کد خبر: ۹۷۸۶۴
زمان انتشار: ۱۰:۴۵     ۱۶ آذر ۱۳۹۱

استقرار ناو آمریکایی در نزدیکی سوریه

ناو هواپیمابر آمریکا با عبور از کانال سوئز در نزدیکی سواحل سوریه مستقر شد.
به گزارش 598 به نقل از فارس، پایگاه صهیونیستی دبکا فایل اعلام کرد که ناو آمریکایی «یو اس اس آیزنهاور» که از خلیح فارس عازم دریای مدیترانه شده بود، از کانال سوئز عبور کرده و با وجود طوفان شدید به نزدیک سواحل سوریه رسیده است.

پایگاه صهیونیستی دبکا فایل اعلام کرد که ناو آمریکایی «یو اس اس آیزنهاور» که از خلیح فارس عازم دریای مدیترانه شده بود، از کانال سوئز عبور کرده و با وجود طوفان شدید به نزدیک سواحل سوریه رسیده است.

این ناو ۸ اسکادران از جنگنده‌های « Air Wing Seven» و دریانوردان و نظامیانی از نیروهای پیاده دریایی آمریکا را در خود جای داده است.

بر اساس اعلام این گزارش الان در مقابل سواحل سوریه بیش از ۱۰ هزار نیروی آمریکایی، ۷۰ هواپیمای جنگی، ۱۷ کشتی جنگی که سه کشتی آن دریایی، خاکی هستند، اژدرهای آماده شلیک به سوی سوریه و ۱۰ ناوشکن در نزدیکی‌های مرزهای آبی سوریه مستقر شده‌اند.
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام