علی نادری سردبیر سایت خبری رجانیوز در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، درباره سخنان رهبر معظم انقلاب درباره پرهیز از جنجال سیاسی در آستانه انتخابات اظهار داشت: با توجه به اینکه در حوزه بینالملل به دلیل هجمه اقتصادی با شرایط پیچیده و دشواری مواجه هستیم، در رویارویی با جبهه بیرونی، باید منسجم عمل کنیم و توان خود را معطوف به درگیری داخلی نکنیم.
نادری تاکید کرد: برآیند توان ما باید متناسبُ مواجهه با جبهه بیرونی باشد چراکه تلاطم و بیثباتی سیاسی اصلیترین عاملی است که انسجام را از بین میبرد.
مدیرمسئول رجانیوز بر همین اساس افزود: اولویت دادن به مباحث غیرضروری و دعواهای سیاسی در افکار عمومی ما را از هدف اصلی که همان عبور موفق از پیچ تاریخی است دور کرده و به حاشیه میبرد و این به حرکت نظام ضربه میزند.
وی با اشاره به لزوم وحدت مسئولان سه قوه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در این باره نکته تأملبرانگیزی فرمودند لذا آقایان باید ببینند چگونه عمل کردهاند که آقا اینگونه این مسئله را بیان کردند.
نادری با تأکید بر اینکه رفع مشکلات مردم باید مورد توجه ویژه مسئولان قرار گیرد خاطرنشان کرد: برخی به اسم برطرف کردن مشکلات مردم پروژههای سیاسی خود را پیش میبرند و به نوعی میخواهند رقیب خود را به چالش بکشند، لذا فرمایش رهبر انقلاب از دو جنبه لزوم همدلی و رفع مشکلات مردم برخوردار بود.
سردبیر سایت خبری رجانیوز ادامه داد: شرایط بینالمللی مشکلاتی را به مردم تحمیل کرده و اتحادیه اروپا و غرب نیز بر این موضوع مانور میدهند و در واقع هدفشان ایجاد نارضایتی عمومی در داخل ایران است لذا راه حل آن همدلی است اما نشستهای خبری مسئولان سه قوه و استیضاحهایی که در مجلس صورت میگیرد خلاف این رویه است.
* استیضاح و سوال از رئیسجمهور اولویت کشور نیست
وی با اشاره به استیضاح وزیر ورزش به دلیل درخواست یکی از نمایندگان و اختلاف نظر وی با وزیر ورزش یادآور شد: آنها کشور را درگیر استیضاحی کردند که اولویت کشور نبود و در حال حاضر نیز بحث سؤال از رئیسجمهور را کلید زدهاند در حالی که نتیجه این موضوع را قبلاً دیدهایم، بنابراین اقداماتی این چنینی به کشور ضربه میزند.
نادری گفت: مسئولانی که در رأس قوا قرار دارند میتوانند به خوبی این پروژهها را اداره کنند و اثر آن را نیز میدانند اما عدم مدیریت این مسئله، بحث دیگری است.
این کارشناس مسائل سیاسی درباره هشدار رهبر معظم انقلاب برای عدم ورود زودهنگام به تبلیغات انتخاباتی خاطرنشان کرد: یکی از عواملی که ثبات سیاسی را بر هم میزند ورود زودهنگام به رقابت انتخاباتی است.
وی ادامه داد: وقتی فضای کشور رقابتی شود نیروهای سیاسی سعی میکنند با انتقاد از طرف مقابل به صورت تقابلی خود را اثبات کنند، همانطور که در انتخابات قبلی نیز شاهد این امر بودیم، لذا درگیری و تقابل ویژگی غیرقابل انکار فضای انتخاباتی است که این امر آرامش و ثبات سیاسی را از بین میبرد.
نادری تصریح کرد: به دلیل اینکه انتخابات 92 ناظر به مدیریت سطح کلان جامعه است، به چالش کشیدن رویکردهای فعلی، روحیه امید و نشاط را از بین میبرد و دولت را نیز وادار میکند به جای پرداختن به کارهای نیمه تمام، وقت خود را معطوف به پاسخ دادن کند.
سردبیر سایت خبری رجانیوز با اشاره به اینکه تشکیل ستادهای انتخاباتی نامزدها چندین ماه مانده به انتخابات به جامعه آسیب میزند، متذکر شد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند جامعه نیاز به آرامش و ثبات دارد.
* بهترین زمان برای تبلیغات انتخاباتی زمان مقرر قانونی است
وی در خصوص بهترین زمان برای ورود به مباحث انتخاباتی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری پس از انتخابات سال 88 فرمودند که بهترین زمان برای تبلیغات انتخاباتی زمان مقرر قانونی است و بر همین اساس معظمله از ورود زودهنگام صدا و سیما به عرصه انتخابات نیز انتقاد کردند.
نادری با بیان اینکه فرصت دو ماهه برای بیان دیدگاه نامزدها در انتخابات کافی است، گفت: وقتی کار تبلیغاتی برای انتخابات صورت میگیرد، هزینهبر است و این هزینهها عمدتاً از نهادهایی است که به بیتالمال وصل هستند و شهرداری و دولت نیز در این راستا تفاوتی ندارد که در شرایط فعلی اقتصادی صحیح نیست.