کد خبر: ۵۴۸۶۹۴
زمان انتشار: ۱۲:۳۴     ۰۲ آذر ۱۴۰۴

احتمال تعطیلی تهران در روز سه‌شنبه قوت گرفت

تهران- برخی منابع از افزایش احتمال برگزاری جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران و تعطیلی در روز سه‌شنبه خبر می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری 598، برخی منابع از احتمال برگزاری جلسه فوری کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران برای امروز یکشنبه خبر دادند.

این نشست در شرایطی تشکیل می‌شود که انتقادات عمومی نسبت به عدم تعطیلی مدارس و ادارات در روزهای اخیر تشدید شده است.

شاخص کیفیت هوا در تهران طی سه روز گذشته به طور مداوم در محدوده ناسالم و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشته و در برخی مناطق حتی به مرز بسیار ناسالم رسیده است.

گفته می‌شود، کارگروه اضطرار آلودگی هوا روز یکشنبه تمام گزینه‌های ممکن از جمله تعطیلی مدارس، محدودیت‌های ترافیکی بیشتر، تعطیلی واحدهای صنعتی آلاینده و حتی تعطیلی ادارات را بررسی خواهد کرد.

این تصمیم در حالی اتخاذ می‌شود که شماری از پزشکان و فعالان محیط زیست هشدار داده‌ اند تداوم آلودگی هوا به ویژه برای کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی می‌تواند عواقب جدی به همراه داشته باشد.

پیش بینی می‌شود نتیجه این جلسه بر تصمیمات هفته آینده در مورد مواجهه با پدیده وارونگی هوا تأثیر مستقیم داشته باشد.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام