کد خبر: ۵۴۶۸۲۹
زمان انتشار: ۱۵:۰۰     ۱۲ شهريور ۱۴۰۴

سوتی بزرگ پرسپولیسی‌ها در اسناد انتقال فخریان!

بررسی اسناد منتشر شده درباره انتقال مجتبی فخریان از باشگاه شمس آذر قزوین به پرسپولیس نشان می‌دهد، این اسناد ایرادات مهمی دارد که بر اعتبار آن‌ها در این انتقال تاثیر می‌گذارد.

به گزارش پایگاه خبری 598، به نقل از ایسنا: باشگاه پرسپولیس بعد از مطرح شدن ابهامات متعدد در انتقال مجتبی فخریان از باشگاه شمس آذر قزوین به این باشگاه، اسنادی را منتشر کرد که بر اساس آن این ابهامات را از بین ببرد اما نکاتی در اسناد منتشر شده وجود دارد که با اظهارات قبلی درباره این انتقال نمی‌خواند و ابهامات جدیدی ایجاد کرده است.

یکی از مواردی که باعث واکنش باشگاه پرسپولیس شده، این بود که گفته می‌شود مجتبی فخریان در زمان توافق با پرسپولیس، با باشگاه قبلی خود یعنی شمس‌آذر قزوین قرارداد معتبری که در سازمان لیگ به ثبت رسیده باشد، نداشته و به همین خاطر پرسپولیس برای انتقال او نباید پولی بابت رضایت نامه پرداخت می‌کرد اما باشگاه پرسپولیس دیروز (سه‌شنبه) با انتشار سندی تحت عنوان استعلام از هیات فوتبال استان قزوین به این ادعا پاسخ داد.

باشگاه پرسپولیس براساس این سند می‌گوید فخریان در زمان انعقاد قرارداد با پرسپولیس، با باشگاه شمس آذر قزوین قرارداد معتبر داشته است. سند باشگاه پرسپولیس برای اثبات این موضوع، پاسخ استعلام این باشگاه از هیات فوتبال استان قزوین است اما همین سند هم ابهامات زیادی دارد.

تاریخ‌ها با هم نمی‌خواند!

اولین ابهام این سند، تاریخ ثبت شده در آن است. بر اساس تاریخی درج شده روی این سند، قرارداد تمدید شده فخریان با باشگاه شمس‌آذر قزوین، ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ (یعنی خرداد پارسال) در هیات فوتبال استان قزوین به ثبت رسیده است؛ نکته‌ای که با اظهارات شهاب زندی مدیرعامل وقت باشگاه همخوانی ندارد، چرا که او صراحتا مدعی شده قرارداد فخریان با باشگاه شمس آذر بعد از عید یعنی اوایل سال ۱۴۰۴ تمدید شده است.

1

او دو روز قبل در یک برنامه اینترنتی در پاسخ به این سوال که آیا قرارداد مجتبی فخریان با باشگاه شمس‌آذر قزوین امسال تمدید شده؟ گفت: «بله، بعد از عید تمدید شد اما چون زمان نقل‌وانتقالات نبود، در سازمان لیگ ثبت نکردیم». البته درباره اظهارات شهاب زندی ذکر این نکته ضروری است که برای ثبت قرارداد بازیکنانی که قراردادشان را تمدید می‌کنند، نیازی نیست تا فصل نقل‌وانتقالات صبر کرد و هر زمانی امکان ثبت آن در سازمان لیگ وجود دارد. با این حال بر اساس تاریخ درج شده روی سند ثبت قرارداد در هیات فوتبال، استعلام باشگاه پرسپولیس برای قراردادی است که در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ در هیات فوتبال قزوین ثبت شده که مغایر با اظهارات مدیرعامل وقت شمس آذر است.

آیا تاریخ ثبت قرارداد در هیات فوتبال سهوا اشتباه نوشته شده؟

پیگیری ایسنا از باشگاه پرسپولیس درباره نخواندن تاریخ‌ها نشان می‌دهد که اشتباه در نوشتن تاریخ ثبت تمدید قرارداد شمس آذر در هیات فوتبال قزوین امکان‌پذیر نیست چرا که خود پرسپولیسی‌ها این موضوع را رد می‌کنند. آن‌ها می‌گویند در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ قرارداد فخریان به مدت ۳ سال تمدید شده است اما خود این ادعا هم ابهاماتی به همراه دارد.

ابهام اول، اگر باشگاه شمس آذر پیش از شروع فصل ۰۴-۱۴۰۳ قرارداد فخریان را تمدید کرده، چرا آن را به صورت رسمی اعلام نکرده است؟ ابهام دوم این است که بین ادعای تمدید قرارداد ۳ ساله فخریان با شمس آذر در خرداد ۱۴۰۳ تا زمان پیوستن به پرسپولیس در اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲ پنجره نقل و انتقالاتی وجود داشته، چرا باشگاه شمس آذر که به بهانه نبودن در بازه نقل و انتقالات، تمدید قرارداد فخریان را در همان تاریخ در سازمان لیگ ثبت نکرده، در دو پنجره بعدی هم این کار را نکرده است؟

دو امضای متفاوت فخریان پای دو قرارداد!

ابهام دیگر درباره سند ثبت قرارداد فخریان در هیات فوتبال استان قزوین، امضای بازیکن روی این سند است که با امضای بازیکن روی قرارداد با باشگاه پرسپولیس همخوانی ندارد؛ موضوعی که مراجع ذی صلاح می‌توانند به آن ورود کنند و دلیل این اتفاق را جویا شوند.

2

استعلام‌ از سازمان لیگ بعد از واریز پول!

ابهام دیگر درباره اسناد ارائه شده از سوی باشگاه پرسپولیس، زمان واریز پول به حساب باشگاه شمس‌آذر قزوین است. بر اساس همین اسناد، پرسپولیس ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، مبلغ ۱۵ میلیارد تومان به حساب باشگاه شمس آذر قزوین واریز می‌کند اما مصطفی لشگری سخنگوی باشگاه پرسپولیس صراحتا مدعی است که این باشگاه ۵ خرداد ۱۴۰۴، از سازمان لیگ به صورت مکتوب درباره فخریان استعلام گرفته که آیا این بازیکن با باشگاه شمس آذر قرارداد دارد یا خیر؟! به عبارت دیگر، پرسپپولیس حدود ۱۹ روز پیش از اینکه از سازمان لیگ درباره فخریان استعلام بگیرد، مبلغ ۱۵ میلیارد تومان رضایت نامه او را واریز کرده است. این درحالی است که همین باشگاه، در پرونده انتقال بیفوما از استقلال خوزستان اعلام کرده که تا زمانی که سازمان لیگ پاسخ استعلام آنها را ندهد، پول رضایت نامه پرداخت نخواهد شد.

3

چرک‌نویس استیلی، تاییدیه کمیته فنی پرسپولیس برای فخریان؟

ابهام مهم دیگر در اسناد ارائه شده از سوی باشگاه پرسپولیس، انتشار دست نوشته‌های حمید استیلی است. پرسپولیس مدعی است که فخریان در لیست خرید ارائه شده از سوی حمید استیلی بوده اما او در گفت‌وگو با ایسنا صراحتا این موضوع را تکذیب کرد و گفت که سند ارائه شده تنها یک چرک‌نویس بوده، نه یک لیست خرید.

در هر صورت از باشگاه پرسپولیس که شروع به شفاف‌سازی کرده، انتظار می‌رود به این ابهامات پاسخ دهد.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام