کد خبر: ۴۳۸۲۴۵
زمان انتشار: ۰۹:۱۶     ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
دکترای تغذیه بالینی راهکارهای تغذیه‌ای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه 598، آریو موحدی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با راهکارهای تغذیه‌ای پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار داشت: برای این مسأله باید تلاش کنیم که سیستم ایمنی بدن افراد تقویت شود که منابع غذایی حاوی روی در این زمینه بسیار تأثیرگذار است. انواع مواد پروتئینی گیاهی و حیوانی حاوی روی بوده و مصرف آن برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا توصیه می‌شود.

وی افزود: مواد پروتئینی گیاهی مانند عدس‌پلو و حیوانی همچون تخم‌مرغ است و نان و پنیر مخلوطی از پروتئینی حیوانی و گیاهی به شمار می‌رود که در دسترس همه افراد بوده و مصرف آ‌ن برای پیشگیری از ‌آنفلوآنزا مؤثر است.

دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه مکمل سولفات روی سیستم ایمنی را تقویت می‌کند بیان داشت: مصرف سیاه‌دانه و عسل نیز همین اقدام را انجام داده و می‌توان آن را به صورت شربت و یا مخلوط با شیر استفاده کرد.

موحدی گفت: مصرف قارچ، پیاز و سیر نیز سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و استفاده از شلغم نیز در طب سنتی بسیار توصیه شده و افراد در کنار این مسأله مصرف میوه و سبزیجات فصل را نباید از خود دریغ کنند.

وی گفت: مکمل اسپرولینا که نوعی جلبک دریایی بوده در جهت پیشگیری از آنفلوآنزا مؤثر است البته این مکمل و سایر موارد در زنان باردار باید حتماً تحت‌نظر پزشک باشد.

دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه جذب مواد غذایی در سالمندان کمتر از جوانان است، گفت: برای سالمندان مصرف روزانه یک مولتی‌ویتامین توصیه می‌شود و سیستم ایمنی آنها را تقویت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، آنفلوآنزا نوعی بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس ایجاد می‌شود. این نوع ویروس‌ها در پرندگان و پستانداران اثر می‌گذارند و باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی‌حالی شدید  و حتی مرگ می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها