يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۳۷۸۹۶۹
زمان انتشار: ۲۱:۴۷     ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
«آقا» کمی بعد از ساعت ۱۰ صبح، وارد جایگاه سخنرانی می‌شوند؛ جایگاهی که برای دومین سال با «زیلوی ساده آبی‌رنگ حسینیه امام خمینی» مفروش شده و نه تنها یادآور یک نوستالوژی قدیمی است بلکه برای صاحبان خرد هم حاوی پیام و نکته‌ای مهم است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، بیست و هفتمین سالگرد ارتحال حضرت امام روح‌الله، آن «مؤمن، متعبد، انقلابی» امروز با سخنرانی امام خامنه‌ای و حضور جمع کثیری از آحاد مختلف مردم و مسئولان نظام برگزار شد که در ادامه حاشیه‌های این مراسم از منظرتان می‌گذرد:

**  از ابتدای صبح غوغایی در آستان حضرتش برپاست؛ از مردم تا مسئولان با انواع قومیتها و گرایشهای سیاسی همه آمده‌اند تا تفسیر راه و رسم امام (ره)‌ را از مفسر اصلیش بشوند. البته هر کسی تلاش می‌کند تا از ابتدای سخنان «آقا» در مراسم حضور داشته باشد.

** در زیر جایگاه و مقابل حضار به ترتیب، آیت‌الله صادق لاریجانی، علی لاریجانی، آیات جنتی، هاشمی شاهرودی، هاشمی رفسنجانی، حجج‌الاسلام روحانی، حسن خمینی، علی خمینی، یاسر خمینی نشسته‌اند.

در جایگاه مسئولان نظام و شخصیتها سیاسی و نظامی نیز افرادی نظیر قالیباف، چمران، سعید جلیلی، جهانگیری، علی عسگری، عارف، علی‌اکبر صالحی، حسین شریعتمداری، غرضی، سیدحسین هاشمی، صالحی‌امیری، بی‌طرف، کواکبیان، مهرعلیزاده، جاسبی، محسن اسماعیلی، محصولی، قاسمی، غفوری‌فرد، حسینعلی امیری، فتاح، میرزاده، مرتضی نبوی، رحمانی فضلی، هاشمی ثمره، بهمنی، دولت آبادی، مرتضی اشراقی، محمد شریعتمداری، احمد امیرآبادی، بهروز کمالوندی، نهاوندیان، ایروانی، سید مهدی هاشمی، علی‌اصغر فانی، پرویز فتاح، محمد کوثری، رستم قاسمی، علی فتح‌الله زاده و حجج الاسلام مصباحی مقدم، ابوترابی‌فرد، محسنی اژه‌ای، یونسی، کعبی، شهیدی محلاتی، علی عسگری، نواب، غرویان و ... حضور دارند.

از فرماندهان نظامی نیز سرلشکر فیروزآبادی، سرلشکر جعفری، سرلشکر سلیمی، سرلشکر ایزدی، سردار سلامی، سردار فدوی، سردار حاجی‌زاده، سردار وحیدی، سردار طلایی‌نیک، سردار احمدی مقدم، سردار قربانی، سردار عراقی، سردار نقدی، سردار باقرزاده، سردار کاظمینی، امیر پوردستان، امیر اسماعیلی، امیر بی‌غم، امیر حیدری، نیز در جایگاه مدعوین دیده می‌شوند.

** برخی مسئولان هم ترجیح داده‌اند با فرزندان و یا نزدیکان‌شان در این مراسم حضور داشته باشند؛ افرادی نظیر حجت‌الاسلام علوی وزیر اطلاعات به همراه فرزندش سید محسن علوی، غلامعلی حداد عادل به همراه فرزندش فریدالدین حداد عادل، محمود احمدی‌نژاد نیز به همراه دامادش مهدی خورشیدی.

** در جایگاه بانوان نیز دختر حضرت امام، همسر مرحوم سید احمد خمینی و سید فاطمه موسوی بجنوردی همسر حجت‌الاسلام سید حسن خمینی حضور دارند.

به صحن مطهرش رسیده‌ایم و حالاً اینجا در مرقد نورانی معمار و رهبر بزرگترین انقلاب قرن، همگان منتظر آمدن نائب‌اش هستند تا با جان دل، پای سخنانش بنشینند؛ مسئولان و کارگزاران نظام تقریباً همه آمده‌اند. مردم نیز با همان شعار دلچسب همیشگی درصحنه حاضرند:« این‌همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده».

**«آقا» کمی بعد از ساعت 10 صبح، وارد جایگاه سخنرانی می‌شوند؛ جایگاهی که برای دومین سال با «زیلوی ساده آبی‌رنگ حسینیه امام خمینی» مفروش شده و نه تنها یادآور یک نوستالوژی قدیمی است بلکه برای صاحبان خرد هم حاوی پیام و نکته‌ای مهم است.

** رهبر انقلاب طبق سیاق چند سال گذشته، سخنانشان را با همان صلابت همیشگی و با تأکید و تفسیر بر محکمات انقلاب و اصول امام خمینی آغاز می‌کنند و به شاخصهای انقلابی‌گری می‌پردازند: «امام مسیر ملت ایران را تغییر داد و ریل را عوض کرد و ما را به سمت هدفهای بزرگ هدایت کرد ... به هدفها می‌رسیم به‌ شرطی که در همین ریل حرکت کنیم». «بعد از رحلت امام هر جا انقلابی عمل کردیم، پیش‌ رفتیم و هر جا از انقلابی‌گری غفلت کردیم، باز ماندیم». اینجاست که «دلت، آرام»، «قلبت، مطمئن»، «روحت، شاد» و «ضمیرت آرام می‌گیرد» زمانی که می‌بینی مسیر انقلاب پس از 27 سال از رحلت بنیان‌گذارش -که فرمود «با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص، و به سوی جایگاه ابدی سفر می‌کنم»-، تغییری نکرده است.

** رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان ضمن تبیین شاخصهای انقلابی‌گری به چند شبهه و خطا در این مسیر اشاره می‌کنند. ایشان می‌گویند همه باید انقلابی باشند؛ این خطاست که گمان کنیم انقلابی فقط آن کسی است که در کنار امام بوده؛ اگر معنای انقلاب را این بگیریم، انقلابی، همین ما «پیر و پاتالها» خواهیم بود. انقلاب برای همه است؛ جوان‌ها انقلابی‌اند و می‌توانند انقلابی باشند؛ با شاخصهای انقلابی‌گری، یک جوان امروز می‌تواند از من سابقه‌دار در انقلاب، انقلابی‌تر باشد. انقلاب یک «شط جاری» است.

** خطای دیگری که حضرت آقا آن را تذکر می‌دهند، برخی دوگانه سازی‌هاست که به تعبیر ایشان حرف دشمن است. اینکه عده‌ای انقلابی‌گری را معادل افراطی‌گری معنی می‌کنند. ایشان در تذکر دیگری می‌فرمایند این‌که از همه کسانی که انقلابی هستند یک نوع عمل انقلابی با یک درجه را توقع داشته باشیم، این هم خطاست.

** «امریکای بد قول، بد عهد و بدحساب» که جای خود، بحث «انگلیس خبیث» و «اسرائیل سرطانی» هم در بین سخنان آقا به میان می‌آید؛ آنجا که ایشان با اشاره به انتشار سند جعلی از سوی دستگاه تبلیغی «انگلیس خبیث» علیه امام که به تازگی منتشر شده، خاطرنشان می‌کنند: برای «امام پاکیزه و مطهر»، سند از مدارک آمریکایی می‌آورند. آمریکایی که هواپیمایی مسافربری را با 290 نفر سرنشین، سرنگون می‌کند از جعل سند که ابایی ندارند.

** در بین سخنان آقا، هماهنگی معناداری هم بین شعارهای مردم با سخنان ایشان وجود دارد؛ زمانی که رهبر معظم انقلاب از هضم نشدن در هاضمه اقتصاد جهانی و فریب نخوردن در مقابل سیاستهای امریکا، درس گرفتن از تجربه مهم در بین مذاکرات هسته‌ای ایران... سخن می‌گویند و مستمعین این‌گونه صاحب سخن‌شان را سر ذوق می‌آورند «نه سازش، نه تسلیم؛ نبرد با امریکا»،‌«مرگ بر امریکا» و ...

** کم‌کم  به فرازهای پایانی سخنان آقا نزدیک می‌شویم و ایشان هم ضمن جمع‌بندی مطالبشان چند نکته و توصیه مهم را مطرح می‌کنند؛ از جوانان می‌خواهم که به مطالعه صحیفه امام و وصیت‌نامه ایشان بپردازند و در آن تعمق کنند. در آخر هم تذکری مهم را خطاب به مردم و حضار و البته مسئولان گوشزد می‌کنند: نباید اتحاد دولت و ملت به هم بخورد. دو قطبی‌گری در مجموعه نظام،  به ضرر کشور است.

** سخنان ایشان که تمام می‌شود، مجدداً فرصت دیده‌بوسی به مسئولان و چهره‌های مختلف دست می‌دهد و اینگونه بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام به‌پایان می‌رسد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها