کد خبر: ۵۴۸۰۴۸
زمان انتشار: ۱۰:۱۱     ۰۶ آبان ۱۴۰۴

مربی آلمانی پرسپولیس رفتنی شد؛ اوسمار درباره یک نفر تصمیم می‌گیرد

دستیار آلمانی وحید هاشمیان پس از بازی با تراکتور تبریز از این تیم جدا خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری 598، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی برای دیدار با تراکتور تبریز آماده می‌شود که وحید هاشمیان از سرمربیگری کنار گذاشته شد تا تمرینات این تیم زیر نظر دستیاران او برگزار شود.

باشگاه پرسپولیس برای این بازی کریم باقری را راضی به نشستن روی نیمکت کرد اما قرار است مایکل اونینگ دستیار آلمانی هاشمیان نیز به او کمک کند.

اونینگ که از هفته دوم با نظر مستقیم هاشمیان به پرسپولیس آمد حالا ناچار به قطع همکاری با باشگاه در فاصله کمتر از ۳ ماه است. مربی آلمانی پرسپولیس تصمیم دارد پس از بازی با تراکتور تبریز در نشست با مدیران باشگاه حاضر شده و بر سر جدایی به توافق برسد.

اوسمار ویه را سرمربی جدید پرسپولیس که سه دستیار خارجی خود را به باشگاه معرفی کرده است تصمیم دارد کریم باقری و امیلیو آلوارز مربی دروازه‌بان‌های این تیم را حفظ کند تا اینگونه با پپه لوسادا و مایکل اونینگ از این تیم جدا شوند. همچنین اوسمار درباره ادامه همکاری با مهرداد خانبان هنوز تصمیم جدیدی نگرفته است و احتمالا پس از حضور در تمرینات این تیم درباره نحوه ادامه همکاری با این مربی اقدام خواهد کرد.

شایان ذکر است دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس ساعت ۱۸ روز پنجشنبه در هفته نهم لیگ برتر برگزار می‌شود.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام