أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۵۱۹۸۳۷
زمان انتشار: ۰۹:۳۷     ۱۷ دی ۱۴۰۱
برگزاری بازی با دو دوربین تلویزیونی؛
در حالی که فوتبال ایران هنوز از نداشتن کمک داور ویدئویی (VAR) رنج می‌برد، به نظر می‌رسد مشکلات ابتدایی‌تری برای برطرف کردن وجود دارد.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از مهر، استفاده از تکنولوژی کمک داور ویدئویی در فوتبال تقریباً در اکثرهای کشورها همه گیر شده است و اوج این تکنولوژی با استفاده از توپ‌های هوشمند در جام جهانی ۲۰۲۲ به جهان عرضه شد.

در کشورهای آسیایی هم استفاده از VAR به تدریج گسترده‌تر می‌شود اما ایران هنوز از نبود این تکنولوژی رنج می‌برد. هرچند فدراسیون فوتبال در سالهای اخیر با روسای مختلف وارد کردن VAR به فوتبال را جزو اولویت‌های کاری خود اعلام کرده بودند اما هنوز این اتفاق رخ نداده است.

این در حالی است که بنظر می‌رسد پیش از VAR مشکلات ابتدایی‌تری گریبان فوتبال ایران را گرفته است که نادیده گرفتن آنها قطعاً نمی‌تواند گره VAR را باز کند.

سهیل مهدی مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران یکی از کسانی است که معتقد است قبل از کمک داور ویدئویی، فوتبال ایران باید استانداردهای زیاد دیگری را که حتی ممکن است به چشم نیاید، رعایت کند.

مهدی در پاسخ به این سئوال که آیا ممکن است استفاده از VAR برای تایید ورزشگاه‌های ایران الزامی بشود؟ گفت: در کنار VAR به خیلی چیزهای دیگر نیاز داریم. چقدر خوب است که این VAR گزینه تایید ورزشگاه بشود ولی مثلاً شما استادیوم آزادی که نگین ورزشگاه‌های ایران است را ببینید؛ وضعیت سکوها، اسکوربورد و حتی صدا و صوت ورزشگاه مشکلاتی دارد. باید بدانیم سیستم صوتی ورزشگاه فقط برای اعلام تعویض و اسامی بازیکنان نیست بلکه برای لحظات بحرانی مثل آتش سوزی و زلزله است که جمعیت را هدایت کنید. سیستم صوتی در ورزشگاه آزادی برای افرادی که در جایگاه می‌نشینند خوب است اما صدا برای سکوهای روبروی جایگاه اصلاً مناسب نیست.

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال تاکید کرد: قطری‌ها برای جام جهانی ورزشگاه ۹۷۴ را ساختند و بعد از پنج بازی این ورزشگاه جمع شد. حتی راه پله‌های استادیوم ۹۷۴ قابل مقایسه با استادیوم‌های ما نیست. باید بپذیریم استانداردها را در ورزشگاه داشته باشیم.

مهدی همچنین خاطرنشان کرد: یکی از بازی‌های لیگ را که روز چهارشنبه یا پنجشنبه مشاهده می‌کردم، با دو دوربین تصویربرداری می‌شد و این مسابقه تصویر آهسته نداشت. در یک ورزشگاه وقتی به فیلمبردار می‌گوییم دوربینت را عقب‌تر بگذار چون جلوی دید است، پاسخ می‌دهد "اگر دو متر عقب‌تر بیایم دیگر نمی‌توانم فیلم بگیرم". این مشکلات باید برطرف بشود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها