کد خبر: ۲۳۲۲۱۵
زمان انتشار: ۰۸:۵۲     ۰۳ تير ۱۳۹۳
نقش فرقه "نقشبندیه" در ناآرامی‌های عراق/
یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: گروه‌هایی که از داخل عراق با تروریست‌های داعش هم‌پیمان شده‌اند بیشتر در نقل و انتقال تسلیحات نقش دارند و در عملیات‌های تروریستی کمتر با آنان همکاری می‌کنند.
به گزارش پایگاه 598، "سیدهادی سیدافقهی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران با اشاره به گروه‌هایی که از داخل و خارج عراق با گروهک تروریستی تکفیری بعثی در جنایات هم‌دست شده‌اند، اظهار داشت: گروه‌هایی که از داخل عراق با تروریست‌های داعش هم‌پیمان شده‌اند بیشتر در نقل و انتقال تسلیحات نقش دارند و در عملیات‌های تروریستی کمتر با آنان همکاری می‌کنند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به فرقه "صوفیه نقشبندیه" که رئیس آن "عزت‌مصطفی الدوری" معاون اول دیکتاتور سابق عراق است تاکید کرد: نقشبندیه با کمک بقایای گارد ریاست‌جمهوری و گارد ویژه نیروهای مسلح صدام(دیکتاتور سابق عراق) برای عملیات پشتیبانی و حفظ مناطق اشغال شده توسط تروریست‌های تکفیری بعثی سازماندهی می‌کند.

وی با بیان اینکه فرقه ضاله نقشبندیه رویکردی صوفی‌گرانه دارد و وهابیون آنان را تکفیر می‌کنند، خاطرنشان کرد: ائتلاف آنان با گروهک تروریستی تکفیری بعثی داعش تاکتیکی و مرحله‌ای است و بعد از تثبیت اوضاع از هم گسسته می‌شود.

سیدافقهی تصریح کرد: تروریست‌های تکفیری بعثی همین اول کار در موصل به سراغ نقشبندیه‌ها رفته‌اند و ابوبکر البغدادی دستور بیعت و تحویل سلاح‌هایشان را داده است .

این کارشناس مسائل خاورمیانه با تاکید بر اینکه بعثی‌ها خودشان را ذی‌نفع و تروریست‌های داعش را مهمان ناخوانده می‌دانند، اظهار داشت: اگرچه بدنه گروهک تروریستی تکفیری بعثی غالبا عراقی بوده اما اکثر فرماندهانشان غیر عراقی و عمدتا از اتباع چچن هستند که در ترکیه آموزش دیده و تربییت شده‌اند و تعداشان حدود 1000 نفر است.

وی در راستای تشریح اتاق جنگ داخل عراق و گروه‌هایی که با تروریست‌های داعش همکاری می‌کنند، گفت: پیش مرگ‌های هم‌سو با گروهک تروریستی تکفیری بعثی مستقیما تحت نفوذ آنان نیستند و عمدتا نیروهای حزب کرد دموکرات عراق به رهبری "بارزانی" هستند که برای تروریست‌های تکفیری بعثی مزاحمتی ندارند و بعد از هر عملیاتی که تروریست‌ها انجام می‌دهند، وظیفه پشتیبانی را بر عهده می‌گیرند.

حمایت‌های خارجی از گروه تروریستی تکفیری بعثی

سیدافقهی در ادامه، پرده از افکار و عقاید فرماندهان خارجی گروهک تروریستی تکفیری بعثی برداشت و تصریح کرد: غالب فرماندهان خارجی داعش وهابیونی هستند که رویکردشان سلفی تکفیری است.

وی افزود: بدنه این گروهک تروریستی ابتدا از حنبلی‌ها بوده و پس از بیعت عمدتا تحت تاثیر تروریست‌های تکفیری قرار می‌گیرند و مانند آنها می‌شوند.

سیدافقهی با تاکید بر اینکه تروریست‌های تکفیری بعثی با ادعای نیروی جهادی تفکر وهابی را در غالب یک جریان انقلابی مطرح می‌کنند، اظهار داشت: آنها هنگام ورود به شهرها و روستاها شمشیر به‌دست هستند و به محض ورود دستور تغییر فرم ریش، آرایش و پوشش ظاهری جوان‌ها را می‌دهند و هر کس را هم که تمرد کند شلاق می‌زنند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اعدام‌ها و تیرباران‌های دسته جمعی توسط این گروهک تروریستی تکفیری بعثی گفت: این روش وهابی‌هاست که برای تثبیت قدرت خودشان به شگرد قهر و استیلا متوسل می‌شوند .

سیدافقهی با یادآوری خشونت‌ها، اعدام‌ها، تبهکاری‌ها، تخلفات، تجاوزات، دزدی‌ها و راه‌زنی‌های گروهک تروریستی تکفیری بعثی تاکید کرد: این نکته مثبتی برای مردم و حکومت مرکزی عراق است تا با دیدن این انحرافات طرز تفکر آنان را رد کنند.

وی ردپای عربستان در حوادث عراق را محرز عنوان کرد و گفت: کارت شناسایی برخی از افسران و ژنرال‌های ارشد  عربستان که جنازه‌هایشان در میان کشته‌شدگان داعش بود کشف شده و جای هیچ شک و شبهه‌ای را برای پشتیبانی عربستان از تروریست‌ها باقی ‌نمی‌گذارد.

وی در ادامه‌ حمایت‌های خارجی از تروریست‌های تکفیری بعثی گفت: 3 هزار نفری که آمریکایی‌ها در اردن آموزش می‌دادند و ادعا می‌کردند قرار است از جبهه جنوب وارد سوریه شوند و دمشق را بگیرند فریب استراتژیک بود، چون همان 3 هزار نفر وارد موصل شدند! امریکایی‌ها اینها را برای عملیات شمال عراق آماده می‌کردند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه خاطرنشان کرد: فرماندهی، مدیریت جنگ، اطلاعات ماهواره‌ای، مراکز شنود، نقشه‌ها، هدایت ارتباطی و آموزشهای ویژه که افسران آمریکا در پادگان‌های اردن برای عملیات جنگ شهری و واکنش سریع می‌دهند همه بدست آمریکاست.

حمایت‌های رسانه‌ای از تروریست‌های تکفیری بعثی

سیدافقهی در پایان به راهبرد رسانه‌های حامی تروریست‌ها پرداخت و با اشاره به اینکه رسانه‌های غربی تاکنون از به کاربردن واژه تروریست در مورد جنایتکاران داعش خودداری کرده‌اند و از عناوینی چون "گروه‌های جهادی"،" انقلابیون" و "اسلام‌گرایان افراطی" استفاده می‌کنند، گفت: همین شبکه‌هایی که به این‌ها نیروهای جهادگر می‌گویند وقتی تاریخ مصرفشان تمام شد برای منحل کردنشان واژه‌های دیگر اختراع می‌کنند.

این کارشناسی مسائل خاورمیانه یادآور شد: در زمان ریگان که شوروی افغانستان را اشغال کرد، همین شبکه‌ها به القاعده و طالبان مجاهدین افغان می‌گفتند، اما وقتی ورق برگشت و نیروهای آمریکایی در افغانستان سلاح در دست گرفتند و با آنها درگیر شدند به آنها گفتند: "جنگ سالاران و ستیزه جویان!"

وی افزود: رسانه‌های غربی بر حسب سیر تحولات از کلید واژه‌های متفاوت استفاده می‌کنند و در هر فصلی متناسب با هر عملیاتی خط تبلیغ و رسانه‌ای خود را تغییر می‌دهند.

سیدافقهی گفت: علاوه بر بی بی سی، سی ان ان، VOA، اسکای نیوز و فاکس نیور که در منطقه ما پوشش دارند، 14 هزار شبکه اعم از کابلی و کارتی در سراسر اروپا از تروریست‌ها تحت عنوان "جهادگر" حمایت می‌کنند و با انقلابی نامیدنشان می‌گویند آنها می‌خواهند کشورشان را آزاد و دموکراسی برقرار کنند!

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به رسانه‌های مذهبی وهابی که با 57 شبکه به زبان‌های مختلف تفکرات وهابی و عملیات تروریستی را ترویج و حمایت می‌کنند، گفت: این شبکه‌ها می‌خواهند با مفهوم سازی‌ به مردم القا کنند به دلیل شیعه بودن  نوری‌المالکی حقوق اهل سنت پایمال شده و آنان رابه حاشیه رانده است! در حالی که رییس پارلمان و اکثر وزرا اهل سنت و رییس جمهور جلال طالبانی کرد سنی هستند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها