کد خبر: ۵۱۷۴۹
زمان انتشار: ۰۹:۳۱     ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۱
صبح دیرور همایش بانوان جبهه پایداری با عنوان پایداری فاطمی تا ظهور با حضور ده ها تن از بانوان انقلابی در سالن تفاهم تهران برگزار شد.

به گزارش بی باک ، در این همایش حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی، استاد برجسته حوزه و دانشگاه و چندین نفر از کاندیداهای جبهه پایداری انقلاب اسلامی حضور داشتند. دکتر علی اصغر زارعی، حجت الاسلام حمید رسایی، سردار حسن حمیدزاده، حجت الاسلام و المسلمین روانبخش، خانم ها فاطمه آلیا، دکتر زهره طبیب زاده، زهر سادات لاجوردی و دکتر بتول نامجو از جمله حاضرین در این همایش بودند. حضور آیت الله موسوی اصفهانی تولیت مسجد موسی بن جعفر(ع) و ذکر مصیبت اهل بیت از دیگر نکات ویژه همایش بانوان جبهه پیداری بود.

در ابتدای این همایش، مستندی درباره نقش خواص مردود در فتنه88 پخش شد و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی به سخنرانی پرداخت. او در سخنان صریحی به بیان مبانی تئوریک جبهه پایداری انقلاب اسلامی پرداخت.

دکتر مصباح یزدی که بنای بحثش را بر مبانی مشروعیت قوای سه گانه گذاشته بود، در ابتدای سخنانش به ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) درباره حضرت زهرا (س) فرمودند: اگر ایشان زن نبودند قطعا پیامبر می‌شدند لذا با توجه به مقام بسیار بالای حضرت زهرا (س) فدا شدن چنین شخصیتی برای ولایت کافی است تا ما به اهمیت و نقش ولایت در هستی پی ببریم.

 دکتر علی مصباح یزدی  ولایت را تابعیت معصوم و اطاعت از آن عنوان کرد و ادامه داد: در اسلام آنچه برای مردم تعیین تکلیف می‌کند و می‌تواند ما را در رفتارهایمان کنترل کند خدای متعال است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه آزادی از ولایت طاغوت و نفس بستگی به این دارد که زیر ولایت الهی قرار بگیریم، خاطرنشان کرد: تنها خداست که می‌تواند برای جامعه قانون و حاکم تعیین کند و در واقع این امر در مقام ربوبیت تشریعی قرار دارد.

وی ادامه داد: روشن است که خداوند برای رساندن دستورات خود به انسان‌ها و برای پیاده شدن این دستورات در جامعه افرادی را از میان خود انسان‌ها برگزیند بنابراین از میان مردم تنها کسانی این حق را دارند که خداوند آنها را تعیین کرده باشد وگرنه کسی به خودی خود ولایت ندارد.خداوند به پیامبر و ائمه معصومین چنین حقی داده است لذا آنچه برای زمان ما مطرح است این است که ما در زمان غیبت قرار داشته و به ائمه معصومین دسترسی نداریم از این رو باید ببینیم وظیفه ما چیست.

دکتر مصباح یزدی با بیان اینکه برخی معتقدند در زمان غیبت کار باید به مردم واگذار شود، اظهار داشت: قطعا خداوند دست از خدایی بر نمی‌دارد و برای دوران غیبت امام معصوم نیز برنامه دارد. به برکت آموزه‌های تشیع انقلاب اسلامی و بینش جامع حضرت امام (ره) امروز برای کمتر کسی این سوال باقی است که آنچه در زمان غیبت اتفاق می‌افتد جدا از طرحی که خداوند برای بشریت ریخته نیست.

دکتر علی مصباح یزدی با طرح این پرسش که در چنین فضایی که ولایت محور برنامه‌ها و عمل اجتماعی است جایگاه دستگاه‌های مختلف نظام سیاسی کجا تعریف می‌شود متذکر شد: در اینجا نیز این سوال مطرح می‌شود که اگر اختیارات مسائل سیاسی با ولی فقیه است چه نیازی به انتخابات ریاست جمهوری و مجلس داریم و آیا این امر کپی‌ برداری از نظام‌های سکولار غربی نیست؟

این استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ به این مسئله توضیح داد: جواب این سوال در همان چارچوب نظام ولایی است که ما در اسلام و در زمان غیبت داریم و در واقع به ولایت فقیه منتهی می‌شود، قابل یافتن است. اگر ما به حکومت حضرت امیر علیه‌السلام توجه کنیم می‌بینیم که حکومت 4 ساله ایشان به عنوان تنها الگوی حکومت اسلامی بعد از پیامبر مطرح است لذا حکومت ایشان تنها الگوی ماست. در زمان حکومت امیرالمومنین علیه‌السلام که 1400 سال قبل برپا شده بود با توجه به محدود بودن کشورهای اسلامی و همچنین ساده بودن روابط اجتماعی حضرت به عنوان یک معصوم در راس حکومت اسلامی والیانی را منصوب کردند تا قوانین اسلام را اجرا و به مسائل مردم در زمینه‌های مختلف رسیدگی کنند. معنای این مدل این است که یک حکومت با یک فرد شکل نمی‌گیرد هرچند آن فرد معصوم باشد از این رو برای اداره یک جامعه نیاز به افرادی داریم که به مسائل مردم رسیدگی کنند و از جانب ولی فقیه مسائل کشور را پیش ببرند.

حجت‌الاسلام  و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی با بیان اینکه در شرایط امروز و با وسعت و پیچیدگی‌های جامعه اسلامی و روابط اجتماعی علاوه بر اینکه در راس حکومت ما از امام معصوم برخوردار نیستیم اظهار داشت: بنابراین صرفا وجود یک ولی فقیه در راس کافی نیست چرا که یک نفر نمی‌تواند تمام مسائل کشور را اداره کند.

این استاد حوزه با تاکید بر اینکه برای اداره یک جامعه نیاز است شخصی که در راس حکومت قرار دارد از بازوهای اجرایی نیز برخوردار باشد تصریح کرد: در این نظام سیاسی که به شکل هرم است و در راس آن ولی فقیه قرار دارد بازوهای اجرایی به صورت خوشه‌ای برای جامعه تصمیم‌گیری می‌کنند. اولین بازوهایی که منتسب به ولایت فقیه است قوای سه‌گانه محسوب می‌شود، مسائل قضایی، اجرایی و قانونگذاری ویژگی‌های خاص خود را دارد که قوا باید در این زمینه عمل کند. قوای سه‌گانه اجرا کننده و تنظیم کننده سیاست‌های ولی فقیه در جامعه هستند بنابراین سیاست‌های کلی نظام را ولی فقیه تعیین می‌کند و بقیه مسئولان باید آن را اجرا کنند.

وظیفه ماست که در انتخابات کسانی را انتخاب کنیم که بازوی ولی فقیه باشند نه بازوی آن را قطع کنند

دکتر علی مصباح یزدی با تاکید بر اینکه آنچه به قوای سه‌ گانه مشروعیت می‌دهد عمل در چارچوب سیاست‌های ولی فقیه است خاطرنشان کرد: چون ولی فقیه آنها را منصوب کرده این مسئولان حق قانونگذاری و تصمیم‌گیری در مسائل اجرای را دارند. متاسفانه در طول چند سال گذشته ما برحه‌های متعددی داشته‌ایم که قوای سه‌گانه در این چارچوب عمل نکرده است و طبق اقتضای نظام ولی فقیه همچنان از آنها حمایت کرده است. لذا به دلایل مختلف افرادی که در چارچوب ولایت فقیه حرکت نمی‌کنند در جامعه حضور دارند اما این وظیفه ماست که با حضور در انتخابات کسانی را انتخاب کنیم که بازوی ولی فقیه باشند نه اینکه بازوی آن را قطع کنند.

نماینده با وجود اینکه می‌داند ولی فقیه از یک کاری راضی نیست نباید طبق تشخیص خود عمل کند

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی با تاکید بر اینکه تمام همت یک نماینده باید اجرا و قانونگذاری سیاست و منویات مقام معظم رهبری باشد خاطرنشان کرد: نماینده با وجود اینکه می‌داند ولی فقیه از یک کاری راضی نیست نباید طبق تشخیص خود عمل کند و  بگوید من طبق قانون اجازه اظهار‌نظر دارم؛ نظر چنین شخصی مشروعیت ندارد چرا که در مقابل نظر ولی فقیه قرار می‌گیرد.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مغز تصمیم‌گیر نظام اسلامی ولی فقیه است و بازوها باید طبق دستورات آن عمل کنند گفت: بنابراین آنچه ما از الگوی فاطمی درس می‌گیریم پایداری بر ولایت است.

جبهه پایداری حزب نیست که به شخصی که اعتقاد ندارد رای بدهد

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی با اشاره به انتخابات تصریح کرد: پایداری بر ولایت یعنی اینکه اولین معیار انتخاب ما ولایتمداری نمایندگان باشد از این رو اگر یک متخصص اقتصادی یا امنیتی ولایتمداری ضعیفی داشته باشد به درد نظام اسلامی نمی‌خورد.

وی مهمترین معیار برای کارگزاران نظام را ولایتمداری و پایداری بر اصول دانست و افزود: اگر کسی اهل معامله بر سر اصول باشد کاری برای نظام انجام نمی‌دهد و اگر ضرری نرساند سودی نیز نخواهد داشت.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مسئولیت جبهه پایداری این است که چنین فکری را در جامعه منتشر کند گفت: جبهه پایداری مثل یک حزب نیست که به شخصی که اعتقاد ندارد رای دهد چرا که چنین حزبی در اسلام نیز مورد قبول نیست. گفتمان جبهه پایداری باید در جامعه عمومی شود و هر فردی در جامعه بر اساس اصول فکر و تصمیم‌گیری کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی در پایان خاطرنشان کرد: اگر یک نماینده مجلس نماینده گفتمان پایداری است باید گفتمان جبهه پایداری را در حیطه اختیاراتش پیاده کند.

خطبیه فدکیه حضرت زهرا درباره فتنه ها

سخنرانی بعدی این همایش خانم فاطمه آلیا مسئول کمیته بانوان جبهه پایداری انقلاب اسلامی بود که او نیز با اشاره عنوان همایش «پایداری فاطمی تا ظهور» اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) در مقابل كساني كه به اسلام لطمه مي‌زدند روشنگري ،‌مبارزه و پايداري كرد.

 آليا با اشاره به خطبه فدكيه حضرت زهرا(س) گفت: در خطبه فدكيه وقتي حضرت فاطمه(س) به مباحث فتنه مي‌رسند مي‌گويند بي تفاوت‌ها و غايبان و آناني كه ما را ياري نكردند بر اساس مصلحت انديشي و اينكه چه كسي در ميدان پيروز مي‌شود، وارد ميدان مي‌شوند و خار و خاشاك نفاق آنان مشخص شد.

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به فتنه‌هايي كه هر چند سال يكبار در ايران برپا مي‌شود، تصريح كرد: در كشور ما آنهايي كه زماني شعار مي‌دادند، در هنگام بروز فتنه سكوت كردند.

آليا با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در خصوص انتخابات و رقابت‌هاي سالم افزود:‌ كساني كه خود جزء تخريب‌كنندگان هستند فرياد سر مي‌دهند كه ما تخريب مي‌شويم ولي بدانند كه مردم بصير هستند و حرف‌هاي بيهوده شما را گوش نمي‌دهند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مفهوم پايداري فاطمي، اظهار داشت: مفهوم پايداري فاطمي را درك كنيم و ثابت قدم باشيم چرا كه پيروز عرصه‌هاي مختلف، افراد پايدار و ثابت قدم هستند.

حسینیان چون سکوت نمی کند تخریب می شود

وي امام خميني(ره) و شهيد مدرس را نمونه‌هاي محكم پايداري و ثابت قدمي خواند و افزود: از نظر جبهه پايداري، انتخابات يك ايستگاه است اما طبق مرام‌نامه اين جبهه، اعضا خود را ملزم به موثر بودن در انتخابات و روشنگري مي‌دانند.

نماينده مردم تهران در مجلس با تأكيد بر دقت مردم در انتخاب كانديداها گفت: مردم دقت كنند كه افراد منتصب به كانون‌هاي قدرت و ثروت را انتخاب نكنند.

مسئول کمیته بانوان جبهه پایداری اما در سخنانش گریزی هم به تخریب های شدید علیه جبهه پایداری هم زد و با اشاره به اين كه در روزهای گذشته نوك نيزه، هجمه‌ها و اتهامات عليه روح الله حسينيان است، تصريح كرد:‌ چون حسينيان سكوت نمي‌كند و امروز ناجوانمردانه ترين تخريب ها عليه وي به كار گرفته مي‌شود.

فاطمه آلیا در انتها بر لزوم ولايتمداري مجلس، تأكيد و خاطرنشان كرد: جبهه پايداري به عنوان يك گفتمان به فعاليت‌هاي خود ادامه مي‌دهد و فرهنگ پايدار فاطمي را در جامعه ترويج مي‌كند.

 

عدالت اقتصادي در دوران سازندگي و اصلاحات فراموش شد/ امام خمینی و آیت الله خامنه ای زندگی زاهدانه مسئولین را واجب می دانستند

پس از سخنان فاطمه آلیا، به دعوت مجری خانم دکترزهره طبیب زاده مشاور سابق رئیس جمهور و عضو ارشد جبهه پایداری در جایگاه سخنرانی قرار گرفت و بحث اصلی اش را موضوع عدالت قرار داد.

عضو فهرست انتخاباتي جبهه پايداري با اشاره به ديدگاه‌هاي جديدي كه امام خميني(ره) با عنوان حكومت اسلامي در انقلاب مطرح كردند، اظهار داشت: بعد از دهه اول انقلاب، تغييراتي در مباحث اصيل اعتقادي كه امام(ره)‌ تبيين كرده بودند به وجود آمد و در دوران اصلاحات و سازندگي، طبقه جديدي تحت عنوان متدينين ثروتمند با استفاده از رانت‌ها،‌ شركت‌‌ها و امكانات دولتي شكل گرفت.

وي به انحرافات واضح در دوران سازندگي و اصلاحات از سياست‌هاي امام(ره)‌ و مقام معظم رهبري اشاره كرد و افزود: امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري، زندگي زاهدانه‌اي را بر اساس برقراري عدالت اقتصادي در همه جوانب آن براي مسئولين، ضروري مي‌دانند اما متأسفانه اين مهم، در اين دو دوره به دست فراموشي سپرده شد.

عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي، سياست تسامح در مباحث فرهنگي را مورد توجه قرار داد و تصريح كرد: امام(ره)‌ فرمودند "مسكن و نان شعار ما نيست" اما افرادي در صحنه حضور پيدا كردند كه همه تلاش خود را براي توسعه سياسي و اقتصادي به كار گرفتند و مسائل فرهنگي به جايي رسيد كه اكنون شاهد اكران فيلم‌هايي هستيم كه در دوره اصلاحات و سازندگي از وزارت ارشاد اجازه اكران نگرفتند.

 وي به برخوردهاي انفعالي دولت‌هاي سازندگي و اصلاحات در زمينه سياست خارجي اشاره كرد و اظهار داشت:‌ دولت نهم با گفتمان اصولگرايي، برخي از اين بدعت‌ها را تصحيح كرد كه از جمله آنها برخورد محكم و غيرانفعالي در سياست خارجي، بحث ورود كارگزاران نظام به متن اجرا و ورود آنان در استان‌ها و تقسيم امكانات و عدالت اقتصادي در بين محرومين بود.

 دکتر طبيب‌زاده با بيان اينكه دولت نهم به دليل نفوذ جريانات انحرافي در داخل خود دچار مشكلاتي شد که همان تداوم تسامح در ارتباط با مفاهيم فرهنگي بوده است، گفت: آنچه كه در حال حاضر بر جامعه مي‌گذرد ناشي از رويكرد غلط غيرديني و يا عدم خلوص ديني در مسئولين سردمدار اين مسئله است. هر چند پاشنه آشيل جمهوري اسلامي ايران مسائل فرهنگي است.

مجلس باید سپر بلای رهبر انقلاب باشد/ سوال از رئیس جمهور چنین پاسخی را می طلبید!

 دکتر طبيب‌زاده  در خصوص وظايف مجلس شوراي اسلامي گفت: مجلس بايد سپر بلاي انحرافات و كج‌روي‌هايي كه در نظام بوجود مي‌آيد و همچنين سپر بلاي مقام معظم رهبري باشد.

عضو فهرست جبهه پايداري ‌يكي از وظايف نمايندگان را دادن رأي اعتماد به وزرا عنوان كرد و افزود: دغدغه ما مسائل فرهنگي است و با هيچ كسي سر مسائل فرهنگي مماشات نمي‌كنيم چرا كه انقلاب اسلامي به سختي به دست آمده و نبايد دستاوردهاي فرهنگي انقلاب، آماج تمايلات فردي افراد شود.

اين عضو جبهه پايداري با انتقاد از اينكه مجلس شوراي اسلامي وزرا را به طور دائم استيضاح مي‌كند گفت: ‌دولت امور خود را انجام مي‌دهد و اينكه مدام، وزرا به مجلس فراخوانده و استيضاح مي‌شوند كار صحيحي نيست چرا كه در طول تاريخ، مجالس گذشته اين همه استيضاح نداشته‌اند.

دکتر زهره طبیب زاده همچنین به شدت از عملکر مجلس در برخورد سیاسی با سوال از رئیس جمهور به خصوص در موضوع عفاف و حجاب انتقاد کرد و گفت که جا داشت اين سوال چندين سال جلوتر به طور جدي از رئيس جمهور مطرح مي شد.
 
شدت گرفتن روند تخریب ها علیه جبهه پایداری
 
در ادامه این همایش حجت الاسلام و المسلمین قاسم روانبخش، عضو هیات علمی موسسه امام خمینی نیز در سخنانی از شدت گرفتن روند تخریب های علیه جبهه پایداری خبر داد و آن را نشانه ترس از گسترش گفتمان این جبهه دانست.
 
حجت‌الاسلام روان‌بخش با تاکید بر اینکه هر جبهه و گروهی صرفا باید به بیان توانمندی‌ها و کمالات خود بپردازد، اظهار داشت: این روش که بخواهیم با تخریب طرف مقابل کمالات آنها را زیر سوال ببریم و گروهی را از چشم مردم بیندازیم، خلاف اخلاق و دستورات ولایت است.
 
وی افزود: خط تخریبی که امروز علیه جبهه پایداری در پیش گرفته شده است، این مطلب را در ذهن تداعی می‌کند که با توجه به موفقیت جبهه پایداری در دور اول انتخابات علی‌رغم تبلیغات بسیار محدود و حجم بالای تخریب‌ها برخی دوستان بیم آن را دارند که این گفتمان اصیل انقلاب در مرحله دوم نیز به پیروزی برسد از این رو اقدام به تخریب کرده‌اند.
این استاد موسسه امام خمینی (ره) همچنین به شدت اتهام ارتباط با جریان انحرافی را رد کرد  و آن را نشانه دهنده تدام بی اخلاقی ها دانست.
 
در انتها این همایش خانم زهره سادات لاجوردی در سخنانی کوتاه از حاضرین به خصوص خانم دکتر نامجو که به علت ضیق وقت فرصت سخنرانی نیافت تکرد و سرفصل های برنامه های کمیته بانوان جبهه پایداری را توضیح داد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها