أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۵۲۴۴۴۳
زمان انتشار: ۱۵:۱۹     ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
حرکت جهانی کم نظیر اربعین امسال متفاوت از سال‌های گذشته و با افزایش زایران همراه خواهد بود و دست اندرکاران آن باید برنامه‌های لازم را تهیه و تدارک ببینند.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از وزارت کشور، سید مجید میراحمدی که در پایان نشست ستاد مرکزی اربعین با خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: پیش بینی می‌شود امسال اعزام زایران برای زیارت اربعین حسینی (ع) به مراتب بیشتر از سال گذشته باشد. اربعین امسال مصادف با چهارشنبه ۱۵ شهریور ماه خواهد بود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین خاطر نشان کرد، با توجه به چالش‌های مراسم اربعین سال گذشته در جلسه امروز از سوی اعضای ستاد راهکار‌های لازم و مشخص ارائه شد تا این مشکلات برطرف یا به حداقل ممکن کاهش یابد.

میراحمدی با اشاره به سفر آتی خود به عراق برای گفتگو با مقام‌های عراقی برای نهایی کردن برنامه‌های اربعین امسال تصریح کرد، بخشی از چالش‌های مراسم اربعین سال گذشته مربوط به طرف عراقی و زیرساخت‌های موجود در عراق بود که در سفر به عراق این موارد بررسی خواهد شد.

وی ادامه داد، یکی از مشکلات اساسی برای تردد زایران از ایران به عراق کمبود گیت‌های مرزی در آن سوی مرز‌ها است که این مهم یکی از محور‌های اساسی گفتگو با طرف‌های عراقی خواهد بود تا با توجه به گرمای هوا در اربعین امسال شاهد کاهش ازدحام و تراکم و تسریع در عبور زایران باشیم.

ستاد مرکزی اربعین مرکب از نهادها، سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف از جمله ریاست جمهوری، وزارت جهاد کشاورزی، نیرو، بهداشت و درمان، راه و شهرسازی، سازمان حج و زیارت، صدا و سیما، نیروی انتظامی، بانک مرکزی، شهرداری تهران، هلال احمر و استانداران استان‌های مرزی با عراق است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور اضافه کرد، ستاد مرکزی اربعین در حال بررسی طرحی برای زایران ایرانی با هدف ارائه بهتر خدمات است که در صورت نهایی شدن، به اطلاع هموطنان خواهد رسید.

میراحمدی خاطر نشان کرد، مدیریت یک جمعیت چند میلیونی در طول زمان محدود و مشخص با توجه به امکانات موجود در مرز‌های دو کشور ایران و عراق می‌طلبد تا زایران نیز همکاری و مساعدت لازم را با دست اندرکاران، برای برگزاری هرچه بهتر این حرکت جهانی داشته باشند.

وی مشخص شدن زمان و مکان حرکت زایران، عبور از گذرگاه‌های مرزی و زمان بازگشت آنان از مراسم اربعین را در انجام برنامه ریزی‌ها از سوی مسئولان برای ارائه خدمات بهتر و سریع‌تر مهم خواند و گفت، هر چه این موارد دقیق‌تر باشد برنامه‌های مسئولان می‌تواند بهتر انجام شود تا بر مشکلات احتمالی غلبه کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی افزایش زیرساخت‌های لازم برای نقل و انتقال و ارائه خدمات بهتر به زایران را از جمله اولویت‌های این ستاد برشمرد و خاطرنشان کرد کار‌هایی که از سال‌های گذشته برنامه ریزی و شروع شده، بسرعت در حال انجام است و متوقف نشده است.

میراحمدی در عین حال یادآور شد: تسریع بیشتر این امور مستلزم تامین اعتبارات ۱۰۰ درصدی و لازم قبل از پایان اردیبهشت ماه امسال از سوی سازمان برنامه و بودجه است تا بتوان نسبت به تحقق آن‌ها پیش از شروع راهپیمایی و حرکت جهانی اربعین اقدام کرد.

وی ایجاد قرارگاه‌های مشترک با طرف عراقی بین استان‌های مرزی را از دیگر برنامه‌های سال گذشته برای ارائه خدمات بهتر به زایران خواند و افزود، تلاش ما این است که جلسات تشریفاتی نباشد تا بتوانیم هر چه سریع‌تر به توافق‌های لازم برای ارائه خدمات بهتر به زایران برسیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) همچنین شبانه روزی شدن گذرگاه مرزی خسروی را از دیگر محور‌ها و موضوعات مذاکره با طرف عراقی خواند و افزود، این موضوع از سال گذشته مورد توجه بوده است و امسال نیز در خصوص آن گفتگو می‌شود.

میراحمدی درباره بیمه زایران ایرانی اربعین هم اظهار کرد: ۲ نوع بیمه وجود خواهد داشت که یک مورد بیمه حداقلی برای همه زایران است و بیمه دیگر شامل بسته‌های مختلف و متنوع به صورت اختیاری است که قرار شد تا مسئولان بیمه مرکزی طرح‌های خود را ارائه دهند تا در صورت موافقت اعضای ستاد مرکزی، به تصویب برسد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها