يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۲۶۳۸
زمان انتشار: ۱۴:۰۵     ۰۸ تير ۱۳۹۹
فراخوان نخستین جشنواره ملی «روایت جهاد» از 22 خردادماه سال جاری اعلام شده و آخرین‌مهلت ارسال آثار 31 مردادماه خواهد بود.

به گزارش پایگاه 598، دبیر جشنواره ملی روایت جهاد با محوریت مبارزه علیه کرونا گفت: گروه‌های جهادی به‌عنوان یکی از برون دادهای مبارک نهضت‌های اجتماعی دارای مؤلفه‌هایی است که با کشف زوایا و ابعاد پیدا و پنهان آن می‌توان از این ظرفیت در جهت‌دهی نیروهای کلان اجتماعی برای پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی و به‌خصوص گام دوم انقلاب بهره برد.

وی افزود: گفتمان سازی حرکت‌های داوطلبانه، ایجاد روحیه جهادی، تحکیم حلقه‌های میانی جامعه، افزایش حس نوع‌دوستی و امید و بالندگی جوانان و آتیه سازان ایران اسلامی را می‌توان از نتایج شگرف بروز و ظهور گروه‌های جهادی در سطح جامعه دانست.

شفق درباره جشنواره ملی «روایت جهاد»، گفت: این جشنواره در دو مرحله اجرایی برگزاری جشنواره و سپس روایت نگاری گروه‌های جهادی برگزار می شود.

وی در ادامه به نحوه برگزاری و داوری آثار اشاره کرد و افزود: ابتدا با برگزاری جشنواره از بین گروه‌های جهادی شرکت‌کننده در فراخوان تعدادی انتخاب می‌شوند تا بتوانیم در مرحله بعد یعنی روایت نگاری گروه‌های جهادی موجود در بانک اطلاعاتی، به شناخت دقیق‌تر و تحلیل واضحی از وضع موجود بپردازیم.

وی بابیان اینکه یکی از اهداف جشنواره «روایت جهاد»، تقویت دغدغه مندی فرهنگی و اجتماعی مردم و مسئولین نسبت به موضوع همدلی و نوع‌دوستی است، افزود: ترویج و ترغیب فرهنگی فعالیت‌های جهادی و داوطلبانه در سطح ملی، ایجاد انگیزه و حساسیت در بین مردم نسبت به اقشار آسیب‌پذیر جامعه و تبادل ایده‌ها و تجربه‌های گروه‌های جهادی در سطح ملی باهدف هم‌افزایی ظرفیت‌های جمعی، از اهداف این جشنواره است.

 وی با اشاره به اینکه  جشنواره در دو سطح انفرادی و گروهی برای همه اقشار و گروه‌هایی که در زمان کرونا به فعالیت‌های مختلف پرداختند، برگزارمی شود، افزود: بخش‌های جشنواره شامل؛ فیلم کوتاه، نماهنگ، کلیپ، ثبت خاطره افراد و گروه‌ها با دوربین تلفن همراه، مستند تصویری و گزارشی، سرود، پویانمایی، داستان کوتاه، شعر، دل نوشته، خاطرات شفاهی، پژوهش علمی، عکاسی و فضای مجازی است.

وی خاطرنشان کرد: فراخوان جشنواره از 22 خردادماه سال جاری اعلام شده و آخرین‌مهلت ارسال آثار 31 مردادماه خواهد بود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها