يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۶۴۸۵۸
زمان انتشار: ۱۳:۱۴     ۳۰ آذر ۱۳۹۸
شب گذشته و به دلیل بیماری قلبی
احد گودرزیانی، نویسنده، پژوهشگر و روزنامه‌نگار حوزه مقاومت، دیشب درگذشت.
به گزارش پایگاه 598، «احد گودرزیانی» نویسنده، پژوهشگر و روزنامه‌نگار به دلیل بروز بیماری قلبی در گذشت. وی در بیمارستان طالقانی تجریش بستری بود و پس از مرخص شدن، شب گذشته ۲۹ آذرماه ۱۳۹۸ به دلیل گرفتگی قلب در منزل درگذشت.

وی در سال ۱۳۴۸ در تهران متولد شد، تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی در رشته زبان و ادبیات فارسی ادامه داده و روزنامه‌نگاری را نیز در مرکز گسترش آموزش رسانه‌ها فراگرفته است. از ۱۹ سالگی به‌عنوان نویسنده و خبرنگار با روزنامه‌ها و مجلات گوناگون همکاری داشته است. وی از سال ۱۳۷۲ به‌عنوان پژوهشگر و نویسنده در حوزه هنری مشغول به کار بوده و همچنین از سال ۱۳۷۵ مدیریت داخلی دوهفته‌نامه کمان را نیز به‌عهده داشته است و علاوه بر حوزه هنری همکاری‌هایی را نیز با دفتر ادبیات و هنر مقاومت و انتشارات سپاه پاسداران داشته است.

گودرزیانی گروه انقلاب و دفاع مقدس خبرگزاری کتاب را راه‌اندازی کرد و تا سال ۱۳۹۲ دبیر این گروه بود. وی پس از آن فعالیت خود را در گروه تاریخ شفاهی حوزه هنری انقلاب اسلامی پی گرفت. داوری آثار کتاب دفاع مقدس و داوری جایزه انتخاب کتاب مقاومت (جایزه شهید آوینی) از جمله فعالیت‌های وی در زمینه جایزه‌ها و جشنواره‌های ادبیات مقاومت بود.

وی در دومین و سومین همایش تجلیل از خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس (اسفند ۷۸ و اردیبهشت ۸۰) برای آثارش در دوهفته‌نامه کمان به‌عنوان نویسنده و خبرنگار نمونه برگزیده شد.

بازخوانی و بازنویسی کتاب «صد و هفتاد و ششمین غواص»، تدوین خاطرات شفاهی سردار کاظم حسینی، روزشمار ۱۵ خرداد بهار ۱۳۴۰ جلد اول، روزشمار ۱۵ خرداد ۱۳۴۰ جلد چهارم، به داد ما برسید، باغ انگور باغ سیب باغ آئینه، خرمشهر خانه رو به آفتاب، روز شمار ۱۵ خرداد - جلد دوم و جلد اول، نیمه پنهان یک اسطوره و «باغ انگور، باغ سیب، باغ آئینه» برخی آثار این نویسنده‌اند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها