يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۳۴۴۱
زمان انتشار: ۱۱:۱۲     ۲۵ تير ۱۳۹۹
دوباره بسياري از مشاغل تهران به‌دليل شيوع کرونا با محدوديت و تعطيلي روبه‌رو شده‌اند و اين مشاغل خدماتي بايد ظرف مدت يک هفته تا 10 روز تعطيل شوند.
به گزارش پایگاه 598، روزنامه آرمان ملی نوشت: دوباره بسياري از مشاغل تهران به‌دليل شيوع کرونا با محدوديت و تعطيلي روبه‌رو شده‌اند و اين مشاغل خدماتي بايد ظرف مدت يک هفته تا 10 روز تعطيل شوند.

در اين بين کدام سازمان و نهاد دولتي که در زمينه‌هاي اقتصادي و اجتماعي، سالانه ميلياردي بودجه مي‌گيرد به سراغ پرسنل و کارگران بيکار شده اين مشاغل رفته‌اند؟ به غير صاحبان اين مشاغل، عمدتا کارگران و پرسنل آنها که تعدادشان در تهران کم نيست، داراي قراردادهاي روزمزد هستند و در ماه‌هاي گذشته سرپرست چندين هزار خانوار، يا بيکار شده‌ يا حقوقي دريافت نکرده‌اند. به عنوان مثال حدود چهارماه است که استخرها دولتي و خصوصي تعطيل هستند، آيا کسي مي‌داند که به غير از صاحبان آنها، نيروي خدماتي و پرسنل اين استخرها از چه طريقي درآمد دارند؟‌

رستوران‌ها و کافه‌ها نيز وضعيت‌شان بهتر از استخرها و ديگر شغل‌هاي خدماتي نيست و درحالي‌که چندي پيش بازگشايي شدند و با کاهش شديد مشتري مواجه بودند، بازهم بايد يک هفته تعطيل باشند و در اين بين وضعيت افرادي که در اين مشاغل کار مي‌کنند، چه مي‌شود؟‌ ما اين مشکلات را از ابتداي شيوع کرونا داشتيم و هنوز براي مشاغلي که تعطيل مي‌شوند و عدم جلوگيري از تعديل پرسنل‌شان، تدبيري انديشيده نشده است.

هنوز حمايت‌ اجتماعي و تامين اجتماعي جامع، ساختارمند و فراگيري را نديده‌ايم و بيشتر براي مردم پروتکل ايجاد کرده‌ايم که درست هم است. درحالي‌که گراني و نرخ تورم از آغاز شيوع کرونا در کشور تا به امروز افزايش زيادي داشته است. در اين مدت نقش وزارت بهداشت در کشور پررنگ بوده درحالي‌که وزارتخانه بزرگي همچون تعاون، کار و رفاه اجتماعي قدمي بلند برنمي‌دارد. بي‌شک رعايت فاصله اجتماعي نياز به درآمد و تامين حداقل‌هاي زندگي مردم دارد و تا زماني‌که شکم مردم گرسنه باشد، نمي‌توانيم فاصله ‌اجتماعي اجباري براي آنها تعيين کنيم. ما شاهد آن هستيم که کشورهاي ديگر هم درگير کرونا هستند، اما در کدام کشور قيمت يک بسته ماکاروني و روغن در چهار ماه گذشته 5 برابر شده است؟

وضعيت کسب و کارها نسبت به سال‌هاي گذشته نيز خراب‌تر شده و با افزايش قيمت اقلام موردنياز جامعه، مردم به مراتب فقيرتر شده‌اند و زندگي سخت‌تري را تجربه مي‌کنند. بي‌شک تا زماني‌که تامين اجتماعي براي مردم به معناي واقعي و صددرصدي وجود نداشته باشد، فاصله‌گذاري اجتماعي از طريق محدوديت‌ها به ‌سرانجام مثبتي نخواهد رسيد.

همان‌طور که چند روز پيش سعيد نمکي، وزير بهداشت به خطر ناشي از گرسنگي فقرا هشدار داده بود، اميدواريم هر چه سريع‌تر مسئولان فکري دقيق‌تر و حساب‌شده‌تر به حال مردم بکنند. در حقيقت با شيوع کرونا مطالبات مردم از دولت ده‌ها برابر شده، چون معاش و سلامت در مقابل يکديگر قرار گرفته‌اند، درحالي‌که اين دو بايد در کنار يکديگر باشند و ما زماني‌ مي‌توانيم سلامتي‌مان را حفظ کنيم که معاشمان نيز تامين شده باشد.



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها