کد خبر: ۸۲۱۰
زمان انتشار: ۱۶:۴۰     ۲۸ دی ۱۳۸۹

سايت خبري تحليلي نداي انقلاب در نظر دارد در آستانه نهم بهمن ماه سالروز شهادت حسن باقري بخشهايي منتشر نشده از سخنان اين شهيد بزرگوار را منتشر کند.

فايل صوتي که در زير گوش مي کنيد سخنان حسن باقري در جمع مسئولين  و رده هاي قرارگاه کربلاست .

  دانلود
شهيد سردار سرلشکر حسن باقري در 25 اسفندماه 1334 برابر با سوم شعبان در تهران چشم به جهان گشود که نامش را "غلامحسين" نهادند. وي دوره دبستان را در مدرسه "مترجمه الدوله" واقع در خيابان" آيت الله سعيدي" و دوره متوسطه را در دبيرستان "مروي" تهران به پايان رساند و در اين دوران ضمن فعاليتهاي مذهبي از سخنراني هاي شهيد بهشتي نيز بهره مند مي شد.
وي در سال 1354 در رشته "دامپروري" دانشگاه اروميه پذيرفته شد و در اين دوران نيز در پي تحقيق و مطالعه پيرامون مسائل ديني بود و سرانجام به دليل فعاليتهاي مذهبي که در سطح دانشگاه داشت، با دخالت نيرويهاي امنيتي رژيم پهلوي از دانشگاه اخراج شد و پس از آن در سال 1356 به سربازي اعزام شد که در آنجا نيز به هدايت فکري سربازان همت گمارد اما پس از چندي وي را از سربازان جدا کرده و به عنوان راننده يک افسر جزء قرار دادند.
به دنبال فرمان حضرت امام خميني (ره) مبني بر فرار سربازان از پادگان، غلامحسين سربازي را ترک کرده و به طور جدي همراه با ديگر مردم ايران به مبارزه عليه رژيم شاه ادامه داد و با ورود امام خميني به ايران در کميته استقبال فعاليت کرد.
غلامحسين پس از پيروزي انقلاب اسلامي به عنوان خبرنگار فعاليت خود را آغاز کرد و در سفري 15 روزه به لبنان و اردن گزارش تحليلي جامعي از وضع نابسامان مسلمانان اين مناطق تهيه کرد. وي در سال 1358 پس از گرفتن ديپلم ادبي در رشته "حقوق قضايي" دانشگاه تهران قبول شد و در اوايل سال 59 نيز به عضويت سپاه درآمد و در واحد اطلاعات مشغول خدمت شد و در اين زمان نام مستعار "حسن باقري" براي او انتخاب گرديد.
با شروع جنگ تحميلي در اول مهرماه 59 ، شهيد باقري همراه تعدادي از پاسداران راهي جبهه هاي جنوب شد و در بدو ورود به اهواز "واحد اطلاعات عمليات رزمي" را براي دستيابي به اطلاعات دقيق مواضع و نيروهاي عراقي راه اندازي کرد. وي در اين زمان هوش و استعداد شگرفي در تحليل اطلاعات دشمن از خود نشان داد به طوريکه در اغلب مواقع تحرکات احتمالي دشمن را پيش بيني مي کرد. اقدامات اساسي او در زمينه اطلاعات به راه اندازي واحد اطلاعات- عمليات در ستاد عمليات جنوب منتهي شد و نيروهاي اين واحد در کمتر از سه ماه در همه محورهاي جنوب با تمام توان مستقر شدند و به عنوان چشم فرماندهي در محورهاي مختلف عمل کردند.
تشکيل بايگاني اسناد جنگ، ترجمه اسناد و شنود بي سيم دشمن، طراحي گردانهاي رزمي و سازماندهي آن از ديگر اقدامات ماندگار شهيد باقري در طول جنگ تحميلي است. نبوغ و استعداد شهيد باقري نه تنها در طراحي و پيش بيني نظامي که در انتخاب فرماندهان برجسته هشت سال دفاع مقدس شگفتي ساز شد به طوريکه توانايي بسياري از فرماندهان جنگ تحميلي همچون شهيد زين الدين، شهيد حسين خرازي و ... را کشف و براي فرماندهي به سپاه معرفي کرد.

نقش شهيد حسن باقري در اطلاعات رزمي جبهه وسيع جنوب بر هيچکس پوشيده نيست؛ جبهه اي که از دهلران تا جزيره آبادان را شامل مي ‌شد. به دليل توجه عمده دشمن به جنوب و استقرار دو سوم نيروهاي بعثي در اين منطقه، يگانهاي متعددي از ارتش و سپاه در جبهه جنوب متمرکز بود. براي اثبات توانايي شهيد باقري همين بس که او توانست فرماندهي گردان تا جانشين فرماندهي نيروي زميني را در طول يک سال و نيم طي کند. اولين فرماندهي خودش را در عمليات فرماندهي کل قوا انجام داد. شهيد باقري به دليل برخورداري از توانمندي فکري و شهامت نظامي در ديماه 59 به عنوان يکي از معاونان ستاد عمليات جنوب انتخاب شد و در شکست محاصره سوسنگرد، فرماندهي عمليات" امام مهدي(عج)" را پذيرفت و در فتح ارتفاعات "الله اکبر" و "دهلاويه" نقش ارزنده اي ايفا کرد.


دانلود
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها