کد خبر: ۹۴۳۳۴
زمان انتشار: ۰۱:۰۵     ۲۹ آبان ۱۳۹۱
یک معلول کارآفرین می‌گوید: هر سال به طور متوسط 30 هنرجو دارم که پس از کسب مهارت، کسب و کار خانگی راه انداخته‌اند و زندگی موفقی هم داشته‌اند؛ در حال حاضر نزدیک به 10 نفر در این آموزشگاه مشغول به کار هستند.

به گزارش 598 به نقل از بوتیانیوز، اقدس ناظوری معلول و کارآفرین در سن 2 سالگی به بیماری فلج اطفال مبتلا شد که همین بیماری به معلولیت جسمی و حرکتی وی انجامید.

تا 10 سالگی قادر به حرکت نبود و بعد از آن با سختی و به کمک خانواده توانست به مدرسه برود و تا سوم راهنمایی تحصیل کند؛ وی هم‌اکنون یک آموزشگاه خیاطی دارد و جزو کار آفرینان استان کرمان است.

ناظوری می‌گوید: در ابتدا در شرکتی مشغول کار شدم که به دلایلی، آن شرکت تعطیل شد و من بیکار شدم؛ از آن موقع بود که تصمیم گرفتم که خودم کاری را شروع کنم.

وی ادامه می‌دهد: برای این منظور تلاشم را آغاز کردم تا اینکه توانستم 3 مدرک مربیگری و مدرک و کارت مدیریتم را در مهارت خیاطی دریافت کنم و مجوز تأسیس آموزشگاه بگیرم؛ به طور رسمی از سال 81 آموزشگاه خیاطی را راه‌اندازی کنم.

این کارآفرین کرمانی می‌افزاید: همیشه دوست داشتم کاری را به طور مستقل انجام بدهم و زیر دست کسی نباشم؛ درآمدم خوب است و با درآمد این کار توانستم کارگاه و ساخت خانه‌ام را تمام کنم و همچنین سرمایه‌ای برای خودم پس انداز کنم؛ البته از همین طریق از سازمان بهزیستی نیز برای ارائه امکانات رایگان مخصوص معلولان مانند آب و برق تشکر می‌کنم.

 

وی با بیان اینکه با توکل به خدا، حمایت خانواده‌ام و سعی و تلاش خودم در کارم موفق بودم، می‌گوید: اولین کارآموزانم، معلول بودند و سعی می‌کردم زمان و محیط آموزشگاه را مناسب با حال آنان در نظر بگیرم.

این معلول کارآفرین تصریح می‌کند: هر سال به طور متوسط 30 هنرجو دارم که پس از کسب مهارت، کسب و کار خانگی راه انداخته‌اند و زندگی موفقی هم داشته‌اند؛ در حال حاضر نزدیک به 10 نفر در این آموزشگاه مشغول به کار هستند.

وی ادامه می‌دهد: تا به حال همه هنرجوهایم در امتحان فنی و حرفه ای موفق بوده‌اند و به همین دلیل از هیئت بازرسی و اداره کار و استانداری تقدیرنامه دریافت کرده‌ام.

خانم ناظوری در رابطه با دیگر فعالیت‌هایش می‌گوید: ضمن انجام کارم در 3 رشته ورزشی شامل والیبال نشسته و تنیس روی میز و ویلچررانی فعالیت دارم؛ در سال 88 عنوان نایب قهرمانی والیبال نشسته و مقام اول تا سوم ویلچررانی و مقام سوم تنیس روی میز را کسب کردم.

وی با اشاره به مشکلات معلولان در شهر اضافه می‌کند: پیاده‌روها و جای پارک خودرو برای معلولان مناسب نیست؛ گاهی مجبورم ماشینم را در محل «پارک ممنوع» پارک کنم و جریمه شوم تا بتوانم خرید یا کار اداری‌ام را انجام دهم.

خانم ناظوری در پایان به جوانان به خصوص به آنهایی که از نعمت سلامتی برخوردارند، می‌گوید: از آنها می‌خواهم که کار و تلاش کنند و قدر سلامتی‌شان را بدانند و از معلولان هم می‌خواهم که در خانه‌شان نمانند و ناامید نباشند و با همه سختی‌ها و مشکلات در جامعه حضور پیدا کنند و از کار و تلاش خسته نشوند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها