوا را سفارش میکرد.
وی افزود: رفتار شهید رئیسی در ایام انتخابات و مناظرات ریاست جمهوری یادآور این فرمایشهای امام صادق علیه السلام بود: «مَنْ لَا یصْبِرُ عَلَی جَفَاءِ الْخَلْقِ لَا یصِلُ إِلَی رِضَی اللَّهِ تَعَالَی» (مستدرک الوسائل، ج۱۱، ص۲۸۹). «مَا مِنْ جُرْعَةٍ یتَجَرَّعُهَا الْعَبْدُ أَحَبَّ إِلَی اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ جُرْعَةِ غَیظٍ یتَجَرَّعُهَا عِنْدَ تَرَدُّدِهَا فِی قَلْبِهِ إِمَّا بِصَبْرٍ وَ إِمَّا بِحِلْمٍ» (الکافی، ج۲، ص۱۱۱). «مَنْ کَظَمَ غَیظاً وَ هُوَ یقْدِرُ عَلَی إِنْفَاذِهِ مَلَأَ اللَّهُ قَلْبَهُ أَمْناً وَ إِیمَاناً» (مستدرک الوسائل، ج۹، ص۱۲). واقعا صبر و شکیبایی شهید رئیسی در آن فضای مناظراتی، نشانه حُریت، مروت، فتوت و جوانمردی وی بود. اطلاعات او از پرونده افراد از همه بیشتر بود ولی دم نمیزد. در روایات آمده است: «المُروءَةُ اسمٌ جامِعٌ لسائرِ الفَضائلِ و المَحاسِنِ؛ ما تَزَیَّنَ الإنسانُ بزِینَةٍ أجمَلَ مِن الفُتُوَّةِ».
حجت الاسلام رحیمی گفت: دومین شخصیت و رفتار آقای رئیسی که مردم مشاهده کردند، آقای رئیسی در کسوت رئیسجمهور بود. مردم ما در دوره ریاستجمهوری شهید رئیسی، با شخصیتی خوشظرفیت مثل شهید رجایی مواجه شدند. شهید رئیسی، رجاییگونه نشان داد که این جایگاه، در موقعیت و در روابط او هیچ تأثیری نگذاشته است؛ بلکه او متواضعتر و صمیمیتر شده بود.
امام جمعه ساوه تاکید کرد: شهید رئیسی شخصیتی بسیار قوی، فعال، بانشاط و سرشار از امید که احساس میکرد مسائل کشور به سرپنجه تدبیر ایرانی و همراه با یارانی که خیلی از آنان را از بین جوانان مؤمن و انقلابی انتخاب کرده بود، میتواند کار را به سرمنزل مقصود ببرد.
وی اظهار داشت: شهید رئیسی امیدها را برانگیخته بود که با همت این مرد الهی و همکاران خوبی که انتخاب کرده بود، بتواند با سایر نهادها، کشور را در زمان نزدیکتری به مقاصد عالی برساند.
حجت الاسلام رحیمی تاکید کرد: سومین تشخص آقای رئیسی که مردم دیدند و خواهند دید، شهید رئیسی است؛ شهیدی که به استادش شهید بهشتی اقتدا کرده بود. رئیس جمهوری که شهید جمهور شد. به تعبیر سیدشهیدان اهل قلم، "شهداء از دست نمیروند، بهدست میآیند؛ شهدا سرمایهاند".
وی خاطرنشان کرد: برکت وجودی این شهید سعید و عزیز، برای ملت ایران بیش از پیش خواهد بود. شهید رئیسی مبشر این بشارت الهی است: «مَا نَنْسَخْ مِنْ آیةٍ أَوْ نُنْسِها نَأْتِ بِخَیرٍ مِنْها أَوْ مِثْلِها أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ» (بقره:۱۰۶).
امام جمعه ساوه در ادامه افزود: سفرهای استانی، شهرستانی و حتی روستایی و محلی، و در دیدارهای عمومی، از نقاط نورانی و درخشان کارنامه شهید رئیسی بود، ۴۷ سفر استانی در ۳۳ ماه، آمار حیرتآوری برای عالیترین مقام اجرایی کشور است.
وی بیان کرد: خدمت به مردم، گرهگشایی از کار مردم، شاد کردن دل مردم و پیش بردن امور مردم، واقعا دغدغه شبانه روز این سید آسمانی بود. به بیان زیبا و شیوای رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیت شان «برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت».
حجت الاسلام رحیمی در ادامه گفت: شهید رئیسی، فقط محبوب ملت ایران نبود، او محبوب الملل و محترَم الدُوَل بود. با خبر شهادت آیتالله رئیسی و سایر شهدای خدمت، چند کشور مثل ترکیه، هند، پاکستان، لبنان، عراق، سوریه و کوبا در کشورهای خود عزای عمومی اعلام کردند و پرچم کشورشان را به حالت نیمه افراشته درآوردند.