کد خبر: ۲۶۶۸۹۳
زمان انتشار: ۱۸:۴۷     ۱۱ آبان ۱۳۹۳

اتوبوس های برقی پیشرفته به خیابان ها می آیند

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوس رانی تهران با اشاره به راه اندازی پروژه دو خط اتوبوس برقی در نقاط مرکزی شهر تهران گفت : بر اساس مصوبات شورای اسلامی شهر تهران ، باید دو خط اتوبوس برقی را برای سال 93 و 94 راه اندازی کنیم .

به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبر خودرو ؛ مهندس پیمان سنندجی در ادامه گفتگو با خبرنگار خبر خودرو گفت : طبق ملاحظات کارشناسانه در زمینه راه اندازی این دو خط جدید اتوبوس برقی و  نتیجه ای که در این ارزیابی ها به دست آمد ، قرار شد به راه گشا بودن خطوط اتوبوس برقی در منطقه ای که قرار است طرح راه اندازی شد ، دقت و توجه لازم مبذول شود .

وی در ادامه افزود: تا کنون در حال بررسی بودیم که کدام نقطه شهر با توجه به پتانسیل های جمعیتی و میزان مسافر و همچنین آلودگی هوا، نیازمند راه اندازی خط اتوبوس برقی است . پس از بررسی های لازم به این نتیجه رسیدیم که دو خط اتوبوس برقی را در مسیر امام حسین به 17 شهریور و میدان خراسان به میدان راه آهن راه اندازی کنیم .

سنندجی با اشاره به تنوع در فناوری های به کار رفته در اتوبوس های برقی نسل جدید گفت : در حال حاضر تکنولوژی های پیشرفته ای در زمینه اتوبوس های برقی وجود دارد که از جمله این اتوبوس های پاک می توان به اتوبوس های هیبریدی و اتوبوس های برقی _ باتری اشاره کرد .

وی در ادامه افزود: بر اساس تنوع و نیازهایی  که در ناوگان اتوبوس رانی وجود داشت ، به این نتیجه رسیدیم که بهترین نوع اتوبوس برقی برای به کارگیری در خطوط جدید ، اتوبوس هایی است که از برق و باتری به شکل توآمان استفاده می کنند. این نوع اتوبوس ها می توانند در شرایطی از برق استفاده کرده و زمانی که امکان استفاده از برق نبود ، سیستم  باتری را به کار گیرند .

سنندجی در خاتمه یاد آور شد : امیدواریم تا پایان سال عملیات راه اندازی اتوبوس های برقی  به انجام برسد ، و با توجه به اینکه در حال حاضر در حال خریداری یک سری از تجهزات و قطعات مورد نیاز هستیم ، به نظر می رسد بتوانیم در  یک ماه و نیم آینده این پروژه را راه اندازی کنیم .

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام