کد خبر: ۳۴۸۳۸۰
زمان انتشار: ۱۰:۳۹     ۱۱ آبان ۱۳۹۴
آنتی اکسیدان‌ها مواد شبه ویتامین هستند و به بهبود وضعیت عمومی بدن و بالا بردن سطح ایمنی کمک می‌کنند.
به گزارش پایگاه 598، دکتر حمید فرحبخش دکتر تغذیه و سلامت گفت: آنتی اکسیدان‌ها مواد شبه ویتامین هستند که فاقد ویتامین هستند اما منجر به بهبود وضعیت بدن و بالا‌بردن سطوح ایمنی خواهند شد و به دو دسته محلول در آب و محلول در چربی تقسیم می‌شوند.

فرح‌بخش افزود: نمونه آنتی‌اکسیدان‌های محلول در آب ویتامین C است که به بهبود وضعیت عمومی و جلوگیری از سرما‌خوردگی و آنفولانزا کمک می‌کند و آنتی‌اکسیدان محلول در چربی، ویتامینE است که در روغن‌ها وجود دارد و منجر به جلوگیری از بروز سرطان‌ها می‌شود.آنتی ‌اکسیدانی به اسم ‌لیکوپن وجود دارد، مقدار‌ زیاد در گوجه‌فرنگی و هندوانه وجود دارد و می‌توان با مصرف منظم آن از بدن در مقابل سلول‌های سرطانی محافظت کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: منبع اصلی آنتی‌اکسیدان‌ها فیبر موجود در میوه‌ها  و سبزیجات می‌باشد که نقش عمده‌ای در پیشگیری از سرطان‌های امروزی دارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها