کد خبر: ۱۶۱۹۵۹
زمان انتشار: ۰۴:۰۰     ۱۲ شهريور ۱۳۹۲
هر روحانی همچون سایر افراد جامعه دارای یک هویت فردی است؛ زندگی روحانیان فراتر از آن‌چیزی است که بسیاری از افراد در مسجد و مجالس می‌بینند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، روحانیت از دیرباز تاکنون در فرهنگ و رفتار اجتماعی ایرانیان جایگاه ویژه و قابل احترامی داشته و دارند و در موارد بسیاری محل رجوع و حل مشکلات مردم هستند.

یک روحانی به ‌واسطه ارتباط با مردم و زندگی در بین آن‌ها، علاوه بر وظیفه هدایت و ارشاد و کارشناسی مسائل دینی، مورد اعتماد اقشار مختلف جامعه است و بدین دلیل نقش مهم و ارزنده‌ای در جامعه ایفا می‌کند.

هر روحانی همچون سایر افراد جامعه دارای یک هویت فردی است و برای امرار و معاش به تلاش و تکاپو می‌پردازد و زندگی روحانیان فراتر از آن ‌چیزی است که بسیاری از افراد در مسجد و مجالس می‌بینند، چرا که در کنار این موضوع به فعالیت‌های دیگری نیز می‌پردازند.

آشنا شدن با زندگی یک روحانی شاید موضوعی باشد که خیلی بدان پرداخته نشده است. خبرنگار فارس در کرمانشاه در همین راستا یک روز با حجت‌الاسلام یزدان پرونده همراه شده و به ثبت وقایعی که رخ داده، پرداخته است.

ساعت 7 صبح به شهرک تعاون شهر کرمانشاه رفتم و طبق قرار قبلی با حجت‌الاسلام یزدان پرونده مسئول امور فرهنگی حوزه‌های علمیه استان کرمانشاه همراه شدم تا از نزدیک نظاره‌گر و راوی یک روز زندگی یک روحانی باشم. 

پرونده ابتدا مشغول تکمیل یک طرح تحقیقاتی شد که مدت‌ها روی آن کار کرده بود و در همین راستا بخشی از کار خود را در فضای مجازی دنبال می‌کرد.

کار پژوهشی و مطالعاتی تا ظهر طول کشید تا نزدیک به اذان ظهر شد، وی برای اقامه نماز جماعت به نمازخانه اداره‌کل تامین اجتماعی استان کرمانشاه رفت.

به نمازخانه که رسیدیم کارکنان با روی گشاده از این روحانی استقبال کردند. یک روحانی جوان، مسلط به مباحث علمی، اجتماعی و مذهبی با انرژی زیاد، قطعا توانسته ارتباط خوبی با کارکنان این اداره برقرار کند.

بعد از اقامه نماز ظهر و عصر و سخنرانی راهی شدیم. در کنار خیابان منتظر تاکسی ایستادیم و پس از عبور چند اتومبیل، سوار شدیم و پس از صرف نهار پرونده مجددا سراغ کارش رفت.

در طول مسیر که وقت بیشتری برای صحبت کردن پیدا کردم، متوجه شدم که یکی از کارهایی که این روحانی انجام می‌دهد، کار هنری و در زمینه تئاتر است.

ساعت 16 به مجتمع فرهنگی هنری انتظار شهر کرمانشاه رفتیم، کار تمرین نمایش شروع شد. نمایش‌نامه را پرونده نوشته بود و کار کارگردانی را نیز خودش انجام می‌داد.

موضوع تئاتر یک موضوع اجتماعی بود که با نگاه ظریفی بدان پرداخته شده بود و تمام اعضای گروه با جدیت به‌کار خود اهمیت می‌دادند.

تمرین گروه که تمام شد، سایر افراد متوجه شدند که خبرنگار هستم و از روزهای نخست تعریف می‌کردند که با یک روحانی به‌عنوان کارگردان آشنا شده بودند.

این هنرمندان اظهار می‌کردند در ابتدا فکر نمی‌کردیم یک روحانی کار کارگردانی تئاتر انجام دهد، اما مدتی گذشت و متوجه شدیم نگاه حجت‌الاسلام پرونده یک نگاه دقیق و هنری است و تاکنون تجربه موفقی داشته‌ایم.

در پایان روز بیشتر با این روحانی آشنا شده بودم، یک روحانی که کار مطالعاتی انجام می‌دهد، به رسالت معنوی خود عمل می‌کند و با آشنایی با علوم روز به کار فرهنگی و هنری می‌پردازد.

پرونده در این دیدار اظهار داشت: دشمنان با استفاده از تمام ابزار و توان به مقابله با فرهنگ و دین ما می‌پردازند و باید با استفاده از آموزه‌های دین اسلام، جوانان و جامعه را مجهز به سلاح ایمان کنیم.

وی هنر را یکی از کارآمدترین ابزار برای مقابله با دشمن دانست و تصریح کرد: روحانیت به‌دلیل جایگاهی که در بین مردم دارد، می‌تواند در زمینه‌های گوناگون گره‌گشا و تاثیرگذار باشد.

مسئول امور فرهنگی حوزه‌های علمیه استان کرمانشاه با بیان اینکه رفتار روحانیان در معرض دید مردم است، عنوان کرد: روحانیت باید تلاش کند آموزه‌های دین اسلام در جامعه گسترش پیدا کند و در همین راستا روحانیان مختلفی در زمینه‌های گوناگون به موفقیت‌های تحسین‌برانگیزی دست پیدا کرده‌اند.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها