کد خبر: ۵۴۹۲۳۳
زمان انتشار: ۱۴:۱۹     ۲۲ آذر ۱۴۰۴

جواد علیکردی بازداشت شد

یک منبع آگاه از بازداشت جواد علیکردی به دلیل همراهی با جریانات معاند و برهم زدن نظم عمومی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری 598، یک منبع آگاه در مشهد اظهار کرد: جواد علیکردی به دنبال برهم زدن نظم عمومی و تلاش برای ایجاد فضای تنش و اغتشاش، و تحریک و تهییج حاضرین در مراسم ختم برادرش خسرو علیکردی و سوء استفاده از مراسمات تشییع، تدفین و ختم او بازداشت شد.

شایان ذکر است نامبرده علی‌رغم داشتن محکومیت قضایی، مدتی است با مساعدت دستگاه قضایی و با پابند الکترونیک بیرون از زندان بوده است.

در حاشیه مراسم ختم خسرو علیکردی عده‌ای از مردم با تحریک و تهییج افرادی مانند نرگس محمدی اقدام به سر دادن شعار هنجارشکنانه کردند و برخی نیز با پلیس درگیر شدند.

به دنبال این حواشی فرمانده انتظامی و یک نیروی دیگر پلیس با سلاح سرد زخمی شدند و چند تن از جمله نرگس محمدی نیز بازداشت شدند.

این اتفاقات از آنجا شکل گرفت که پس از مرگ خسرو علیکردی رسانه‌های ضد انقلاب با شایعه‌سازی درباره نحوه مرگ او این اتفاق را یک قتل حکومتی بر اثر ضربه به سر وی عنوان کردند.

ادعایی که کذب بودن آن پس از انتشار فیلم مداربسته از محل کار و نمایش لحظه فوت خسرو علیکردی مشخص شد.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام